Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Pogledi

NATO pakt i Srbija

Stevan Zivlak

Posle 2000-te godine, Srbija se našla u zanimljivoj situaciji : ona kao de facto zemlja sa znatno ograničenim suverenitetom nije mogla ravnopravno postati članica NATO pakta, ali je NATO pakt mogao ući u Srbiju na velika vrata.

Počelo se provodjenjem perfidnog plana „politike približavanja Severoatlantskoj vojnoj alijansi", s tim u vezi potpisivani su brojni sporazumi izmedju naše države i tog vojnog saveza.

Oni su predstavljali osnov za postepeno odricanje od vojno bezbednosnog i državnog suvereniteta, koji je polako prelazio u ruke NATO struktura, s tim da naša zemlja nema pravo aplicirati u punopravno članstvo, pošto je anglosaksonci ne smatraju suverenom zemljom koja može učestvovati u tom savezu u punom kapacitetu.

Nakon dolaska naprednjačkih veleizdajnika na vlast, 2015.godine, prišlo se potpisivanju dva izuzetno nepovoljna ugovora sa NATO paktom, to su bili ključni, suštinski sporazumi koji su doslovno do kraja iskasapili suverenitet naše domovine.

Radilo se o SOFA I IPAP sporazumima.

U martu 2015.godine, tadašnji ministar inostranih poslova Ivica Dačić, zajedno sa tadašnjim ministrom odbrane Bratislavom Gašićem, su svojom zvaničnom posetom Briselu, ozvaničili stupanje na snagu

„Individualnog akcionog plana saradnje" IPAP sporazuma. Sve tadašnje stručne analize su govorile o tome, da su tim činom grubo prekršili Ustav i ustavni poredak države, sporazum sadrži mnoštv državni suverenitet Republike Srbije.

U okviru Partnerstva za mir, čija članica je i naša država, potpisivani su razni ugovori izmedju Srbije kao nečlanice i NATO pakta, medju tim ugovorima je najpoznatiji tkzv.SOFA sporazum kojim se uredjuje prisustvo trupa ugovorne strane na teritoriji druge strane.

Septembra 2006. godine, potpisan je sa vladom SAD bilateralni sporazum kojim je regulisan pravni status trupa SAD na našoj teritoriji, taj sporazum je ratifikovan u Skupštini Srbije i postao je pravno obavezujući medjunarodni akt za naše državne organe.

Kasnije, 2015.godine potpisan je multilateralni sporazum sa NATO paktom kao medjunarodnom organizacijom, koji je u julu iste godine, ratifikovan u Narodnoj Skupštini Srbije. Tim medjunarodnim sporazumima, naše vlasti su grubo prekršili Ustav Republike Srbie, članove 1, 8,25, 27, 32, 35,36 i druge, pošto se obavezujemo da američke trupe imaju pravo vršiti dejstva na našoj teritoriji, uživajući pri tome njihov pun diplomatski imunitet. Napominjemo da su ovim sporazumima grubo prekršene i odredbe Evropske konvencije o ljudskim pravima , naročito opšte prihvaćeno pravilo o

Ovim sporazumima, naprednjačka veleizdajnička vlast je srpsku državu svela na običnu koloniju

Pentagona, bez ikakvih elemenata državnosti.

Pružanjem stranim vojnicima potpunog imuniteta, oni se izjednačavaju sa diplomatskim osobljem, time se grubo krši i Bečka konvencija o diplomatskim odnosima.

Odredba SOFA sporazuma, koja proširuje važenje povlastica, osim za vojnike NATO pakta, posebno za američke vojnike, proširuje tu zaštitu i na „partnere i njihovo osoblje", kao i na sve susedne entitete, koje po medjunarodnom pravu nemaju svojstvo države , ali ih kao takve smatraju SAD.

Da budemo kristalno jasni : novoformirana vojska Kosova po odredbama ovih sporazuma može slobodno da ulazi na teritoriju čitave naše države, da uživa diplomatski imunitet, dok hapsi lica po njihovom spisku u Kraljevu, Kragujevcu ili nekom drugom gradu naše države, a naši državni organi su dužni da im pruže punu zaštitu i bezbednost i da ih amnestiraju od svih nepočinstava i zločina koje tom prilikom počine na našoj teritoriji.

Pri tome, američke i kosovske trupe imaju pravo da pljačkaju i izvezu neometano naše robe, prirodna blaga i sve što im dopadne pod ruke, nekažnjeno kidnapuju naše gradjane itd.

IPAP sporazum je interesantan i po tome što smo se obavezali i na reintegraciju svih Roma koje nam prisilno pošalju iz EU, što je nevidjeni rasizam na koji smo prisiljeni od okupatora, a ako analiziramo i druge neustavne odredbe o energetici itsl., očigledna je neophodnost hitnog ukidanja tih sporazuma kao ništavnih i neustavnih.

Na području srpski vojnih baza je omogućeno neometano prisustvo NATO trupa, koje imaju pravo da u njima nesmetano vrše obuku, što im daje za pravo da u tim vojnim bazama vrše obuku ukrajinskih nacista, Kurtijevih vojnih nacističkih odreda i tako dalje.

Bajke koje nam naprednjačka horda sa samozvanim diktatorom priča na dnevnom nivou o nevidjenim pritiscima medjunarodne zajednice, o herojskoj borbi za odbranu nezavisnosti , teritorijalne celovitosti i suvereniteta zemlje i ostale laži i neistine koje slušamo na okupiranim medijima svakog dana, nemaju veze sa stvarnosti. Stvarnost, to je veleizdaja domovine, nevidjena pljačka nacionalnih resursa i neustavno pretvaranje stare nacionalne države u koloniju koju će uskoro pod vojnom kontrolom držati oružane snage Kosova, u skladu sa sporazumima koje su veleizdajnici potpisivali po belom svetu.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane