Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Tužba za genocid

Milovan Brkić

Srpski tiranin se prisetio Andersenove pouke da je u bekstvu spas. I planira da utekne. Od nas, od svojih zločina prema nama.

A njegova politika nije bila njegova, već onih koji su ga doveli na vlast, podržavali, negovali, zalivali, hvalili, preteći građanima Srbije crnom sudbinom ako se ne povinujemo njegovoj volji i zlodelima.

Setio sam se, kao hrišćanin, Isusovih reči.

I reče Isus: "Do sada ne iskaste ništa u ime moje; ištite i dobićete, da radost vaša bude ispunjena" (Jovan 16,24).

Setio sam se poruke američke administracije da su nas pomogli kroz istoriju, čak i kada su nas zasipali osiromašenim uranijumom. I to je bilo u našu korist.

Prijatelj mi piše. Konsultovao sam se sa kolegama advokatima. Mislim da je dobro da sto građana Srbije potpiše ovlašćenje i da Sjedinjene Države tužimo američkom federalnom sudu za genocid. Opredelićemo vrlo mali tužbeni zahtev, možda pedeset hiljada dolara. Važno je da sud državu oglasi krivom za genocid na Srbijom, što je lako dokazati.

Prikupio sam, kaže, sve izjave prilikom posete srpskog ministra Sjedinjenim Državama u maju 2019. godine. Direktori FBI-a, DEA, Agencije za sprečavanje pranja novca, ministar unutrašnjih poslova saopštili su ministru da je srpski predsednik Vučić opasan kriminalac. Predložiću ih za svedoke, sud će ih saslušati, oni ne lažu na sudu. Potvrdiće da je Vlada SAD-a znala ko je Vučić, da je nestatusni predstavnik Srbije sa kojim je u Beloj kući sklopljen dogovor, tzv Vašingtonski sporazum, da je to potpisao čovek protiv koga se pred američkim federalnim sudovima vode krivični postupci za najteža krivična dela.

Pribavio sam, kaže mi prijatelj, odluke sudova, tekstove iz američkih medija, pisma kongresmena upućena zvanično predsednicima SAD-a u kojima je Vučić opisan kao zločinac.

Na pitanje kako da dalje ide u postupak, odgovorio mi je da je pribavio Vučićeve govore, sve njegove razgovore sa predstavnikom Stejt departmenta Metju Palmerom, izveštaje o sastanku pomenutog Palmera i državnog sekretara Pompea, sa Vučićem i njegovima advokatom Toni Blerom u zgradi Ujedinjenih nacija, zatim izjave američkih ambasadora u Beogradu, koji su tapšali Vučića po ramenu i hvalili njegovu genocidnu politiku.

Raspolaže, javlja mi prijatelj, statističkim podacima o smrtnosti dece u Srbiji, o broju iseljenih, o bolestima koje su posledice post traumatskog sindroma.

Po njegovom mišljenju, genocidna namera je lako dokaziva iz ponašanja američke zvanične politike i njenih državnih službenika, koji su, radi pljačke i lične koristi, podsticali lice koje je neustavnim ovlašćenjima vodilo politiku mučenja, ubijanja i prebijanja građana, sa ciljem da ih seli i prostor naseli islamskim borcima i da se očišćena teritorija od domicilnih građana proglasi Islamskom republikom. Pritom ću navesti podatke obaveštajne zajednice da je lice koje je američka država obučila, platila, podržavala i huškala, izvršilo na teritoriji Srbije kulturni, verski i ekonomski genocid...

Američki federalni sudovi primiće tužbu, staviće je u proceduru. Nije potrebno plaćati visoke takse. Ako bude potrebno, Srbi u SAD-u će sakupiti taj novac.

Proces će, sigurno je, biti zabeležen u svetskim medijima, a moj prijatelj ima kongresmena, koji smatra da je ideja odlična, da će na taj način administracije morati da vode računa koga podržavaju u svetu, a da taj pravi zločine i postaje opasnost i po ameriku nacionalnu bezbednost. On će besplatno promovisati tu tužbu.

Zvanično, administracija Sjedinjenih Država je puna hvale prema istorijskim odnosima između dve zemlje, izražavajući želju da pomogne Srbiji na svom putu ka Evropi. Kao da smo mi u Africi.

Obećavaju nam kule i gradove, samo da im predamo Kosovo, da uzmu rudnike, reke, vode, polja, da nastavimo da radimo kao kinesko roblje.

Tužba, kada se podnese, sigurno je, kaže moj prijatelj, može da bude podsticajna i za američku administraciju da se oslobodi svedoka, koji su učestvovali u stvaranju genocidnog plana za razaranje Srbije i uništenje njenih građana. Setimo se kako su se Klintonovi oslobodili prijatelja Ričarda Holbruka, da ne svedoči na sudu u Hagu.

Ako se reši ''slučaj Vučić'' brzo, tužba može biti i povučena.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane