Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Dajte blagoslov Jaretu i Paji za zidanje Crkvenog doma

KAMIONDŽIJE IZ KLIČEVCA

Raspisivanjem javne nabavke za izradu projektno-tehničke dokumentacije početkom jula prošle godine, grad Požarevac obelodanio je svoju nameru da regionalnu deponiju izgradi između sela Kličevac i Kurjače.

Uprkos tvrdnjama gradonačelnika Požarevca Saše Pavlovića da će deponija biti tri kilometra udaljena od prvih kuća u Kličevcu, kao i kilometar i po od prve kuće u Kurjaču, te da će biti izgrađena po evropskim standardima i neće ugrožavati zdravlje ljudi, ova namera grada Požarevca izazvala je oštro negodovanje meštana sela koja okružuju lokaciju buduće deponije, a koji su se našoj redakciji obratili pismom koje prenosimo.

***

- Sve je biznis moj narode. Paja - Zlatko Marković, čovek koji je decenijama pljačkao i krao, i živeo na tuđ račun od crkve i narodnog novca, 2009. godine prodao je svoju njivu EPS-u, koja se nalazi u Kurjačkom bloku i koja nikada nije bila na potesu eksproprijacije. Tadašnji direktor TEKO Kostolac Dragan Jovanović, istu mu je isplatio sadnicama oraha starosti pet godina.

Prođoše od isplate 12 godina. S obzirom da Paja svuda gura svoj nos, gde mu mesto nije, mi ponizni meštani Kličevca tražimo od EPS-a tri nezavisna veštaka da utvrde, nakon ovih 12 godina, kolika je debljina i visina turskih oraha i koliki je njihov godišnji rod. Ovo je pitanje koje nas najviše zanima, a jedino odgovor možemo dobiti od EPS-a - TEKO Kostolac - , smatraju meštani Kličevca.

Meštani Kličevca, u pismu se pitaju i koje je sve to usluge učinio Paja za EPS, da bi mu EPS platio pet hektara sa sadnicama turskih oraha?

- Naravno, prodatu zemlju i dalje poseduje i koristi Paja na kojoj je sada posejao žito i kukuruz, ali, dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. U ovom slučaju, svanulo je našem Paji. Iskoristio naš Paja najviše od EPS-a, a EPS je Paji od 2012. godine, u više navrata davao donacije za izgradnju Crkvenog doma u Kličevcu. Međutim, naš Paja, umesto da izgradi Crkveni dom, novcem od donacija kupovao je za sebe poljoprivredne mašine, a po selu kruže i priče, da kupljene poljoprivredne mašine na pola deli sa pop Batom. Paja je kalauz, a Bata uzima novac, i dele na ravne časti, ne plašeći se ni Boga ni naroda.

Veliki su novac Paja i Bata uzeli od grada Požarevca za izgradnju Crkvenog doma i to više puta, a radi se o ciframa od oko 40 miliona dinara. Do dana današnjeg od Crkvenog doma u Kličevcu nema ništa, odrađeno je par zidića i zid, i to bez javnog tendera, bez uvida u radove, jer je jednom već pao zid zbog štednje materijala - , objašnjavaju u svom pismu meštani Kličevca.

U pismu se dalje navodi da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, pokrenuli istragu.

- Pop Bata i Paja bili su ispitivani u specijalnim prostorijama za organizovani kriminal u Požarevcu i to četiri sata. Tamo su Paja i pop Bata od straha priznali sve što su radili po nezakonitim radnjama, tj. sve na crno. Pop Bata je priznao da je preko Pajinog računa kupovao poljoprivredne mašine. Pop Bata je na ispitivanju tvrdio da se plašio da čuva novac na crkvenom računu, pa je navodno zbog toga sav novac sa crkvenog računa prebacivao na Pajine račune, a Paja na „Agroglob" Kostić Koleta, jer, je preko Kostića uzeo više traktora i kombajna - , piše u pismu.

U nastavku pisma meštani Kličevca tvrde da su ove dve porodice nadaleko poznate po šurovanju sa aktuelnim čelnicima na vlasti, ne samo sada, već i u prošlosti.

- Pošto su Tadićevi postali popušene lule, sada je na red došao i mlađani, „Zaječarsko crno" da iz vlasti truje i „one stvari". S obzirom da je prvi čovek „zelen", Jare i Paja ga uvode i uče raznim lekcijama. Da su Jare i Paja dva dokapitalizatora i da rade udruženo i smišljeno sa mlađanim „Zaječarcem", najviše govori lagano otvaranje regionalne deponije u sred Kličevca, gde su i poslednjeg mohikanca, Zorana Kepeca, ubedili, ili narodski rečeno, kupili. Za sada, nezvanično, Kepecu je „Zaječarac" zaposlio sina u EPS-u uz pomoć generalnog direktora Milorada Grčića, tako da je i mohikanac sada namiren - tvrde meštani Kličevca.

Kako dalje u pismu navode meštani Kličevca, iz kabineta predsednika Srbije Aleksandra Vučića stigao je dopis Milanu Periću zvani Bugarin, da je ovaj slučaj popa Bate i Zlatka Markovića - Jareta, prosleđeno Ministarstvu unutrašnjih poslova.

- Kamiondžije iz Kličevca, što bi rekao naš narod: „daj blagoslov Jaretu i Paji za zidanje Skadra u Kličevcu", tj. za zidanje Crkvenog doma - , meštani Kličevca zaključuju u svom pismu.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane