Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Vreme smrti

Veleizdaji Aleksandra Vučića nema kraja

DA LI ĆE ALBIN KURTI DO NOGU PORAZITI SRPSKOG DIKTATORA

Sjedinjene Države i ostale zapadne sile predvođene Nemačkom su otpočele, početkom ove godine , poslednju fazu pravnog regulisanja okupiranog dela Srpska teritorije, te dalji nastavak komadanja teritorije naše nesretne domovine uz punu saradnju i kooperativnost satanističke sekte koja je nametnuta našem narodu, kao kazna okupatora zbog slavnih istorijskih pobeda malenog srpskog naroda u oba svetska rata nad germanskim hordama.

Stevan Zivlak

Povratak Albina Kurtija i sklanjanje terorista OVK, preobučenih u političare, koji su uspešno sklapali razne profitabilne poslove sa kvislinškim beogradskim vlastima, je više nego očigledan potez koji ima za cilj okončanje generalnog plana za priznanje "kosovske nezavisnosti".

Činjenica koju međunarodno pravo poštuje da jedino Republika Srbija može zakonito odeliti, odvojiti, deo svoje teritorije je prihvaćena od Sila pobednica, članica NATO pakta, obećanje od strane diktatora je dato, radi se jednostavno o završnim pripremama već dogovorene procedure. Republika Srbija će biti prva zemlja u istoriji čovečanstva koja će dobrovoljno potpisati tkzv.

Sveobuhvatni sporazum, samoukinuće se, biće osnovane dve nove države jedna tkzv.Kosovo i druga novostvorena država skraćena Republika Srbija bez svoje istorijske Pokrajine KiM. Nakon potpisa takvog Sporazuma, obe novostvorene države će jednovremeno podneti Zahtev za prijem u OUN kao novostvorene države. Zahtev ne razmatra Savet Bezbednosti, on ide direktno na Generalnu Skupštinu, Republika Kosovo će biti primljena , dok je za Srbiju to već veliko pitanje.

Procena ozbiljnih poznavalaca međunarodnog prava je da će Republika Srbija biti nakon tog bezumnog čina, decenijama van OUN, izložena raznim teritorijalnim aspiracijama, zahtevima za ratnu odštetu, plaćanje ratnih reparacija, itd.

Nije prvi put da jedan veliki istorijski narod u Evropi nestane sa istorijske scene. To se desilo sa Prusima koji kao narod više ne postoje, a ta sudbina je pripremljena i za veliki Ruski narod, na Srbima se odvija pokazna vežba, kao i mnogo puta u dosadašnjoj istoriji. Prvi put u istoriji srbskog naroda, rukovodstvo, pozicija i opozicija, SANU, nevladine organizacije i čitava srbska nazovi elita , osim Srpske pravoslavne crkve su spremne da ukinu Srbsku državu i da čitav narod izlože milosti i nemilosti stranih okupatora.

Taj Satanski plan je na našim prostorima počeo u ime okupatora provoditi Slobodan Milošević sa svojom bandom, koji je razorio Jugoslaviju, jednu od najuglednijih zemalja sveta, razorio Savez Komunista Jugoslavije, privatizovao Savez komunista Srbije kao autohtonu revolucionarnu, antifašističku partiju, opljačkao finansijski sistem , društvenu svojinu, kriminalizovao sve sfere društva i što je najgore, negativnom selekcijom i fizičkom likvidacijom najboljih i najčestitijih tadašnjih kadrova, otvorio put za prodor društvenog šljama, koji je po svojoj gramzivosti i veleizdajničkim talentima, prevazišao očekivanja okupatora.

Na taj način, njegovom krivicom ili zaslugom, zavisno sa kog aspekta se gleda, svi južnoslovenski narodi su pali u robstvo, osnovane su kolonije, kod nas na žalost koncentracioni logor, i na taj način je dato pobesnelom Četvrtom Rajhu da pljačkom Balkana opstane neuspešni nemački model imperijalnog razvitka, u narednim decenijama.

Početkom marta ove godine, pokrenuta je sveobuhvatna akcija, na međunarodnom, političkom a posebno medijskom spektru , kojom se ubrzava "kosovsko pitanje".

Sezonu je otpočeo veliki "prijatelj" gospodina Vučića , gospodin Bajden, koji je 2 marta izrazio " podršku SAD dijalogu pod rukovodstvom EU, u kome će se kao krajnji cilj javiti normalizacija i sveobuhvatna saglasnost i uzajamno priznanje ".

Pismo američkog predsednika Džozefa Bajdena adresovano Aleksandru Vučiću povodom Dana državnosti Republike Srbije, po svom surovom tonu, ukazuje na izuzetno nizak rejting našeg samohvalisavog diktatora u međunarodnoj javnosti, i podseća ga na ranije prihvaćenu obavezu da potpiše Sveobuhvatni sporazum na osnovu koga će biti uspostavljena normalizacija i sveobuhvatno usaglašavanje, kao i uzajamno priznanje, dve novostvorene ravnopravne države, koje se stvaraju na prostorima Republike Srbije.

To pismo jasno postavlja okvire delovanja kvislinških vlasti, ne dozvoljava se podela, amputacija, jednostrano priznanje, model Tirola, dve Nemačke i ostale nebuloze koje su pominjane u srljanju naših nepismenih političara od Brisela do Vašingtona, od nemila do nedraga.

Predsednik Vučić je čak dao i opštinu Leposavić, koja je bila integralni deo uže Srbije, a nedavno, potpisom Vašingtonskog sporazuma i Jezero Gazivode se okolnom teritorijom, koje je takođe na teritoriji uže Srbije i nikada nije pripadalo tkzv.Kosovu, nudi i danas Bujanovac, Preševo i Medveđu, da bi dobio par m2 na severu Kosova i Metohije pa da to prikaže kao svoju istorijsku pobedu. On u svom neznanju, ili je možda u pitanju veleizdajnička namera, prenebregava strogi zahtev američkog okupatora koji traži samoukidanje Srbije i stvaranje na njenoj teritoriji dve države, kako bi se do kraja poštovalo međunarodno pravo, te mimoišao Savet bezbednosti i eventualni veto Rusije i Kine.

Priče o navodnom produženju eurointegracija kada se Sveobuhvatni sporazum potpiše , su priče za budale, novostvorena Srbija će nakon višedecenijske borbe za poonovni prijem u OUN koja joj predstoji, morati iz početka, kao nova država da počne pregovore sa EU, pa će se u narednih sto godina, već videti da li će Četvrti Rajh se smilovati pa nam umesto statusa koncentracionog logora, dodeliti status kolonije.

Već 3 marta, američki diplomata Metju Palmer je podsetio našeg diktatora da je cilj američke administracije " okončanje dijaloga povodom Kosova, koji će se završiti uzajamnim priznanjem", pa zatim pojasnio da će se kao navodno nakon toga otvoriti jasni put obe države ka evropskim integracijama.

Značajna je poseta Miroslava Lajčaka, poslanika EU zaduženog za dijalog Beograda i Prištine, koji je početkom marta obišao region, radi priprema obnove pregovora. On pri tome ima određene poteškoće pošto je dosadašnja politička elita, proistekla iz terorističke OVK, Ramuš Haradinaj, Hašim Tači ali i Albin Kurti, imala veliki otpor bilo kakvim pregovorima sa srbskim rukovodstvom, iskazujući apsolutni consensus da im se bezuslovno da puni suverenitet i nezavisnost uključujući članstvo u OUN.

Pri tome, oni moraju znati da taj put na kome oni insistiraju, znači da bi Savet bezbednosti morao razmatrati pitanje članstva takvog Kosova u OUN, što znači i odluku Rusije i Kine. Postavlja se pitanje, imajući u vidu da je velika većina današnjih albanaca koji žive na našem Kosovu i Metohiji, potomci Enver Hodžinih emigranata, koji su planski posle Drugog svetskog rata naseljavani radi menjanja etničke strukture te srbske teritorije, koliko je medju njima iskrenih pristalica Staljinovih i Mao Ce Dungovih političkih stavova ?

Prelom političke situacije na tkzv.Kosovu se desio 14.februara 2021. godine, kada je albanska partija Samoopredelenja dobila više od 47,63% glasova izašlih birača. Albin Kurti je ponovo postao Premijer, a njegova popularnost je među albancima u velikom porastu. Na našu žalost, radi se o političaru koji je mnogo sposobniji, obrazovaniji i civilizovaniji od našeg samopostavljenog diktatora, te će Albin Kurti, ukoliko istraje na svojoj konzistentnoj politici, znatno promeniti tokove političke misli na čitavom Balkanu.

Njegov sistem političkog razmišljanja i delovanja je koncizan, jasan i veoma prijemčiv za običnog albanskog stanovnika koji jedva preživljava u okupaciji i teroru pripadnika OVK. Posebno je dobro primljen njegov stav o nultoj toleranciji na korupciju, što je za naše prilike naučna fantastika, zatim obezbedjivanja socijalne pravde, povećanje plata, penzija i organizovanje privrede na način da pod njegovim (Kurtijevim) rukovodstvom, teritorija tkzv.Kosova postane nova Silikonsa dolina. Stavovi SNS o uvođenju robovlasništva u Srbiji, dovođenje kineskih kompanija, organizovanje elektronskog nadzora , zabrana slobode ne izražavanja već i mišljenja, veleizdaja domovine, prisilno isterivanje mladih IT stručnjaka u inostranstvo i druge nebuloze sadašnjih srbskih vlasti, predstavljaju sve ono za šta se Kurti ne zalaže, već pokušava da napravi moderno demokratsko albansko društvo na tkzv.Kosovu, promovišući ideje delimično Lenjina, a delimično Če Gevare.

Pred takvim političkim vizijama i idejama, naš samozvani diktator ostaje smešan, a njegovo divljenje niskoplaćenom radu u nemačkim fabrikama, karikaturalno.

Treba imati u vidu da je raspad Jugoslavije nastupio kao posledica dogovora iz 1980.tih izmedju Ronalda Regana i pape Ivana Pavla II, o rušenju komunističkih evropskih režima. Pri tome, Nemačkoj je dodeljena uloga " potpaljivanja fitilja", ona je stoga okupila tih godina pod okrilje BND sve antijugoslovenske ekstremiste, naoružala ih je, obučila, dala im logistiku i svesrdno pomagala u rušenju Jugoslavije.

Stoga je Albin Kurti ostao odan svojim nemačkim partnerima iz BNDa, kada je bio odstranjen sa premijerske funkcije u periodu prvog mandata , do koga je došlo zbog sukoba izmedju globalista i suverenista Donalda Trampa, što je bilo tada uzrokovalo i sukob izmedju Trampove nove balkanske politike I progermanskog globalizma.

Vraćanje Kurtija, svetski globalizam ubrzava konačno uništenje istorijske srpske državnosti i lomi sve ostatke suverenističke istorijske političke misli srbskog naciona.

Miroslav Lajčak je bio kristalno jasan, kada je ukazao da će nakon potpisivanja Sveobuhvatnog sporazuma, obe nove države morati ubrzano prići procesu usaglašavanja svog zakonodavstva, počevši od ustavnih odredbi, ali I svih ostalih zakonskih I podzakonskih odredbi.

Otvoreno je rekao da to primorava Srbiju na izmenu sopstvenog Ustava, uključujući i preambulu koja govori o Kosovu i Metohiji kao neotudjivom delu teritorije , a istakao je nedavno da je srbsko rukovodstvo svesno te obaveze I da je iskazalo spremnost da to učini. Kako će se naprednjački vrli pravnici izboriti sa tekstom Krivičnog zakonika, koji predvidja krivična dela veleizdaje, priznanja okupacije, postupanje mimo ovlašćenja, predaje itsl, ostaje da se vidi.

Pošto je svima u medjunarodnoj javnosti jasno, da pregovore oko Kosova i Metohije, samozvani diktator Vučić vodi kao nenadležan, kršeći ustavne i zakonske odredbe o parlamentarizmu u Srbiji, pošto je za te poslove nadležna isključivo Vlada Republike pod kontrolom Skupštine, njegovi signali o spremnosti menjanja ustava, možda znače da će on prethodno obezbediti novim ustavom diktatorsku funkciju, oponašajući, Hitlera, Musolinija i druge velikane totalitarne misli, pa sa tim ovlastima potpisivati akte kapitulacije.

Ovo stoga što je izvesno da bi se mnogi poslanici u Skupštini, pa i ministri u Vladi, duboko zamislili pred odlukom da ukinu sopstvenu Republiku i daju saglasnost stvaranju dve nove države na prostorima Srbije, čija je državnost počela već u IV veku Nove Ere.

Iz tih razloga, štafetnu palicu je preuzela Nemačka, čiji je ministar spoljnih poslova Haiko Maas pozvao na konsultacije ( čitaj : davanje obaveznih instrukcija ), srbskog ministra spoljnih poslova Nikolu Selakovića, gde su zajednički saopštili da ujedinjena Evropa se ne završava na njenim spoljnim granicama, već da se njen strategijski suverenitet prostire i na čitav Zapadni Balkan. Time je gopodin Selaković podržao Brežnjevljevu doktrinu ograničenog suvereniteta, za Haiko Maasa to ne čudi, pošto su manje više svi nemački političari, ipak u svoje vreme prošli kurseve bivšeg Sovjetskog saveza, pa im je dosta toga ostalo u podsvesti.

Nakon ove izjave i priznanja naprednjačke vlasti o nepostojanju suvereniteta Srbske države, za sva zlodela koja nam se ovih dana dešavaju, narod može optužiti Evropsku uniju kao glavnog krivca, a posebno Nemačku.

Nemački poslanik u Srbiji Tomas Šib je 21.marta otvoreno rekao da će zajednički nemačko američki plan okončanja priznanja tkzv Kosova kao nezavisne države biti uspešno okončan, zahvaljujući promeni vlasti u Prištini i dovodjenje Kurtija, a saglasnost Aleksandra Vučića se podrazumeva.

Potpuno raskrinkavanje Aleksandra Vučića i pogubne naprednjačke kamarile je 20.marta učinila gospodja Viola fon Kramon-Taubadel, koja kao "platu" za teritoriju Kosova, obećava progres u članstvo u EU, u nekom budućem vremenu, što je veliki ustupak Vučiću!? To je gospodinu Vučiću savršeno jasno, dodala je ona.

Srpskom narodu treba biti savršeno jasno da nikakvih ustupaka za predaju ( ili prodaju ) znatnog dela teritorije, niko ne nudi Srbiji. To je njihov ratni plen, NATO pakt ga vojno drži i zahteva od porobljene države da preda bespogovorno ratni plen, a kakva će nam sudbina nakon toga uslediti, to ne smemo ni da pitamo. NATO pakt sistematski, od 1999. godine, posle vojne agresije, vodi ritualnu raspravu, sa našim političarima , koji su svi od reda luzeri ( rečeno mladalačkim slengom ), u kojoj oni sistematski a metodično lišavaju našu državu svoga suvereniteta, nacionalnih bogatstava i nacionalne identičnosti, uvodeći nas u Globalistički satanistički poredak, kao bezličnu teritoriju pod upravom globalnih korporacija. Niti jedan ustupak naši nesretni političari nisu dobili u tim pregovorima od strane kolektivnog Zapada, a naše iluzije o putu u EU koji nema alternative su postale otrcana mantra amatera koji vode ovaj narod i državu.

U slučaju Aleksandra Vučića, primetno je zaoštravanje gaulajterske retorike, posebno nemačkih zvaničnika, čak do granica iživljavanja, pošto su videli svu slabost i amaterizam , kao i nameru da se u svakom pogledu " dodvori gospodji Angeli ".

Čak i poslanik austrijskog parlamenta gospodin Lukas Mandl je našao za shodno da progovori o budućem sporazumu o Kosovu, pa kaže : Mi smo dužni prevazići iracionalne sukobljenosti medju etničkim grupama, nacijama i religijama ili ideologijama, pa zatim : Kosovo smo dužni integrisati u Evropu,; Kosovo je dužno postati Silikonska dolina Evrope ( tu ideju promoviše i Kurti ), da bi mladi naraštaji koji hoće učiti bili angažovani u sferama informatike i novih tehnologija. On kaže da ideja razmene teritorija izmedju Kosova i Srbije nema podršku EU, pozicija Brisela je jasna, dosadašnje granice se moraju poštovati na čitavoj teritoriji Balkana.

Očekivanja germanskih okupatora koje je istakla i gospodja Viola fon Kramon-Taubadel i Lukas Mandl, da će gospodin Kurti kao nemački favorit ubrzo prevazići svoj " populistički nacionalizam" i preći na dogovorenu " umerenu politiku", a da tema Velike Albanije neće igrati nikakvu ulogu, a filijale njegove partije u Albaniji i Severnoj Makedoniji, nemaju nikakvog posebnog značenja, govori dosta o umešanosti nemačkih obaveštajnih službi na Balkanu.

Inače Albin Kurti je 3 marta ponovo istakao da je ujedinjenje Kosova sa Albanijom istorijska namera i cilj i jedini način zaštite i očuvanja albanskog identiteta, te su očigledno izjave germanskih političara obični sedativi koji se daju naprednjačkom bašibozluku.

Što se tiče Zajednice srpskih opština, koju su lakoverni političari iz Beograda Ivica Dačić i Aleksandar Vučić navodno obezbedili potpisujući Briselski sporazum, dok je Kurti na vlasti, od nje neće biti ništa. Lakovernost Ivice Dačića i Aleksandra Vučića, je pod sumnjom, najverovatnije je reč o veleizdaji, pošto se ne može toliko izgrešiti ni iz neznanja ni zbog ludih obećanja i ludog radovanja, što kaže naš narod.

Postupajući sa čvrstih pozicija marksizma lenjinizma, Kurti i njegova partija, kao svojevrsni naslednici Enver Hodžine KP Albanije, se čvrsto drže nacionalnog suverenizma, pa kada im je naš Diktator poklonio suverenu teritoriju, oni neće dati da se ta suverenost ni za dlaku okrnji, ni vakcinisanjem, ni izgradnjom puteva, niti zajednicom srpskih opština.

U sukobu Kurtijevog marksizma lenjinizma, protiv Vučićevog vulgarnog dekadentskog antinacionalnog veleizdajništva, globalisti , koji su ustvari trockisti su se svrstali na stranu marksiste.

Naime, Kurti je izgradio u dugogodišnjoj političkoj borbi, u kojoj je primio bezbroj udaraca, konzistentnu, logičnu i veoma prijemčljivu za narod, filozofsku konstrukciju, počev od antikorupcijske borbe, vladavine prava, poštovanje njihovog ustava, ujedinjenja svih levičara i nacionalista u antikolonijalističku borbu, zalaganje za social demokratiju, i ostale univerzalne ideološke paradigme. Uz to ima i izražene lične osobine kao što je tvrdoća i upornost, što realno privlači sve zajedno podršku svih časnih članova albanske zajednice u toj našoj pokrajini.

Dok je mučeni Ibrahim Rugova vrteći se u krug hodao po začaranom sorošovskom kursu ponavljajući mantre o demokratizaciji i pravima ljudi, Kurti je istrajavao na sopstvenom marksističko lenjinističkom sistemu, što mu je donelo rezultat i veliku početnu prednost nad našim pristalicama vulgarnog pragmatizma, satanizma, političkog homoseksualizma, pravo partije na vlasti da upada u carinski i finansijski sistem države, stvaranje partijske vojske i ostala nedela partije na vlasti, uključujući bespogovornu spremnost za veleizdaju.

Insistiranje Kurtija kod odbijanja saradnje sa ratnim komandantima koji su okrvavili ruke ubistvima albanskih stanovnika lojalnih Republici Srbiji, mu je na kraju donelo neprikosnovenu vlast koja može biti višedecenijska, te će srbski narod, ukoliko ne smeni ovaj bašibozluk u kratkom roku, potonuti u tamu diktature i plaćati decenijama cenu gluposti svojih vodja, od Miloševića, do ovog poslednjeg.

Kurti je u svojoj ideologiji otišao toliko daleko, da je u svoje vreme odbio Plan Ahtisarija i odbijao je da slavi Dan proglašenja nezavisnosti 17.februar 2008. godine. On je bio mišljenja da je plan Ahtisarija lišio Albance političke suverenosti i da je tkzv. Kosovo bilo tim planom podvrgnuto kolonijalnom upravljanju od zapadnih sila, a kroz Misiju OUN.

Možemo zaključiti da se Albin Kurti, zahvaljujući dugoročnom radu BND, trenutno nalazi u poziciji najkompetentnijeg, najsnažnijeg i dugoročnim igračem na geopolitičkoj table, na kojoj će tokom ove godine naš posrnuli diktator odigrati poslednji labudov ples, potpisujući tekst Sporazuma, koji će mu najverovatnije biti stavljen na sto, bez mogućnosti čitanja teksta koji se potpisuje. To mu se mučeniku desilo kod potpisivanja Vašingtonskog sporazuma, u toj teškoj nevolji se narod bar uveseljavao gledajuće scene unezverenog listanja fascikle koju je držao u rukama.

Svi ti uporni pokušaji zapadnih sila, kao i politika jednog sposobnog političara kao što je Kurti, bi bili bezvredni, kada bi Republika Srbija imala sposobnost da suvereno odluči da odbije predati svojevoljno deo sopstvene teritorije i da proglasi da je taj deo trenutno pod nelegalnom okupacijom NATO pakta, a pokrajinske vlasti obični saradnici okupatora.

Taj potez srpskih vlasti bi bio armirano betonski zid, koji bi mogao držati dovoljno dugo a čitav svet bi bio upoznat sa jasnim stavom naše vlasti po pitanju okupacije dela srbske države. U bliskoj budućnosti, Kosovo i Metohija bi bili vraćeni u ustavno pravni poredak Srbije, što je I ustavna obaveza srbske vlasti. Do sada, Aleksandar Vučić je svojom kamarilom išao bespućima veleizdaje, bila bi prava Božja milost, ako bi se vratili na put Cara Lazara.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane