Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

U lancima

Milovan Brkić

Tiranija Aleksandra Vučića, koga nam je nametnula američka administracija i potom pustila Nemačkoj da dovrši svoje snove o ponovnoj okupaciji Balkana, privodi se kraju. Hoćemo li umirati ćutke čekajući da se Vučićevi gospodari smiluju na nas i njega odvedu, a drugog nam dovedu?

Statistički podaci govore da postajemo najsiromašniji narod u Evropi. Gladni smo, žedni, goli, bosi... Brzo starimo, brzo umiremo. Služimo kao kunići za eksperimente koje nad nama sprovode oni koji plate tiraninu. Nad nama i nad našom zemljom vrše se najstaršniji eksperimenti.

Sve je to poznato onima koji nam iz Brisela prete, koji traže da priznamo Kosovo, da budemo robovi čoveka koji je evidentno lud, opasan po sebe i po nas. I po bezbednost drugih u Evropi.

Nad Srbijom je redaljka. Ne zna se ko nas više .... Kinezi, Nemci, Turci, Arapi...Amerikanci.

Najopasnija banda na svetu je ona koju predvode braća Aleksandar i Andrej Vučić. To tvrdi i Obaveštajna zajednica Amerike. U SAD-u su federalni sudovi za njim raspisali najmanje tri poternice, zbog teških krivičnih dela.

Ipak, Vučić jaše dalje. Uvezao je 29 miliona lažnih vakcina iz Brazila. Pola miliona je već ušlo u Srbiju.

Tako bezvredne i opasne poklanja i okruženju. Bestidan je. Turskoj najavljuje prodaju američkih vakcina po ceni od 800 evra po komadu. On ih plaća po 100 evra. Zaradiće zajedno sa pobratimom Erdoganom 700 evra po dozi!

Nastavlja da preko Bahreina pere novac. Ugovorio je da na podračun Ministarstva finansija Bahreina u nacionalnoj kraljevskoj banci prebaci tri milijarde dolara. Svojih i para svojih saučesnika. Bahreinu će dati naoružanje koje je nestandardno naoružanju NATO-a, da ga islamisti iz Bahreina predaju teroristima u Jordanu, Jemenu...

Tiranin uzima milijarde kredita iz Kine, koje će završiti na njegovim računima.

I sve to pred očima evropskih službi bezbednosti, pred nosom Obaveštajne zajednice Amerike.

A sve se to zna jer se srpski policajci oslobađaju straha i potajno o tome obaveštavju sve one za koje misle da nam mogu pomoći.

Ali, pomoći nema.

Strah je prvi pomoćnik neprijatelja. Ne smemo biti uplašeni. Moramo se pobuniti. Drugog nam spasa nema.

Slušao sam opozicionog lidera koji bestidno tvrdi da će opozicija lako dobiti izbore protiv tiranina, čak i bez slobodnog Javnog servisa RTS-a! Iz čista mira. Tako on kaže. Njemu se ne žuri. Njegovi su milionski računi i male grupe ljudi oko njega.

Ali, kako će gladni građani preživeti, čekajući da tiranin padne na izborima. A na izborima tiranin nikad nije izgubio. On je oboren jedino metkom, ili pobunom.

Ako ideš brzo sustići ćeš nevolju, ako ideš sporo, nevolja će tebe sustići.

Ako čekamo da nas jebena srpska opozicija oslobodi, tako što ćemo glasati za nju, pa da nas ona zajaši, da nastavi da služi istim gospodarima, još gore ćemo proći. Ubiće nas beznađe. I glad i bolest i teror režima.

Snaga lanca zavisi od njegove najslabije karike, stara je engleska poslovica.

A u lancima tiranina Vučića ima puno slabih karika. Najjača karika koja nas drži u ropstvu je srpska opozicija. Puni su para. Bez morala.

Treba da ustanemo, da se pobunimo i pošaljemo im poruku da idu do đavola. Sa Vučićem, koji zna da dok su oni opozicija, može vladati do kraja života. Mi treba da to prekratimo.

Svi vaši snovi mogu postati stvarnost - ukoliko imate hrabrosti da ih sledite. - Volt Dizni.

A šta mi gladni, žedni, goli, bosi, sanjamo?

Sanjamo slobodu, ali se za nju ne borimo.

Vučić sve manje ima podrške u centrima moći. Mnogi koje je uvukao u kriminal, koji će im doći glave, poput Merkelove, Makrona i kineskih vlastodržaca, rado bi zapalili sveću Vučiću.

Vučić postaje usamljen, a samoća je najbliži rod smrti. On iz straha svaki dan tumara drumovima Srbije, da bi oglasio da je još živ.

Gladni policajci, vojnici, gladni članovi njegove partije... Svi su spremni da tiranin ode zauvek.

Ako se nadamo da nas gospoda iz srpske opozicije spasi, tako što ćemo glasati za njih, da nastave da nas satiru, kao što su to činili dok su bili na vlasti pre Vučića, grdno se varamo. Oni su utrli put da šizofrenik i tiranin za 8 godina pokrade Srbiju, da nam reciklira veru, istoriju, da nam prepolovi stanovništvo, otera nas iz zemlje i ovaj prostor učini islamskim kalifatom.

Pokidajmo lance.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane