Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Banat

Omiljeni naprednjački seks istopolnih u kancelarijama Gradske kuće

TOBDŽIJE I FURUNDŽIJE OSRAMOTILE I "DOKUSURILE" ZRENJANIN

Sodoma i gomora "haraju" srednjim Banatom. Nezapamćena pokvarenost i razvrat vlasnika vlasti dostigli su, na 6 meseci do izbora, vrh piramidalnog stranačkog zla. Preti bukvalno istrebljenje sluđenog multietničkog građanstva Zrenjanina, politikanstvom "ubijenog" privrednog giganta Evrope. Na dvodecenijski nedostatak zdrave pijaće vode, na preteće otrovne dimnjake kineske fabrike guma Ling Long u furioznoj izgradnji, na sve čega se nesposobni lokalni foteljaš dohvati, stigla je Božja kazna.

Zoltan Horvat

Javna (Gradska) Kuća, vrhunsko arhitektonsko zdanje, na stubu je srama. U jednoj od VIP kancelarija gradske uprave, neželjeni svedoci su prošlog meseca, tokom radnog prepodneva, nakon neoprezno zaključanih vrata, zatekli neverovatan prizor: "domaćina" funkcionera koji je na radnom stolu, u seksualnom zanosu, "zajašilo" ovdašnje svešteno lice. "Pukla" je bruka neviđenih razmera, o kojoj se, na surovu zapovest unezverenih SNS foteljaša, zaverenički ćuti.

Razvrat, do neba pokvarenost, propast, pakao... sodoma i gomora zrenjaninskih SNS nazadnjaka, brutalnih lokalnih vlasnika vlasti. Gotovo je nemoguće poverovati, al', neko se iz sopstvenih redova izlanuo, pa, ogolio istinu: po kancelarijama se, bez pardona, i seksualno opšti. Narodski rečeno, tobdžija do'vatio furundžiju, pa udri...u po bela dana, na radnom mestu, u zgradi, arhitektonskom blagu Zrenjanina.

Ko su akteri ovdašnjeg nezapamćenog seksualnog skandala, to gradski zvaničnici, ni u snu, ne smeju da saopšte. Čik napiši ako smeš, orkestrirano ćemo te tužiti, horski odzvanjaju reči razbahaćeno razgaćenih funkcionera u Javnoj (Gradskoj) Kući, preteći upućenih dolepotpisanom. Furundžija u sopstvenoj kancelariji, visokopozicionirani je u hijerarhiji gradske uprave (ime i prezime poznato redakciji), a tobdžija je ovdašnje pravoslavno svešteno lice, od ranije poznato delu javnosti po sličnim javnim (ne)delima (ime takođe poznato redakciji).

Sraman događaj možda ne bi nikada bio otkriven i ne bi porazio izopačenost bogohulnih, da očevidci nisu u bukvalnoj zavadi sa zatečenim gradskim funkcionerom u njegovoj kancelariji. Rade zajedno, uživaju funkcionerski status i brojne privilegije, al', međusobno, očima ne mogu da se vide. Da se proverila (ne)zaključanost vrata, do ove seksualne afere i bruke stranačke struke, najverovatnije, nikada ne bi došlo.

Za lokalne vlasnike vlasti, ovaj i ovakav slučaj, baš i nije...nešto posebno alarmantno. "Pokretna traka" nezapamćenih SNS afera, za stranačku kancelariju nije novost, praksa je da se, javno, silom prdi. U trenutku, kada je samo 6 meseci do izbora, biti il' ne biti za opstanak desetogodišnje lokalne vlasti, bukvalno pokradene od DOS-a, jula 2012. godine. Nenad Karapandža - Džeger, šef ovdašnje stranačke kancelarije veli, nemam pojma o čemu se radi i ko tu koga, Darko Bađok, njegov stranački sabrat po fotelji, bivši prodavac petardi, sprema doktorat (?!?) na ovdašnjem fakultetu Mihajlo Pupin, Goran Knežević, predsednik gradskog odbora SNS-a, "zabavljen" je angažmanom u upravnom odboru RTB Bora uz još jednu visokoprofitabilnu funkciju, preostali, međusobno se takođe "zabavljaju" šaketanjima na sastancima, gde se prikupljaju kapilarni glasovi... Totalni haos i raspad sistema, koji ne primećuju samo... ovdašnji proizvođači istog.

Seksualne strasti na javnom mestu u radno vreme, javna sramota i stub srama SNS-a, poslednji je u nizu teškog belaja sa kojim se suočava advokat Vladimir Galić, stranački poverenik za Zrenjanin. Da je sve u srednjem Banatu otišlo u... Honduras, jasno je ovom iskusnom stranačkom menadžeru, dojučerašnjem savetniku Vojislava Koštunice. Dobio je iz centrale odrešene ruke, jer je rejting SNS-a u Zrenjaninu, uprkos dosadašnjem nejedinstvu lokalne opozicije i pasivi građana, u strmoglavom padu.

Traži se žrtva za odstrel z lokalnom stranačkom vrhu, najslabija karika u lancu SNS funkcionera, gde, nakon obraćanja premijerke o navodnoj nužnosti rešavanja problema zdrave pijaće vode, svi putevi vode ka kažnjavanju Čedomira Janjića, predsednika skupštine grada, bivšeg gradonačelnika. Međutim, u kalkulatoru Galića nalazi se podatak da Janjić ima najjače uporište među stranačkim kolegama. Kao "kolekcionar" lokalnih funkcionera drugog i trećeg reda. zagledan u listu foteljaša kojima je pomogao u foteljašenju, nada se povratku u lokalne stranački vrh...

Ali, predizborna logika neminovno diktira kraj za desetogodišnju aktuelnu garnituru foteljaša. Drmatorska era Gorana Kneževića u Zrenjaninu je okončana, smeši mu se "hlad" učešća u najprofitabilnijim upravnim odborima, prvi i jedini zadatak za poverenika Galića je: kako okupiti novu funkcionersku SNS lokalnu vojsku?!? Na 6 meseci do izbora, gotovo nemoguć zadatak, odbraniti neodbranjivo, minuli rad - javnu propast Zrenjanina!

Ni gromoglasno najavljene promotivne akcije lokalnih vlasnika vlasti, nalik kopiranju opozicije, nemaju nikakvo uporište među sugrađanima. Prošlonedeljnoj sunčanoj šetnji dečijih kolica centrom grada, koju je predvodio Radoš Pejović, pokrajinski SNS sekretar za brigu o porodici, dojučerašnji čelnik zrenjaninskih Dveri, izveo je na ulice svega šest majki. Stranački "dresovi" skupa gde su trebale biti iskazane porodične vrednosti. bili su vidljivi, pa je reakcija sugrađana, bila očekivana. Kopiranti su doživeli, zasluženi fijasko, uprkos prisustvu šestoro nevine dece u kolicima!

Umesto normalnog i profesionalnog odnosa prema zaposlenima, novi ljudi u novim zrenjaninskim foteljama, već na startu svojih mandata, pokazuju odmazdu prema neposlušnima. Cica Vučković, novopostavljena, preko nepotrebna pomoćnica gradonačelnika, pronašla je sebi tokom radnog vremena"zabavu" po hodnicima Javne (Gradske) Kuće. Postala je dežurni lovac na sve zaposlene u gradskoj upravi koji se "usuđuju" da ne stave zaštitnu masku na lice. Cica rigorozno kažnjava, na licu mesta, umanjenjem plate od 10, 20 procenata. Efekti Cicinog rada su sve vidljiviji, gradska kasa je sve punija od naplate kazni za neposlušne. Da se kažnjavanjem utera strah zaposlenom "stadu" - DA, da se kaže lepa reč i istovremeno zamoli na poštovanje medicinskih mera tokom radnog vremena - NE!

ogled na pet privatizovanih opština srednjeg Banata, siromašnih k'o crkveni miševi, ledi krv u žilama. U opštini Sečanj, zavedena večita prinudna uprava, zbog nenamenskog ulupavanja brda para, u opštini Žitište, SNS horor gde se redom uništavaju izvori lokalnih samouprava. Javna preduzeća i ustanove... U opštini Novi Bečej, gde malo toga ili ništa ne radi, ne računamo pune autobuse koji prevoze zaposlene motače kablova u zrenjaninske Drekslmajere... U Novoj Crnji, takođe su u toku užurbani predizborni radovi, gde se iz centrale očekuju sredstva za mazanje... očiju... biće robe koja iz dana u dan poskupljuje, jestivog ulje, brašno, paštete i preostalo za sigurne SNS glasače... P

Seks na eks i druge javne sramote lokalnih vlasnika vlasti, dovode do juče uspavane Zrenjanince u ofanzivu i početak kažnjavanja javnih sramotitelja grada. Dok se stranački prevrtačka SNS kuća bez temelja nije gotovo urušila, opozicija u Zrenjaninu predvođena strankama i udruženjima građana, delovala je rascepkano i nejedinstveno. Danas, zahvaljujući predizbornoj panici i SNS histeriji, gde se neoprezna bahatost, takoreći podrazumeva i gde je građanin Zrenjanina ostavljen na milost i nemilost stihiji, nazire se jedinstvo opozicionog fronta. Ima nade, artikulacija dijaloga različitih, stranaka Dosta je bilo Suverenisti, Stranke Slobode i pravde, Narodne stranke, Pokreta Dveri, Udruženja građana Građanski preokret i Zrenjaninska akcija, budi konkretnu i realnu nadu, da se nazire izlaz iz desetogodišnjeg tutumraka.

Na kraju... početka kraja SNS desetogodišnjeg ničega, začinjenog svačim od strane bivših kelnera, portira i sličnih, danas foteljaša u grozničavoj nameri da zadrže privilegije, radi kladionica! U toku je funkcionerska utakmica drugo i trećekategornika, i kladionica, ko će sakupiti više kapilarnih glasova. Ni jedan do sada nije dobacio do deset, pa je kvota, zaslužena, NULA!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane