Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Mogu li odvažni agenti DEA, lovci na narkokartele, spasiti nas zastrašene građane od Vučićeve mafije?

JANJIČARI

Uoči proslave Sretenja, američka organizacija za borbu protiv narkotika DEA je sprovela u prestonom gradu Beogradu efikasnu i bez prolivene krvi, akciju hapšenja odreda Janjičara koji je bio nadležan za grad i okolinu.To je bio veliki udar za unutrašnju strukturu današnje srpske vlasti posebno za samozvanog i samopostavljenog diktatora.

Stevan Zivlak

Po režimskim medijima je u toku besomučna kampanja zombiranja i dezinformisanja sludjenog srbskog naroda u pokušaju da se prikaže da je to veličanstvena akcija partije na vlasti i početak uspešne borbe protiv organizovanog kriminala, da se radi o klanu narkodilera čiji je centar u jednom malom seocetu pored Kotora, da su janjičari planirali akciju atentata na Predsednika , a pričaju se i ostale bajke za malu decu.

Ko su janjičari danas u našoj domovini?

Da napravimo malu digresiju .

Orvelov novogovor je poslednjih godina u svetskom Satanizmu promenjen u satanski govor, koji istinom koja je neskrivena i neverovatno surova, dezinformiše svest čitaoca ili gledaoca, koji u svojoj podsvesti pojam koji je izrečen pogrešno tumači ili ga pogrešno percipira. Klasični satanski govor je sadržan u izbornoj paroli partije na vlasti : „ za našu decu ". Tom parolom oni su jasno poručili narodu da će se svim silama boriti za svoju decu, a da narod treba dobro da porazmisli šta će biti sa decom onih koji ne podržavaju tu partiju.

Na žalost, narod prihvata te satanske parole na pogrešan način, stvara u podsvesti pogrešne vizije vezane za podmladak, koje su plemenite i biva surovo obmanut.

Tim govorom satanistička homoseksualna sekta na vlasti, dolazi u veliku prednost, pošto se ona bori za stvarne ciljeve koje je promovisala javno, a to je dobrobit njihove dece u navedenom slučaju.

Isti slučaj je i sa Kosovom i Metohijom za koje je Predsednik otvoreno rekao da neće potpisati njegovu predaju do izbora, što znači da će sigurno potpisati, ili je već potpisao, sve što se od njega zatraži s tim da je datum malo pomeren, a da druga opcija ne postoji. Pokušajte na ovaj način analizirati satanski govor ove sekte, doći će te do mračne budućnosti koja vam je namenjena.

Da se vratimo na definiciju janičara, današnji janičari su tačno ono što ta reč znači, a to je privatna vojska Sultana, koja ima ulogu koju im Sultan dodeli. U našem slučaju, radi se o formiranoj partijskoj vojsci koja za partiju odradjuje poslove oko sprovodjenja partijskog roblja, običnih članova na izbore, kontrolišu njihovu disciplinu, kontrolišu broj glasača koje oni moraju da obezbede ukoliko žele da zadrše svoja radna mesta itsl.

Usput zastrašuju, prebijaju i obeshrabruju opozicione pristalice da izadju na izbore, prete opozicionim kandidatima, a u odredjenim slučajevima njihov zadatak je da primene i drastičnije mere.

Pošto se navodni, lažni izbori odvijaju periodično, u slobodno vreme janjičari obezbedjuju porodicu Sultana, partijske skupove i druge aktivnosti, a posebno mesto imaju u demonstracijama gladnog naroda, kada učestvuju u destruktivnim akcijama koje osmisle državne službe, a u slučaju potrebe kreću u surovo prebijanje demonstranata, hapšenje mladih ljudi, ubacivanje u vozila hitne pomoći koje obezbedjuje nadležno ministarstvo što smo imali prilike videti tokom poslednjih velikih demonstracija u Beogradu, odvodjenje demonstranata na nepoznata mesta, a da li pri tome demonstranti nestaju to na žalost niko nije ozbiljnije istraživao.

Da li su pronađeni snajperi bili upotrebljeni u atentatu protiv episkopa Joanikija, da li je bilo janičarskih aktivnosti oko ubistva gospodina Ivanovića i tsl, to se verovatno neće istraživati ovom prilikom.

Janičarski odredi su osnovani širom zemlje, oni služe lokalnim organima partije na vlasti, gledali smo paljenje kuća novinarima, prećenje, razbijanje konferencija za štampu i razne druge aktivnosti i mere koje se u partijskim organizacijama proanaliziraju i koje im se potom dodele u zadatak.

Pružanje navodnih usluga obezbedjenja, i druge egzotične aktivnosti se podrazumevaju.

Akcijom američke organizacije DEA, ovom prilikom nisu obuhvaćeni ti lokalni janičarski odredi, koji su bezbedni i koje partija na vlasti namerava da koristi i dalje.

Beogradski janičarski odred je bio specijalan odred, kome su namenjeni specijalni zadatci. Oni su bili formacijski u Sportskom društvu Partizan, koji im je davao logistiku na fudbalskom stadionu u centru Beograda. Po izjavama policijskih zvaničnika, u stadionu je izgradjeno i specijalno izdvojeno nekoliko tkzv.bunkera, koji su služili za smeštaj većeg broja janičara, ali i za razne druge aktivnosti, spominju se čak i ritualna ubistva.

Činjenica da je sportski fudbalski stadion u centru glavnog grada odredjen kao centar aktivnosti janičara, ukazuje da su u organizaciji ovih partijskih odreda učestvovali i nemački tajni savetnici, koji su davali logističku pomoć diktatoru Čilea, generalu Pinočeu.

Ta činjenica izaziva zebnju kod informisanog starijeg gradjanina ove zemlje, koji je imao prilike gledati na TV hapšenje čileanske opozicije, odvodjenje na stadion u glavni grad Čilea, kasnijih masovnih likvidacija nedužnih gradjana.

Te likvidacije do danas nisu istražene, a general Pinoče je ostao zaštićen i posle odlaska sa vlasti. Za sumnjati je da je i stadionu Partizana bila namenjena slična uloga, a prisutni janičari su organizovali u bunkerima stalna dežurstva kako bi bili spremni za iznenadne akcije koje bi im bile naredjene.

Sistem finansiranja partijskih odreda širom zemlje je sličan kao janičara u Otomanskom carstvu, to je pljačka sirotinje raje, otimanje po sistemu ko šta stigne, prodaja narkotika, zelenašenje i druge delatnosti.

Strani stručnjaci koji su te partijske odrede formirali, imali su nameru da u organizaciju partijske vojske ugrade i elemente organizacije SA trupa Nacional socijalističke partije Nemačke u doba uspona Hitlera, ali usled amaterizma vlasti koja je skrpljena zbrda zdola, a na sreću napaćenog naroda, nije se stiglo dovesti te partijske trupe na taj organizacioni nivo, mada je ideja ostala ista.

Ne ulazeći ovom prilikom uopšte u pojedinačne slučajeve iz istrage, koji su stravični i neopravdani u svakom slučaju, ukazujemo dobronamernim čitaocima, da partijska vojska nije dozvoljena važećim Ustavom Srbije, te da je Ustavni sud, Republički tužioc, Specijalno tužilaštvo i drugi zvanični državni organi, dužni bez oklevanja reagovati, preduzeti sve ustavom i zakonom predvidjene mere, zabraniti tu vladajuću partiju , partijsku vojsku rasformirati širom zemlje , pohapsiti sve uvučene u tu rabotu i suditi za veleizdaju i ostala počinjena krivična dela.

Predsednik Republike već godinama krši skoro svakodnevno Ustav Republike, pretvorio je državu u neustavnu diktaturu jednog samozvanog i samopostavljenog diktatora, situacija sa partijskim odredima je prevršila kap u moru, treba se hitno reagovati, u suprotnom može doći do velikih posledica za državne službenike koji ne budu reagovali u skladu sa zakonskim propisima.

Od opozicije se očekuje da hitno stupi u kontakt sa medjunarodnim faktorima, kako ne bi narod bio primoran dizati Bunu protiv dahija , koju su upravo pred Prvi srpski ustanak janičari izazvali.

Ukoliko opozicija i domaća javnost ne bude na visini zadatka, očekujmo čileanski, argetinski ili neki drugi sličan scenario i veliko zlo koje nam se sprema.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane