Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Vučićeve sudije stvorili svoju Koza Nostra

Samo ih rafali mogu srušiti

Što su kritike rada srpskog pravosuđa jače i glasnije u evropskim institucijama i Stejt Departmentu, Vučić im se ruga tako što na ključne pozicije u sudskoj vlasti postavlja još gore i bezočnije ''delioce pravde''. Ima da nas zgaze i prikriju svako ubistvo, kao i u slučaju Vladimira Cvijana i stotinu drugih čije ubice su, po diktatorovom nalogu, ostale nekažnjene. Kum Nikola Petrović je proglašen nepogrešivim, kao rimski Papa. Samo rafali mogu da razbiju pravosudnu Koza Nostra.

Milica Grabež

Jasmina Vasović bila je sudija Prvog opštinskog suda do 2009, a čak dva puta u to vreme pokretan je postupak za njeno razrešenje zbog nezakonitih postupanja. Nakon toga, volšebno prelazi u Viši sud u Beogradu, gde je na početku radila istragu, a kasnije prelazi u prvi stepen kao postupajući sudija.

Vrtoglavi uspon po Vučićevom nalogu dolazi zbog prijateljstva sa tadašnjim šefom BIA Aleksandrom Đorđevićem ... Njena kuma Maja Popović postaje supruga sudiji Višeg suda Rastku Popoviću, koji sudi u veću za organizovani kriminal, a danas je sudija Apelacionog suda u Beogradu i rukovodi odeljenjem za ratne zločine. Maja je bila i šef kabineta pomenutog Aleksandra Đorđevića.

Važnu ulogu u ovom pravosudnom kartelu ima i kancelarija Nemanje Vasiljevića, sa kojom je poslovao bivši direktor BIA Đorđević, dok je radio kao advokat. A on je za tužioca za organizovani kriminal doveo svog zemljaka iz Čačka advokata Mladena Nenadića.

Jasmina Vasović postaje prvi i jedini sudija Višeg suda koji je ispitivao za polaganje pravosudnog ispita, a zatim prelazi u Apelacioni sud u Beogradu. Kao sudija Apelacionog suda pravosnažno je potvrdila oslobađajuću presudu Zvonku Veselinoviću za prevaru i protivpravno prisvajanje 32 kamiona u vlasništvu Hipo Alpe Adria lizinga ... I još mnogo drugih presuda.

Naravno, nakon toga je usledilo novo unapređenje - u novembru 2018. Jasmina Vasović postaje sudija Vrhovnog kasacionog suda ... !!! Danas je predsednik tog suda, predsedava Visokim savetom sudstva, zajedno sa kumom, ministarkom pravde Majom Popović.

I stvoriše oni svoju Koza Nostra. Svakim danom su sve jači. Ne može im niko ništa.

Ljubivoje Đorđević, kum Nenada Kovača, zvanog Neša Roming je nesmenjivi tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Nikola Petrović je dvostruki kum Aleksandra Vučića. Više nisu, jer je Nikola priupitao Vučića, kada ga je zatekao .... ''Šta to radiš kume''. I ti ćeš ovo jednom da radiš, osim što se bogatiš.

A kum, tada prvi potpredsednik Vlade Srbije je kuma Nikolu postavio za direktora EMS-a. Iza njegovog odlaska u ovom javnom preduzeću pometeni su računi.

Magazin Tabloid je opisivao učinak ovog bratstva.

Kum Nikola je podnosio tužbe. Ko ga pomene, dobije tužbu i Koza Nostra iz pravosuđa ga zgazi.

Zabeležili smo slučaj dogovora u zemunskoj kafani, kod Petra Panića, kada kum Nikola nudi novom direktoru BIA Bratislavu Gašiću dvosoban stan onom ko im otkrije ko o njemu daje podatke. O kupovini DIPOS-ovog stana na Košutnjaku, o kući od četiri miliona evra na Dedinju, o voznom parku koji je skuplji od onog kojim raspolaže Vlada Srbije., o vetroparkovima, mini hidroelektranama..

Ponekada bi kum Nikola promenio advokate, za sada ga brani advokatska kancelarija Igora Isailovića, koji je poslovni partner i zastupnik Ane i Igora Brnabića.

Tako je 4. marta ove godine sudija Višeg suda u Beogradu Ljudmila Miljković, bliska rođaka Marka Miljkovića, člana mafije Veljka Belivuka, ponovo osudila na zatvorsku kaznu urednika Magazina Tabloid Milovana Brkića zbog krivičnog dela ugrožavanja Nikole Petrovića, zbog pretnji koje mu je uputio u tekstu Magazina Tabloid, koji je navodno objavljen u broju 423. Prethodnu presudu zgužvane sudije Miljković ukinuo je Apelacioni sud u Beogradu, navodeći da je podatak da tekst nije objavljen priložen spisima, ali da sud donosi osuđujuću presudu.

- Sudiji su bile vezane ruke, jer se gospodin Petrović uplašio (nenapisanih) pretnji Milovana Brkića - rekla je sudija Ljudmila Miljković, obrazlažući presudu.

Nema zemlje u kojoj bi za očiglednu neizgovorenu tvrdnju sudija osudila novinara, jer to traži Koza Nostra!

Na oštre kritike iz Evropskog parlamenta i Stejt departmenta, koji navode u svojim izveštajima da je stepen korupcije u srpskom pravosuđu nepodnošljiv, Vučić se cinično smeje i na najviše funkcije promoviše kurtizane koje su spremne da građaninu nepokornom otkinu glavu.

Diplomatski kor u Beogradu oborenih brka prati sve Vučićeve pretnje, ubistva, nasilje, pljačke, trgovinu oružjem, narkoticima.

Redakcija Magazina Tabloid i njeni urednici napadnuti su svim oružjima od kuma Nikole, kome se snishodljivo udvaraju delioci pravde, osuđujući novinare za svaku izgovorenu reč. Samo kolege iz KRIKA, koje su objavile ono što je sve objavio i Magazin Tabloid, imaju sreću da su pod zaštitom, jer njima je američki ambasador iz ruku uručio nagradu za tekstove o Nikoli Petroviću.

Pozivamo sve građane kojima je redakcija Magazina Tabloid pomogla da ostvare svoja prava, da nam pomognu i da ispred sudova i diplomatskih predstavništava koja još podržavaju srpskog tiranina i njegove kumove, pokažemo da smo živi i da smo spremni da izgubimo glavu da bi smo skinuli glave Koza Nostri i Vučićevim kartelima.

Podaviće nas, nemilosrdno, pred očima srpske opozicije i onih koje Vučić podmazuje našim parama da svoja ministarstva izveštavaju o uspesima Vučića i njegove mafije.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane