Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Nismo sami

Milovan Brkić

Prošle nedelje u Srbiji je obeležen početak napada NATO alijanse na Srbiju (24. marta 1999. godine). Podsetili smo se kako su nas, po nalogu Bila Klintona i Toni Blera, surovo bombardovali avioni, uključujući i nemačke bombardere, kojima je ustavom ove zemlje zabranjeno da ratuju na tuđoj teritoriji.

Punih 78 dana smo gađani. Na kraju su se oni koji su izdali naredbu zabrinuli šta će biti sa tom njihovom suludom akcijom.

U to vreme tadašnji srpski vlastodržac Slobodan Milošević i njegova supruga Mirjana Marković ostavili su Srbiju bez saveznika. To se, u istoriji, nije desilo nijednoj zemlji na svetu.

Bračni par je pokušavao da promeni vlast u Moskvi, podržavajući komuniste na čelu sa Zjuganovim, da dođu na vlast.

Ipak, Rusi nisu dozvolili da budemo potpuno zgaženi. Rat je utihnuo kada je ruska vojska podigla glas, na čelu sa generalom Ivašovim. I doneta Rezolucija SB 1244 garantovala je teritorijalnu celovitost Srbije.

Rusija se danas uspravila i predstavlja najmoćniju vojnu silu na svetu, a u savezu je sa najjačom ekonomskom silom Kinom, sa Iranom, Saudijskom Arabijom, Indijom...

Srpski diktator Aleksandar Vučić pokušava da nas ostavi bez saveznika. Bez pomoći Rusije, kojoj želi da uvede sankcije. Pljunuti Slobodan Milošević.

Građani Srbije, njena opozicija, najveći deo naroda, upro je oči u Rusiju. Srbi rado idu da se bore u ruskoj vojsci, da poginu za majku Rusiju.

Vučićevi prijatelji, kojima uteruje u džepove milione dolara, postali su Bil Klinton, njegova supruga Hilari, Toni Bler i njegova supruga, koji našim parama brane Hašima Tačija i njegovog lobistu Ričarda Grenela, Gerhard Šreder, koji je učestvovao u propagandi protiv Srbije, kojem je naše pare Vučić trpao u njegov džep.

Danas njegovi belosvetski prijatelji ratuju protiv Srbije, uz njegovu pomoć, da ostvare zamisao Džordža Soroša i njegovog sina Aleksandra, koji je našem Aleksandru ljubavnik. Da stvori Otvoreni Balkan, ili Veliku Albaniju, jer se ta ideja dopada 92. godišnjem špekulantu.

Američkom društvu te Soroševe ideje postaju odvratne. Zato su poslali Gabrijela Eskobara i Kristofera Hila, poslednje sledbenike Duboke države, da ostvare tu Soroševu želju.

Srpski diktator im sve daje!

Podsećamo da je američka obaveštajna zajednica pobrojala imovinu Vučića (njega i njegovog brata) i članova kartela. Vučić ima u američkim bankama preko 25 milijardi, desetine kompanija, latifundija na prestižnim lokacijama. Uvidevši da su blokirani od predsednika Bajdena, koji je potpisivao uredbe o Crnim listama, a posle pomilovanje tim istim srpskim lopovima, i da je neko njihov rad bacio u korpu, svi ti izveštaji dotureni su drugim bezbedonosnim službama, koje će Vučiću doći glave. I opisaće institucionalni sunovrat Bajdenove administracije i Duboke države.

Vučić je dobio saveznika i u ruskom ambasadoru Harčenku, koji je pohvalio njegovu izdaju Srbije. Ovaj ovejani kriminalac, čiju aktivnost smo opisali na zadnjoj strani ovog broja, pljunuo je na građane Srbije. Njega, njegovog sina i unuka čekaju loši dani.

Iz Moskve su poručili da Kremlj stoji iza Srbije, što se vidi i iz čestog pominjanja njenog imena od strane našeg predsednika Vladimira Putina i njegovih saradnika. I gospođa Marija Zaharova je poručila građanima Srbije da Rusija stoji iza njihovih prava.

Pobuna građana protiv izdaje i pljačke Srbije se zahuktava.

Nije me briga ako padnem, sve dok je iza mene neko ko će podići moju pušku i nastaviti pucati, reči su Če Gevare. Sa saveznicima je, zaista, lakše.

Zato je istinski uplašen i nesrećni ambasador Hil, čiji dosije se ponovo otvara u Kongresu, a Senat je bio blokirao njegovo imenovanje.

U igri protiv Srbije je Soroševa mafija - Makron, Šolc, Usrulja fon der Lajen, Žozep Borelj, koji nemaju nikakvo uporište u svojim državama. I njima se sprema pad.

Revolucija nije jabuka koja padne kada joj dođe vreme. Ti si taj koji je treba naterati da padne, reči su Če Gevare. Zato milioni Francuza, Nemaca, Holanđana.... kidišu da obore pomenutu ološ.

Bolje je umreti stojeći, nego živeti na kolenima. Zato ustanimo i oterajmo Vučićeve. Hil i Eskobar će sami pasti.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane