Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Preko pune linije

Dokle će američka administracija štititi zločine i kriminal Vučićevog kartela

Skraćivanje jezika i skidanje glava

Pred očima diplomatskog kora, predstavnika evropskih institucija, Aleksandar Vučić do smrti proganja medije, novinare, pisce, lekare, policajce... Onima koji ga kritikuju skraćuje jezik, onima koji su svedoci njegovih zločina skida glave. Punih deset godina. Dokle? Da li je pod zaštitom berzanskog špekulanta Džordža Soroša, njegovog sina Aleksandra, ili šefova CIA, koji skidaju milijarde dolara sa američkih računa balkanskih diktatora i kartela, huškajuči ih da pobiju sve misleće ljude u svojim despotijama.

Milovan Brkić

U zapadnim demokratijama nije dopuštena upotreba sistema zastrašivanja SLAPP (Strategic lawsuit against public participation), strateških tužbi kojima političari vrše pritisak na medije i sprečavaju učešće javnosti u kritici i kontroli njihovog rada.

Jeste u Srbiji! Da li to Zapad podržava?

Najstrašniji eksperimenti manipulacije javnim mnjenjem, zastrašivanjem medija, slobodnih intelektualaca, građana, urušavanjem institucija, izvršeni su u vreme režima Slobodana Miloševića, samo dok je u Vladi Mirka Marjanovića ministar informisanja bio Aleksandar Vučić. I nastavljen je kada je ovaj šizofrenik imenovan za prvog potpredsednika Vlade Srbije... i do današnjih dana.

Zloglasni ‘’Vučićev zakon’’ , Zakon o javnom informisanju, predviđao je mogućnost da svaki građanin, ako je nezadovoljan nekom tvrdnjom iz teksta, ili vesti objavljenoj na te-ve ili radiju, može podneti sudiji za prekršaje prijavu, odnosno predlog za pokretanjem prekršajnog postupka, zbog, recimo, povrede nacionalne časti. Sudija je morao odmah, istog dana da mediju i novinaru uruči zahtev za pokretanjem prekršajnog postupka, da u roku od 48 sati donese odluku o kažnjavanju, a žalba na rešenje suda ne zadržava njegovo izvršenje! Kazna se morala izvršiti u roku od dva dana, naplatom izrečene novčane kazne, plenidom novca sa računa ili imovine medija i kažnjenog zastupnika!

Međunarodna zajednica je bila šokirana takvom vrstom brutalnosti, koji nisu pokazivali ni Hitlerovi sledbenici za vreme drugog svetskog rata.

Za samo pet dana mediji su gašeni.

Da podsetimo kako je banda ministra Vučića osudila Dnevni telegraf, vlasništvo Slavka Ćuruvije. Sudija za prekršaje izrekao je izdavaču lista i direktoru Ivanu Tadiću kazne koje nije mogao da pokrije prihod lista ni sva imovina nesrećnog Ivana Tadića, kome je Vučićev zamenik Miljkan Karličić iz stana izneo i dečja kolica, prethodno milosrdno dajući bebu u Ivanove ruke!

Vučić je nastavio da divlja, pa je pretio da će se osvetiti Ćuruviji. I Ćuruvija je ubijen na Veliki Petak, usred bombardovanja Srbije od strane NATO alijanse.

Kada su ga iz Vašingtona ponovo vratili na vlast, ovaj šizofrenik je svakodnevno napadao medije, prethodno ustrojivši svoju Veliku propagandu laži, koja se borila protiv svih večnih vrednosti.

Njegov bivši zamenik Miljkan Karličić je postao advokat, ali je njegovu suprugu Ivanu Stašević Vučić postavio za direktora psihijatrijske bolnice ‘’Laza K Lazarević’’, koja ima odeljenja i u Padinskoj Skreli, u koju se, prislilno, smeštaju nepodobni građani koji kritikuju Vučićev zločinački režim.

Vučićev omiljeni novinar Ratko Dmitrović, koji je carovao TV Bastiljom, postavljen je za direktora i glavnog urednika Večernjih novosti, a potom za ministra! Još je u Vladi Srbije.

Jedna tužna priča

Sa mesta prvog potpredsednika Vlade Srbije Vučić je počeo da zapomaže, preti, najavljuje svoju smrt, tvrdeći da mu mnogi rade o glavi, da zna da je gotov.

Učvršćujući se na vlasti, Vučić prvo okupira institucije. Za predsednika Višeg suda u Beogradu postavlja druga sa studija, sa Pravnog fakulteta u Beogradu, istražnog sudiju tog suda Aleksandra Stepanovića, koji nije doneo nijednu presudu, a za predsednika Apelacionog suda u Beogradu Duška Milenkovića, zemljaka Nikole Selakovića, ministra pravde.

Na svaka tri meseca Tiranin i njegova Velika propaganda laži optužuju Magazin Tabloid i mene, kao urednika, da pozivamo na ubistvo Vučića i organizaciju atentata. Da sam kriminalac, da ga rekatiram, a da on neće da plati!

Sva Vučićeva partijska svita, instalirana u urušenim institucijama i okupiranim medijima pozivala je Natašu Krivokapić, višeg javnog tužioca, da spasi ‘’ugroženi život’’ Aleksandra Vučića i članova njegove porodice. Ona nije davala glasa od sebe. Verujem da je takav zadatak dobila od Vučićevih seiza, a možda je htela da poštuje zakon, u šta manje verujem.

Moj zamenik Milan Malenović nije bio te sreće. Njega je Više javno tužilaštvo (Odeljenje za visokotehnološki kriminal) stavilo u pritvor pod optužbom da je preko društvenih mreža pretio Vučiću ubistvom. Iako teško bolestan, kreće se uz pomoć štapa, stavljen je u pritvor i premešten u zatvorsku bolnicu. Lekari su obavestili zatvor da je Malenović životno ugrožen, pa je narednih pet meseci proveo u kućnom pritvoru!

Tužilaštvo je potom podiglo optužnicu protiv Malenovića, zbog ‘’opravdane sumnje’’ da je ugrozio život ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, koji se zbog navodne pretnje toliko uplašio, pa mu je povećano obezbeđenje! Dakle, uhapšen je zbog pretnji ubistvom Vučiću, a optužen da je pretio Stefanoviću. Oslobođen je, kao nevin.

Sudija Višeg suda u Beogradu Slavica Nikolić oslobodila je Malenvića od krivične odgovornosti, a tu presudu je potvrdio i Apelacioni sud.

Za šest meseci oduzete slobode, Prvi osnovni sud u Beogradu (sudija Pane Marjanović) dosudio je Malenoviću naknadu od 280 hiljada dinara! Toliko je sud odredio da vredi njegova polugodišnja oduzeta sloboda.

Teško oboleo, Malenović je penzionisan, ali je ponovo uhapšen i stavljen u ‘’kućni pritvor’’. Ni posle dve godine nije podignuta optužnica, da je ‘’pozvao na ubistva policije”). Čeka se da umre!

Glavni udar na Magazin Tabloid, mene kao urednika i autore tekstova, Vučić je organizovao preko svog kuma Nikole Petrovića.

Njih dvojica su stanovali u istoj zgradi na Novom Beogradu. Bili su dvostruki kumovi, sve dok Petrović nije naterao Aleksandra da se razvede od Ksenije.

Potpisani novinar je pet godina radio u istoj redakcij i sa Ksenijom Janković, kasnije udato Vučić. Pamtim je iz tog vremena kao pristojnu ženu. Ksenija je meni opisivala Nikolu kao nasilnika, kao i Aleksandra. Nakon razvoda nije bila više u kontaktu sa Nikolom.

Maja Petrović, njena kuma, a Nikolina bivša supruga, dala je čitulju nakon Ksenijine smrti, u kojoj navodi da su uvek jedna drugu savetovale!

Nikola Petrović, dvostuki Vučićev kum, postao je član Glavnog odbora SNS, a kum ga je postavio za direktora Javnog preduzeća Elektromreža Srbije. Prvo kao vršioca dužnosti, a potom kao direktora.

Nikola nije ispunjavao nikakve uslove. Nije imao pet godina radnog staža, niti završen fakultet.

Njegovo direktorovanje nanelo je orgomnu štetu Elektroprivredi Srbije, a on je postajao, prvo milioner, pa milijarder.

Ekonomski ekspert Branko Dragaš dobio je izveštaje o poslovanju EMS-a, koje je objavila Agencija za privredne registre. On ih je, kao čovek od struke i velikog znanja, opisao u Magazinu Tabloid.

I, naravno, usledila je tužba Višem sudu u Beogradu za naknadu štete, ‘’zbog povrede časti i ugleda’’

Čim bi bio pomenut, Petrović je odmah pisao tužbe.

Advokat mu je, prvo, bila gospođa Vesna Lončar, supruga ministra Zlatibora Lončara. Onda je promenio advokatsku kancelariju. Angažovao je Nemanju Vasiljevića i njegov advkatski tim, jer je u toj kancelariji radio i Aleksandar Đorđević, koji je postavljen za direktora Bezbednosno informativne agencije.

Gospodin Petrović i njegovi advokati ulazili su u kabinete predsednika Višeg suda u Beogradu Aleksandra Stepanovića, kao u svoju kuću, ostavljali su kapute, tašne, dok ‘’sudije ne obave posao’’. Kod predsednice Prvog osnovnog suda u Beogradu, prošlog meseca penzionisane Snežane Stevović bili su VIP gosti. Diktirali su svoje zahteve. Ponizan je bio i predsednik Apelacionog suda u Beogradu Duško Milenković.

Nakon smene Aleksandra Đorđevića sa mesta direktora BIA, a postavljenjem Bratsilava Gašića na njegovo mesto, Petrović u rat sa Magazinom Tabloid uključuje advokatsku kancelariju Igora Isailovića, koji je poslovni partener u firmama Ane Brnabić, njenog brata Igora i ministra finansija Siniše Malog.

U restoranu u Zemunu, vlasništvo Petra Panića, Vučićevog kuma i svojevremeno zaštitnika kod Vojislava Šešelja, čiji transkript smo objavili, Nikola Petrović je nudio Gašiću da njemu, ili nekom njegovom, ko mu otkrije ko meni i listu dostavlja informacije o njegovom poslovanju i životu, kupi dva stana. Direktor BIA mu je obećao da će on to da sredi. Stanove nije pominjao, ali su malo kasnije svoju imovinu proširili Gašićevi sinovi, nestašni momci iz Kruševca!

Agenti BIA su msecima opsedali redakaciju Magazina Tabloid, uhodili nas, slušali nše razgovore, pratili naše kontakte. Trebalo je zaraditi dva stana.

Ko je gospodin Petrović?

Postupajući po tužbi Nikole Petrovića, zbog teksta gospodina Branka Dragaša, koji je, uvidom u poslovni izveštaj u Agenciji za privredne registre analizirao propast ovog javnog preduzeća, kojim je rukovodio neškolovani kum Aleksandra Vučića, sudija Aleksandra Leković je dozvolila da dokažemo da Nikola Petrović nije imao završen fakultet. Rekao je da je završio fakultet univerziteta Omega koji postoji u Južnoafričkoj Republici, u kojoj Petrović često boravi zbog belih poslova, ali smo od crnačkog duhovnog unverziteta dobili potvrdu da on na taj Univerzitet nikada nije bio upisan!

Nije imao ni potreban radni staž od pet godina.

Iznenađeni smo bili presudom gospođe Leković. Ona je odbacila tužbu gospodina Petrovića. Ali... Žalbu Petrovićevog advokata uvažila je sudija Apelacionog suda u Beogradu Dragica Popesku. Osudila je Branka Dragaša i mene da ‘’zbog povrede časti i ugleda’’ Nikole Petrovića platimo mu 50.000 dinara, plus troškove postupka! Obrazloženje gospođe Popesku smo objavili u Magazinu Tabloid.

Onda je gospodin Petrović, nakon konsultacije sa Vučićem, premijerkom Brnabić, svojim advokatima i predsednikom Višeg suda u Beogradu Aleksandrom Stepanovićem, doneo odluku da zabrani svako pominjanje svog imena u Magazinu Tabloid i objavljivanje njegove fotografije!

Taj posao je obavio tadašnji zamenik predsednika Višeg suda u Beogradu Ivan Ilić! On je privremenom merom zabranio da Magazin Tabloid objavljuje ime i fotografiju gospodina Petovića, kakve milione evra zarađenih ili otetih od EMS-a, kakva privatna preuzeća..., pod pretnjom da će, za svaki prekršaj, odgovorni urednik (ja, Milovan Brkić) platiti penal od 150.000 dinara, a da će izvršenje sprovesti Prvi osnovni sud u Bogradu!

Presuda Višeg suda u Beogradu, već dve godine čeka da bude vraćena iz Apelacionog suda u Beogradu. Nju je potvrdilo veće sudije Marine Jakić, u kojem sudi i pomenuti sudija Ivan Ilić!(Gž3 br. 155/21). On je, nakon donošenja ove presude unapređen za sudiju Apelacionog suda u Beogradu. U veću, po zakonu, to znaju i loše sudije, ne može da učestvuje sudija u drugom stepenu, koji je učestvovao u donošenju prvostepene presude. Ali, Srbija je ovo. Ovde ne važe zakoni. Predsednik suda je Duško Milenkovic, trgovac pravdom i apartmanima. On je i građevinski investitor.

I kada god pomenemo Nikolu Petrovića, stiže nalog za plenidbom sredstava. Iako preko njegove fotografije stavljamo traku, da ga ne prepoznaju naši čitaoci, izvrsne sudije Prvog osnovnog suda to ne zanima.

Više od 170 tužbi, krivičnih prijava, optužnih predloga, predloga za pokretanjem prekršajnih postupka... advokati Nikole Petrovića, uz nesebičnu pomoć direktora BIA Bratsilava Gašića, predsednika Aleksandra Vučića, predsednika Višeg suda u Beogradu i predsednika Apelacionog suda u Beograd, predsednice Vrhovnog kasacionog suda, podneli su protiv Magazina Tabloid i mene, kao glavnog urednika.

Tako je sudija Prvog osnvnog suda u Beogradu Ivana Veselinović Trkulja, uvažila tužbeni zahtev advokata Nikole Petrovića i donela presudu kojom se zabranjuje korišćenje imena Magazina Tabloid i zabranjuje izlazak novine pod ovim imenom, jer ‘’vređaju osećanja tužioca Nikole Petrovića’’. Nakon što smo objavili ovu šokantnu odluku, predmet se ‘’izgubio’’ i još nije odlučeno po žalbi.

Sudija Ivana Veselinović Trkulja je kćerka profesora Pravnog fakuteta u Beogradu Jovice Trkulje, koji je poznat kao veoma pošten čovek i profesor. Kćerka nije takva. Svake nedelje čeka me suđenje sa gospodinom Petrovićem i njegovim advokatima. On se ne pojavljuje. On zgrće pare. Upućeni tvrde da ima više od milijarde dolara! A počeo je bez prebijene pare!

Veliku pomoć pružio mu je i Andrej Vučić, sa kojim je bio u svakoj vrsti poslova.

Koliko smo morali da platimo sudskih taksi, samo za odgovor na Petrovićeve tužbe. Svake nedelje nam preti javni izvršitelj Mirjana Dimitrijević, kojoj sudije dostavlaju naloge za izvršenjem. Gospođa je bila šef izvršnog odeljenja Prvog osnovnog suda, sada joj oni daju predmte na izvršenje.

Mirjanina kćerka Milena Dimitrijević, kao zamenica Prvog osnovnog javnog tužioca, slala nam je preteće opomene da izvršimo, i pitala kada ćemo izvršiti presudu, tako što ćemo je, po nalogu Nikole Pretrovića, objaviti u novinama, mada ona nije bila pravnosnažana, uz pretnju pokretanja krivičnog postupka... Iza nje je stajao tužilac Ljubivoje Đorđević, kum Nenada Kovača, Petrovićevog poslovnog partnera. Đorđević, prema istraživanju KRIK-a nije dostavio kopiju diplome, jer se sumnja da u Prištini nije završio fakultet.

Ime izvršiteljke Mirjane Dimitrijević se pominje svakodnevno u medijima, jer otima stanove od nemoćnih građana. Njena kćerka je unapređena u zamenika Višeg tužioca u Beogradu!

Američki kongresmeni su pisali peticije američkom potpredsedniku, a danas i kao predsedniku Džozefu Bajdenu, tražeći da pokrenu postupci radi utvrđivanja odgovrnosti Aleksandra Vučića, njegovog brata Andreja, kuma Nikole Petrovića i njihovih saradnika.

Ali, kumovi su se osećali sve moćnijim. Tako je na Đurđevdan, 6. maja 2019. godine, organizovana pokazna vežba uništenja jedinog nezavisnog medija - Magazina Tabloid. Po nalogu javnog izvršitelja, a na predlog advokata Nikole Petrovića, uz asistenciju nekoliko desetina policajaca, iz prostorija Privrednog društva Slobodna štampa, odnete su sve stvari, radi naplate duga, zbog povrede časti i ugleda Nikole Petrovića. Iako privredno društvo nije imalo nikakav dug prema Petroviću, izvršitelj je procenio da mogu da rade šta hoće. Kumovi su to. Odneli su nam privatne računare, sveske, fascikle, stolove, telefonske aparate. Izvršenje nije najavljeno. Kako je teklo, pročtajte u tekstu, koji reprintujemo.

U ovoj akciji učestvovali su Aleksandar Vučić, Nebojša Stefanović, Dijana Hrkalović...

Dva dana kasnije, srpskog diktatora posetili su ambasadori KVINTE i preneli su mu oštar protest zbog nezapamćenog nasilja.

Redakcija je pismom, koje je uručeno u SAD-u od strane našeg dopisnika, obavestila značajne ljude.

Sedam dana kasnije ministar unutrašnjih dela Nebojša Stefanović i delegacija iz MUP-a je pozvan u Sjedinjene Države. Primili su ga ministar unutrašnjih poslova, direktori FBI-a, DEA i Agencije za sprečavanje pranja novca, sekretar za nacionalnu bezbednost... Pokazali su mu dokaze o kriminalnom delovanju kartela Vučića i njegovih kumova. Zahtevano je da srpska policija sarađuje sa američkim istražnim organima. Stefanović je to prihvatio. Na aerodromu, po povratku, smenjena je Dijana Hrkalović. Policija je uhapsila vlasnike najveće plantaže marihuane Jovanjica, uhapšena je grupa Vučićevih navijača koja je ubijala po njegovom i nalogu njegovog sina.

Sve je to uspeo Vučić da stavi pod kontrolu, zahvaljujući sudijama i tužiocima i policiji, koji unizno služe njegovim interesima.

Nerasvetljena su ubistva Olivera Ivanovića, Vladimira Cvijana, smrt Dragoslava Kosmajca, prof. dr Zorana Stankovića, noćnog čuvara u Savamali, smrt putnika u helikopteru, koji je prevozio bebu iz Novog Pazara... Stotine ubijenih, koji su umrli po bolnicama i zatvorima čekaju da se osude oni koji su im skinuli glave.

Svi drugi su krivi, samo nisu njegovi dželati. Vučić je abolirao Sinišu Malog, zbog plagijata doktorata, zbog stotine stanova i apartmana koje ima, zbog desetina miliona vredne nekretnine koje je Siniša kupio u kooperaciji sa Anom Brnabić.

Ovih dana mediji traže glavu policijskog inspektora Slobodana Milenkovića, koji je uhapsio optužene za uzgoj marihunane na plantaži Jovanjica. Uhapšeni Koluvija se šeta gradom, a proganjaju čoveka koji ga je priveo zakonu, jer je, navodno, hteo da uhapsi i ‘’nevinog’’ Andreja Vučića. A da Vučić nije kriv potvrđuje i izvesna Jelena Zorić, doskorašnja novinarka TV N1. Ona je, bez imalo stida, primila odlikovanje iz Vučićevih ruku, a danas, nepozvana i neprozvana, tvrdi da njegov brat Andrej nema ništa sa Jovanjicom. Nevin je i Predrag Koluvija, kojem, eto, policija Odeljenja za narkotike, nije dozvolila da proda uzgoj sa plantaže marihuane.

Još jedan skandal je potresao Srbiju. Na kaznu zatvora od 40 godina osuđen je izvesni Zoran Marjanović, pod optužbom da je ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović. I ovim postupkom je, javno, rukovodio Aleksandar Vučić, a za ubistvo je sumnjčen njegov kum.

Presudu je donela sudija Višeg suda u Beogradu Jelena Škulić, čiji muž je prof. dr Milan Škulić, zamenik predsednika Ustavnog suda. On je strateg potpune kriminalizacije srpskog pravosuđa, uvodeći u praksu da sudije i tužioci tumače zakon, a ne da ga primenjuju.

Pre donošenja presude, usmrćen je sudski veštak general-major prof. dr Zoran Stanković, patolog, bivši načelnik VMA i ministar odbrane, koji je svojim nalazom isključio svaku mogućnost da je Zoran, 2016. godine ubio svoju suprugu.

Presuda i komentari

Aleksandar Vučić je 26. aprila te 2016. godine saopštio da će, čim se za tri dana održe izbori, biti objavljeno ime Jeleninog ubice. (Znači znao je, a što je štitio marginalnog čoveka, Zorana Marjanovića, koji nema veze sa izbornim procesom. Ali...)

Tek nekoliko meseci kasnije, uhapšen je njen suprug Zoran Marjanović i bačen psima Velike propagande laži da ga čereče.

Deset meseci je proveo u pritvoru, a veće Apelacionog suda u Beogradu ukinulo mu je pritvor, uz obrazloženje da u spisima predmeta nema nijedan materijalni dokaz koji ga povezuje sa ubistvom, čak ni indicije!

Istraga je nastavljena, a pokopana je nalazom sudskog veštaka patologa profesora Zorana Stankovića, general majora, bivšeg načelnika VMA, koji je u nalazu isključio svaku mogućnost da je Marjanović ubica! Na njenom i njegovom telu nisu nađeni nikakvi tragovi, već, naprotiv, ispod noktiju pokojne Jelene, nađena je DNK drugog lica, što upućuje na zaključak da se ona sa njim borila.

I patolog Stanković je platio glavom. Umrli su ga u bolnici. Uz obrazloženje da je bolestan od korone, generala su prinudno doveli na lečenje i umrli su ga! U njegov nalaz niko nije mogao sumnjati, jer je reč o stručnom i poštenom čoveku.

Aleksandar Vučić je 2017, pet godina pre suda, objavio svoju presudu. Na konferenciji za medije Vučić je rekao da je video spise i fotografije iz istrage i da je zgrožen načinom na koji je Zoran Marjanović ubio svoju suprugu Jelenu.

- To je nešto zastrašujuće! Takvi monstrumi zaslužuju najstrožu i najstrašniju kaznu. Za mene je zastrašujuće kad vidim da neko pokušava i pravi simpatije prema onima koji su majci svog deteta probili lobanju na ne znam koliko mesta - rekao je Vučić, koji je odbio da objasni ko mu je i zašto dozvolio uvid u istragu ubistva Jelene Marjanović.

Presudu Zoranu Marjanoviću, njegov advokat Stefan Jokić je ocenio kao „najveću sramotu srpskog pravosuđa”.

- Presudu je doneo „sud potrebe”, a ne sud pravde. Ova presuda je naručena. Pa, hajde da vidim ko će posle predsednika Republike Srbije i ministra unutrašnjih poslova, koji je sada ministar odbrane, koji su rekli da je Marjanović kriv za ubistvo, sada da donese oslobađajuću presudu. Ovo je sramota i sprdnja za srpsko pravosuđe.

Jokićev kolega Nikola Dumić, takođe branilac Marjanovića, posle izricanja presude rekao je da ne postoje dokazi koji opravdavaju takvu odluku suda.

- Nije postojao niko ko je teretio Marjanovića i tvrdio da ga je video da je uradio to krivično delo. Takođe, ni na njemu, ni na telu njegove ubijene supruge nije pronađen bilo kakav trag koji bi upućivao na takav zaključak. Presudu smatram skandaloznom. Pratite šta će se nakon nje dešavati. Videćete ko će napredovati, ko će nazadovati. Mnoge stvari će biti jasnije - rekao je Dumić.

Upućeni tvrde da će se ‘’Zoran Marjanović uskoro obesiti u zatvoru’’! Sigurni su da će ga Vučićeva zločinačka banda umreti i tako zatvoriti predmet i istragu koja bi u zatvor odvela njegovog kuma, koga su sumnjičili da je naručio ubistvo.

Čak je i list Informer izrazio sumnju u Marjanovćevu krivicu. Njegov urednik Dragan J. Vučićević je blizak srpskom Tiraninu, te mu se može verovati, jer on sigurno zna ko je ubio Jelenu.

Da li je moguće da se u bilo kojoj evropskoj državi na ovaj način proganjaju novinari, po nalogu predsednika države, uz pomoć njegove organizovane grupe iz pravosuđa i policije, da se ubije stotinu ljudi, a da sve to, čak javno, pokrije srpski Tiranin?

Skraćivanje jezika i skidanje glava vrši se pred očima diplomatskog kora, koji na druženjima izražavju svoje snebivanje, ali javno ćute.

1

Sve mogu

Viši sud u Beogradu, sudija Ljudmila Miljković, održala je glavni pretres po optužnom predlogu koji je protiv mene ovom sudu podnelo 22. maja 2019. godine Više javno tužilaštvo u Beogradu, u kojem je opisana moja krivica, zato što sam:

Dana 7. 9. 2018. godine u Beogradu u ulici Savski trg broj 9, u stanju uračunljivosti, svestan svog dela i da je ono zabranjeno, pri čemu je hteo njegovo izvršenje, ugrozio sigurnost oštećenog Nikole Petrovića i njemu bliskih lica, pretnjom da će napasti na njegov život i telo, na taj način što je na zvaničnoj prezentaciji lista „Magazin Tabloid: istine i zablude”, u broju 423 objavio tekst pod naslovom „Pomozite nam da ih se otarasimo” u kome se između ostalog navodi „Ne postoji tužbeni zahtev koji sudije ne usvajaju kad ih traži Nikola Petrović. Organizovana kriminalna grupa koju čine Viši javni tužilac u Beogradu Nataša Krivokapić, predsednik Višeg suda u Beogradu Aleksandar Stepanović i predsednik Apelacionog suda u Beogradu Duško Milenković uništila je sudbinu desetne hiljada ljudi. Oni jedino nisu otporni na metal. Na sve drugo jesu. Gospodin Petrović stanuje u vili koja je bila u vlasništvu DIPOS-a, u ulici..... ....... usled čega je oštećeni Nikola Petrović osetio strah za sopstvenu bezbednost i bezbednost članova svoje porodice - supruge i dvoje dece - čime je izvršio krivično delo Ugrožavanje sigurnosti iz člana 138 stav 1 Krivičnog zakonika.”

Tužlac je predložio dokaze i stavio predlog da se osudim po zakonu, na kaznu zatvora od šest meseci, uslovno na tri godine.

Predmetom je zadužena sudija Višeg suda u Beogradu Ljudmila Miljković.

Tužilaštvo nije smatralo da su ‘’uplašeni predsednik Višeg suda, predsednik Apelacionog suda i viši javni tužilac’’. Osuđen sam na tri meseca zatvora, mada na sajtu Magazina Tabloid u navedenom broju nije bilo. Presudu je ukinulo veće Apelacionog suda u Beogradu, ali je Petrović naredio da se sud popravi, pa je veće Apelacionog suda u Beogradu, kojim je predsedavao sudija Zoran Savić potvrdilo presudu. Zaključilo je da teksta na sajtu nema, ali je važno da se Petrović uplašio. Vrhovni kasacioni sud je takođe potvrdio presudu, ali glasovima sudija 3 prema dva. Sudija izvestilac je bila sudija Milena Rašić, koja je uz podneti zahtev za zaštitu zakonitosti, prešla sa mesta zamenika predsednika Apelacionog suda u Vrhovni kasaconi sud. Predsednica veća u Vrhovnom sudu je uzalud citirala stavove sudske prakse da u opisanoj radnji nema krivičnog dela, i da teksta nema na sajtu lista, na koji se tužilac poziva.

Ima da ga kaznimo, rekla je sudija Rašić, podržana od još dve pridošle sudije!

Ustavnu žalbu odbilo je veće suda kojim je predsedavao, pogađate, sudija Milan Škulić! Muž sudije Višeg suda Jelene Škulić.

Kada vas na nišan stavi kum Nikola, nema vam spasa.

2

Kako je Nikola Petrović, uz podršku kuma Aleksandra Vučiča opljačkao redakciju Magazina Tabloid

(Magazin Tabloid, 16. maja 2019. godine)

Hoće li nas pojesti mrak

Na Đurđevdan je Nikola Petrović, uz pomoć kuma Aleksandra Vučića opljačkao redakciju Magazina Tabloid i uz pomoć jakih policijskih snaga koje je na nas poslala, neovlašćeno, državna sekretarka u MUP-u Srbije Dijana Hrkalović

Milovan Brkić

Zločinački režim teško bolesnog Aleksandra Vučića tone u živo blato.

Brojeći svoje zadnje dane, šizofreni diktator pokušava da na onaj svet ode što krvavijih ruku. U tome ga podstiče majka Angelina, koja je ostavila svoje kolege u RTS-u da poginu na radnom mestu od projektila NATO aviona, a ona se udaljila do kafane, za koju je znala da nije meta. Kada je zgrada pogođena, Angelina je kolegi, koga je povela da joj pravi društvo, uz smešak saopštila - eto, imali smo sreće!

Redakcija Magazina Tabloid je do sada bila 113 puta na udaru vlasti!

Kada su 2012. godine održani republički i predsednički izbori, Magazin Tabloid je štampao vanredno izdanje u 200 hiljada primeraka, posvećeno pljačkanju dotadašnjih vlasti. Svaka kuća u Vojvodini je dobila besplatan primerak! I naprednjaci su slavili. Tomislav Nikolić je proglašen za predsednika, a SNS je, zajedno sa socijalistima Ivice Dačića, formirao vladu.

Od tada smo dobili snažnog i besprizonog protivnika u Aleksandru Vučiću, koga je na povodcu držao i tada, sve do svoje smrti, Miodrag Rakić, šef kabineta Borisa Tadića!

Na Đurđevdan, 6. maja ove godine, bez najave, oko podneva, kada se glavni urednik, zajedno sa vlasnicom lista i urednikom nalazio na suđenju, u redakciju su ušle jake policijske snage i još 9 lica, namazani ratničkim bojama.

Nakon hitnog povratka, tražili smo od policije nalog za ulazak u prostorije. Rekli su da ga nemaju, nego da su pozvani da održavaju javni red i mir! Policajci su bili iz Policijske stanice Savski Venac, a nije bilo izvršiteljke Jelene Aleksić i punomoćnika-advokata Nemanje Vasiljevića.

Policija nije dobila poziv za asistenciju, o kojoj je morala i nas da obavesti, pa su napustili prosorije i duže od sat vremena čekali instrukcije, ispred seksi -šopa u istoj ulici. U međuvremenu su pristizale jake policijske snage. Ponovo su ušli u redakciju.

Pokušali smo da im pokažemo da privredno društvo SLOBODNA ŠTAMPA d.oo. koje izdavač MAGAZINA TABLOID : ISTINE I ZABLUDE nije dužnik, već da u rešenju o izvršenju je navedeno drugo privredno društvo, sa adresom u ulici Gavrila Principa broj 59, (objavljujemo kopiju tog rešenja, kao nesporni dokaz) koje nije ni ukakvoj pravnoj ni poslovnoj vezi sa izdavačem našeg lista.

Policajci su nam psovali majku, gurali nas, vikali na nas i pretili nam hapšenjem.

Ispred redakcije su bile jake policijske snage!

Oteli su nam personalne računare, sa kojih nismo mogli da skinemo svoje lične podatke, tekstove i dokumente. Nekoliko, nama nepoznatih žena, stalno su telefonirale, gurale nas, a policajci su nas gledali kao stoku! I oni su stalno na vezi sa ''centralom''.

Ispred zgrade je bio parkiran i policijski kombi, u koje su iznosili naše personalne računare, stolice, stolove, pa i čeličnu kasu, koju su duže od dva sata razvaljivali. Operacija je završena iza 17 sati, mada je urednicima Đurđevdan bio krsna slava.

Bahati službenici izvršiteljke Jelene Aleksić razvalili su nam vrata, koja smo im, inače otvorili, ne pitajući nas, samo da bi nam naneli što veću štetu. Kada smo od policije tražili da obezbede vrata, jedan policajac je vikao na nas.

Oduzete predmete izvršiteljka je predala u posed policiji, a ne Nikoli Petroviću, kumu Aleksandra Vučića, koji je naveden kao ''kupac'' tih stvari.

Neovlašćeno su predati Upravi za izlistavanje računarskih sistema MUP-a Srbije, što je moguće samo u Srbiji, čak ni u Afričkim državama to nije moguće, bez sudskog naloga učiniti!

U MUP-u su nam potvrdili da su kompjuteri stavljeni ''na raspolaganje'', a ostale pokretne stvari su odnete na otpad.

Nasilje u prostorijama Magazina Tabloid snimio je glavni urednik YouTube televizije Srpski kolektiv Dragan Filipović, kome je policija otimala mobilni telefon, a taj dokumentarni prilog moguće je videti na adresi (https://www.youtube.com/watch?v=rb57N3s6w-0) Trebalo bi pročitati komentare građana ovim povodom, koji bi šizofrenog diktatora trebalo da brinu, mada je on već smrtno uplašen od drugih, žešćih igrača.

Izvršitelj Jelena Aleksić nam je saopštila da je odložila izvršenje, ''kada su shvatili da nismo obavešteni o tome''. Sutradan, 7. maja je na adresu preduzeća koje se nalazi u ulici Gavrila Principa broj 59 stigao dopis da će se stvari u ovom privrednom društvu pleniti 6. maja!

Na pitanje zašto je vratila svoje službenike da plene lične personalne računare, koji ne mogu biti predmet zaplene, ona tvrdi da je njen klijent Nikola Petrović besneo, da je celo jutro u njenoj kancelariji vladala panika, a on je obezbedio da Dijana Hrkalović, državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova, neovlašćeno, naloži načleniku Policijske stanice Savskog Venca Radovanu Gatariću da pošalje patrole da pomognu u izvršenju ovog kriminalnog akta. Ona je, kaže gospođa Aleksić, imala podršku srpskog predsednika Aleksandra Vučića, koji je insistirao da se sa ''njima ide do kraja i da se pobiju kao džukele, ako pruže otpor''.

Direktor policije Srbije Vladimir Rebić u izjavi za Magazin Tabloid tvrdi da je bio obavešten o iseljenju, ali preko pisma koje smo mu dostavili, ali da on, kao ni ministar policije, nisu odobrili upotrebu policije u ovom nezakonitom izvršenju. Upitan o ulozi državne sekretarke Dijane Hrkalović, gospodin Rebić kaže da nam je onda sve jasno.

Načelnik PS Saveki Venac Radovan Gatarić je odbio da nam dostavi pisani izveštaj o intervenciji policije iz ove stanice. Službenici ove stanice, koji se stide svoga načelnika, za koga tvrde da nije sklon korupciji, ali bi ubio i svoje troje dece, ako mu se naredi, tvrde da je on dok je intervencija trajala, bio posebno razdragan.

Vučićev kum Nikola Petrović je bivši direktor Elektromreže Srbije. Ceo mandat je proveo kao vršilac dužnosti direktora, jer nije ispunjavao uslove konkursa.

Više američkih kongresmena je u pismima potpredsednicima Džozefu Bajednu i sadašnjem Majk Pensu, obaveštavalo o postojanju opasne grupe ljudi oko Aleksandra Vučića, koje su sumnjičili za teške kriminalne prestupe.

Danas je gospodin Petrović pod punom zaštitom diktatora Vučića. CINS i NIN su objavili priloge o vili Petrovića na Dedinju površine 1888 kvadrata i vili na Košutnjaku u kojoj živi njegova bivša supruga Maja Petrović sa decom. Vredi to nekoliko miliona evra! Istražili su i njegov biznis sa mini hidroelktranama...

Iako su zahladnili odnose, od kada je Nikola uhvatio svoju suprugu da održava seksualne odnose sa kumom Aleksandrom, pre više od tri godine, Nikola je ostao u dobrim odnosima sa Andrejom Vučićem, pa ga je iskoristio da on naloži bratu da podrži napad na našu redakciju.

Magazin Tabloid je opisao kumovske ljubavne jade pre tri godine, a Vučić će biti pozvan da svedoči o svojim ljubavnim odnosima sa kumom Majom, zbog čega se Nikola od nje i razveo.

Danas Nikolu obezbeđuju sa dvoja kola pod rotacijom pripadnici vojne policije.

Podsećamo čitaoce da nas je Vučić proterao iz Srbije i da se već pet godina štampamo u Podgorici. Da li je to moguće u nekoj evropskoj državi?

Hoće li nas pojesti mrak, nakon što su nam zamračili i opljačkali redakciju?

Zahvaljujemo čitaocima koji su nam pomogli, donirajući kompjutere, da ovaj broj pošaljemo u štampariju. Više njih se interesovalo da nam plati donaciju. Mogu to učiniti na račun lista 285-2031000000588-89 (Slobodna štampa.doo Beograd, Savski trg broj 9).

Poslaničko pitanje

Poslanik narodne skupštine Srbije Srđan Nogo uputio je ministru pravde i ministru unutrašnjih poslova poslaničko pitanje tražeći odgovor kako je moguće opljačkati preko izvršitelja privredno društvo koje nije dužnik, a naročito ko je ovlašen da pleni personalne računare, koji sadrže lične i poslovne podatke. On veruje da neće dobiti odgovor.

Desetine značajnih ljudi je zvalo, da nas podrže rečima, jer ne znaju na koji drugi način. Svima zahvaljujemo.

Dijana

Državna sekretarka u MUP-u Srbije Dijana Hrkalović više puta je pokušala da baci na kolena glavnog urednika, ali su tužilaštva odbila da joj ''izađu u susret''

Pre nekoliko godina jedan prijatelj zamolio me je da pomognem njegovoj koleginici iz SNS-a. Na pitanje zašto to ne traži od svog zeta, koji je bio jedan od najuticajnijih ljudi u Srbiji, on je odmahnuo rukom. Dijana Hrkalović je imala porodični problem u Požarevcu, tačnije njen otac Dane, vlasnik veterinarske radnje, koja se vodila na njeno ime.

Pozvao sam tadašnjeg načelnika okruga i zamolio ga da pomogne u rešavanju problema porodice Hrkalović. On je teško disao, pitajući me da li znam o kakvoj je porodici reč. Ipak, pristao je da pomogne, tako što je njen otac došao ispred sedišta u kojem je bila kancelarija ovog čoveka. Uručio mu je rešenje koje je bilo životno važno njenoj porodici.

Odbio sam ponudu gospođe Dijane da popijemo piće. Zaboravio sam bio na nju, ali nije ona mene. Čovek koji će me naslediti na ovom poslu dao mi je reč da će je vratiti u Požarevac, na najmanje dvadeset godina. (opširnije o ovoj osobi prčitajte na strani 23)

Sudska zabrana

Viši sud u Beogradu, zamenik predsednika Višeg suda Ivan Ilić doneo je po tužbi Nikole Petrovića rešenje kojim je zabranio glavnom uredniku Magazina Tabloid da objavljuje fotografije Petrovića, da ne sme da pominje njegove poslove, nekretnine, automobile... Druge novine i portali to čine.

Rešenje je potvrdila sudija Slađana Pantović. Sud je odredio da platimo 150 hiljada dinara na ime penala, ako se slika Nikole Petrovića pojavi na ovim stranicama. To je sloboda medija, gospodo evropski komesari.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane