Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Direktor koji voli da daje otkaze

Cakovićeve cake

Vučićev omiljeni doživotni direktor je Zoran Drobnjak, direktor JP Putevi Srbije. On je u v.d. stanju direktora skoro deceniju. Nezakonito je na tom mestu, a Vlada Srbije mu produžava mandate po izričitom nalogu Aleksandra Vučića. Pomenuti Drobnjak je Vučićev haraćlija, koji bi morao da je u penziji, ali nije. A takav direktor dovodi za svoje saradnike sebi slične. Direktor naplate je izvesni Milenko Caković, koji bi, takođe, morao biti u penziji, ali je, kao desna Drobnjakova ruka, sam sebi produžio radni vek. Sa takvog mesta g. Caković i dalje daje otkaze radnicima. To mu je ušlo u krv. Svi koje je otpustio dobili su spor, predzeće plaća štetu, ali Cakovića to ne dotiče. Osim što otpušta radnike, on tuži one koji ga ''klevetaju''. Tako je tužio i uredmnika i izdavača Magazina Tabloid nekoliko puta. Sve sporove je izgubio. Objavljujemo pismo predsednika sindikata, koji je, takođže, dobio otkaz.

***

Poštovani,

Zovem se Radovan Lončar i predsednik sam Slobodnog sindikata Putara Srbije u JP Putevi Srbije.

Do 12.09.22. bio sam i radnik Puteva ali mi je uručen otkaz. Otkaz mi je uručen iz razloga mog obraćanja nadležnom ministarstvu sa zahtevom ispred sindikata, za razrešenje-penzionisanje Izvršnog direktora Sektora Naplate putarine Milenka Cakovića.

Gospodin Caković je na tom mestu od 2011 godine .A 2021 ispunio je oba uslova za penzionisanje i starosni da ima 65 godina i po radnom stažu 40 god.

Navedeni direktor je 06.01.2021. dobio novi ugovor o radu, tj o Produženju radnog veka da 2023. Međutim, ni to ga nije zadovoljilo pa je u junu 2022 unapred potpisao novi ugovor o produženju radnog veka od 2023 do 2025. Posedujem oba ugovora koja vam mogu dostaviti.

Razlozi koje sam naveo u zahtevu za razrešenje su:

- Četvorocifren broj tužbi radnika sektora naplate putarine protiv JP Uuteva Srbije, po raznim osnovama, neke od njih je konstatovao i državni revizor, a 99% presude su u korist radnika, što govori da navedeni direktor ili nije sposoban da rešava probleme ili svesno krši prava radnika;

- navedeni direktor ne postupa po pravosnažnim sudskim presudama, a za to imamo i pismeni dokaz. Milić Dragan je sudskim putem vraćen na mesto šefa odseka. zbog ličnog animoziteta navedeni Caković do danas nije vratio Dragana Milića na to radno mesto, a Putevi Srbije su zbog toga platili kaznu po nalogu suda od 100.000 din a platiće ponovo. Međutim, to Caković ne plaća iz svog džepa, a ne snosi bilo kakvu odgovornost.

Takođe je Rističević Zorana dva puta ne zakonito smenjivao sa mesta šefa odseka i dva puta Rističević Zoran je dobio sudsku presudu, u svoju korist i bio vraćen. Da bi mu Milenko Caković na kraju uručio po našem mišljenju ne zakonit otkaz. Sudski postupak je u toku;

- Caković je koleginici iz Niša uručio otkaz dok je bila u drugom stanju, ali je inspekcija rada vratila na posao. Nažalos.t usled stresa koleginica je izgubila bebu.

Ima još mnogo primera zloupotreba od strane navedenog direktora o kojima ćemo vas upoznati moji saradnici i ja ako budete hteli da pišete o "lokalnom šerifu", doživotnom direktoru.

Takođe je nezakonit otkaz meni uručen i ako vodim postupak pred nadležnim sudom u Novom Sadu za mobing.

Svestan da ću pravdu naći pred nadležnim instotucijama države Srbije, ipak bi želeo da upoznamo sve o strahovladi i samovolji jednog čoveka koji je samo radnik u javnom preduzeću.

Napomena: Mi smo isključivo RADNIČKI SINDIKAT bez političke osnove. Naše članstvo su pripadnici raznih političkih stranaka i vlasti i opozicije.

S poštovanjem.

Predsednik Slobodnog sindikata Putara Srbije

Radovan Lončar

podeli ovaj članak:

Natrag