Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Magazin Tabloid je pozvan

Kako sam se našla na progonu javnog tužioca Jovanović Dragana iz Kruševca

***

Dragan Jovanović, šef Osnovnog javnog tužilaštva u Kruševcu, čovek koji je pod direktnom zaštitom Bratislava Gašića, sam sebe naziva čak i vrhovnim tužiocem, jer on sudi, on presuđuje, on piše optužne predloge, on sprovodi istrage, on odlučuje ko će se hapsiti, ko ne, pod njegovom zaštitom se nalaze svi oni koji su spremni da za njega pribavljaju novčanu dobit i imovinsku korist.

Na meti ovog tužioca našla sam se jer sam kao osnivač NVO eurolove istraživala kriminal, tešku zloupotrebu i visoku korupciju, kao osoba koja je u istoj zadužena isključivo za bezbednosni sektor otkrila sam celu mrežu kriminala u rasinskom okrugu, ali u Srbiji, kao i ko od sudija, tužioca, i kriminalaca ima spregu.

Kada sam to otkrila i objavila javno na svojoj stranici "Maya Jakišić" počelu su da stižu pretnje, ozbiljne pretnje, da su mi odrađene umrlice da mi je spremljeno najskuplje opelo, da neću preživeti noć, ( tekst o tome postoji i na portalu nova.rs ) .Takve pretnje prvo sam prijavila tu istu noć na 192, ali oni su se smejali i rekli da nisu nadležni za bezbednost, iste noći šaljem mejl tadašnjem direktoru policije Vladimiru Rebiću koji prosleđuje mejl PU Kruševac, da bi me sutradan kontaktirao policijski službenik Milan Topličić da primi krivičnu prijavu, tog dana dežurni tužilac bila je Snežana Mitić koja je okarakterisala sanduk, umrlice i opelo da su mi poklon, ali nije navela od koga, ta prijava završila je u fiokama i niko nikada nije procesuiran po istoj.

Tada sam podelila tekst iz Magazina Tabloid "u raljama Snežane Mitić" i postavila pitanje "Da li je tačno da Snežana Mitić i Dragan Jovanović imaju intimne odnose za vreme radnog vremena u kancelariji dok je bezbednost građana ugrožena". Posle takve objave našla sam se na meti kriminalaca koje štiti Jovanovic, ali nije uspeo da me ućutka, nastavila sam da pišem o svemu što se dešava u sektoru bezbednosti u Kruševcu, Jovanović me je čak proganjao i preko porodice svoje zapisničarke i preko tadašnjeg zamenika komnadira Zorana Cvetkovića, pisane su mi lažne prekršajne prijave i sve su Mladenovići jedni drugima bili svedoci, Jovanović je išao na to da prekršajne kazne budu velike kako bi me finansijski uništio, ali ni to me nije slomilo nastavila sam još jaču borbu.

A 28 maja 2022 došao je službenim automobilom na sahranu kod muža od njegove zapisničarke Milijane Mladenović i kako se ona sama pohvalila komšijama, on joj je tada u koverti dao 10.000 evra da ima, da joj se nađe, od tog novca kako je sama navela kupila je ogrev, kupila sinu auto i poslala sina i snaju na letovanje. Kada sam to podelila javno, jer je to pitanje od javnog značaja, dobila sam 20 juna krivičnu prijavu da sam proganjala javnog tužioca Dragana Jovanovića ( što ni na koji način nisam učinila) protiv zakonito je rukovodio postupkom, u njegovo ime i za njegov račun krivičnu prijavu je podnela policijska uprava, a postupalo tuzilastvo iz Brusa, tuzilac Milan Mihajlović koji nije nadležan, jer za društvene mreze nadležno je VTK, takodje suđenje je bilo u Krusevcu, odakle je trebalo da bude izmeštano jer trebao je da sudi Viši sud u Beogradu.

Sudija osnovnog suda Aleksandar Kocić ( rođak Jelene Kocić, tužiteljka Doljevac) se oglašava nenadležnim ali Viši sud u Kruševcu sudija Biljana Tošković Surla čiji je muž Miodrag Surla o kome je takođe pisao Magazin Tabloid kaže da telefon nije tehnologija i da predmet vraća osnovnom sudu u Krusevcu na suđenje. Sve šta mi se dešava objavljivala sam javno. Takodje sam u septembru mesecu (12) 2023 postavila pitanje da li je tačno da je na ranču ministra policije Gašić Bratislava orgijala prostitutka koja je bila jedna od nalagodavaca kada je 05.05.2019 na ulici brutalno pretučena moja majka.

To mi se nije "oprostilo" i sve to sa slikama. 14 septembra noću mi je Gašićeva policija razvalila kapiju, pokupili su sve telefone misleći da će uništiti dokaze, da je ista bila na ranču ministra i sve to po nalogu OJT Kruševac.

Tokom septembra i oktobra privodili su me 16 puta zbog pisanja na drustvenim mrezama, navodno sam proganjala ministra policije Gasic Bratislava -( što ni na koji način nisam vec sam i dokumentovala javnosti da Gasic ima sliku sa licem koje se osudjeno za trgovinu ljudima) nakon toga odlučila sam da istupim javno prvo na Slavija info a zatim na Nova.rs gde sam dala intervju, nakon toga i što sam iznela probleme sa kojima se suočavam javno, podneta mi je krivicna prijava od strane VJT Kruševac, koje je prijavu prosledilo OJT Brus da sam prekršila sudsku zabranu "zabrana i približavanje sa oštećenim Jovanović Draganom" što ni na koji način nisam učinila jer gostovanje u emisiji nije komunikacija već iznošenje problema sa kojima se građani suočavaju.

Nakon toga uručen mi je poziv od strane kruševačkih policajaca za saslušanje, zbog zdravstvenih problema nisam mogla da se odazovem i uredno je dostavljeno na uvid policijskim sluzbenicima takođe PU je obavestena i telefonskim putem da nisam u mogućnosti da se odazovem, rečeno je da će poziv biti poslat ponovo. Dana 12 aprila ispred moje kuće pojavljuju se Tomašević, Spasic, Rilak i navode kako moraju da me privedu, tada ukljucujem telefon i emitujem uzivo i postavljam im pitanje zasto zlostavljaju bolesno lice ( snimak koji ima dva miliona pregleda) tada su se pokupili i otisli..

Istog dana pored moje kuće u periodu od 15h do 16 sati prolazila je Marija Mladenovic, snajka Milijane Mladenovic koja je radila kao zapisničarka kod Jovanović Dragana, ali je posle mog gostovanja na SlavijaInfo otišla u penziju iako je godinama ranije ispunjavala uslove za istu, dobacvala mi je kako će policija tek da mi dolazi, kako će mi policija lomiti koske, kako u sanduku ima da zavrsimo obe ( misleći na mene i moju majku) istog dana u 18h ispred moje kuće dolazili interventna jedinica u sastavu Vučićević, Vukadinović, Pavlović i saopštavaju da postoji prijava ( lažna) od Marije Mladenovic, s obzirom da smo majka i ja čule šta planiraju i da nam je Marija već pretila moja majka je pozvala 192 i rekla da povuku ovu trojicu da nije nikakav problem nek pošalju poziv odazvaćemo se jer sa ovom trojicom ne želimo kontakt jer im je ponasanje nasilničko, oko 18:30 preskočilu su ogradu moje porodične kuće, nasilno razvalili vrata, dohvalili me za kosu i vrat, vezali lisice na rukama, moju majku odgurnuli i oteli joj telefon iz ruku, od sprata porodiične kuće do službenog automobila su me vukli, kada su me ugurali u sluzbeni auto pripadnik interventne Pavlović mi je pretio kako će mene i majku vezati na psihijatriju i oteti nam kuću, po dolasku u policijsku stanicu pripadnik interventne Vučićević me slikao i snimao sa lisicama na rukama slao kolegama putem vibera i smejao se.

Iako sam rekla da mi nije dobro odvedena sam u OKP, gde su mi rekli da postoji prijava jer nisam smela da pomenem ime tuzioca Jovanovic Dragana javno u emisiji kao ni probleme sa kojima se suočavam. Zatim me odvode u prizemlje policijske uprave svo vreme sa lisicama na rukama , pitam kada će me pustiti kažu da se kuca resenje o zadržavanju jer sam navodno proganjala Mariju Mladenovic snaju od zapisničarke.

Kasnije mi se slošilo pa je intervenisala hitna pomoć Krusevac gde sam imala 140 otkucaja srca, nakon toga i nakon što se digla javnost u Krusevcu i Srbiji puštena sam u kasnim noćnim satima

Maja Jakišić, Kruševac

Apel

Pomozimo porodici kojoj se svete otimači od kojih su spasli svoje dete

Zbog izuzetno teškog materijalnog stanja porodice Trkulja, ponovo objavljujemo naš apel dobrim ljudima da pomognu. Porodica Trkulja je simbol otpora međunarodnom kriminalnom lancu za otimanje i trgovinu našom decom preko Centara za socijalni rad. Molimo vas pročitajte tekst u nastavku i pomozite!

Pomozimo porodici Trkulja kojoj se svete otimači od kojih su spasli svoje dete

Porodica Trkulja je, posle velike trogodišnje pravne borbe, 22.10.2020. godine uspela da u svoje okrilje vrati dete koje joj je oteo Centar za socijalni rad Zvezdara. Međutim, postignuti uspeh nije značio i kraj njihovih problema, koji ne da nisu prestali, nego su postali još veći.

Da podsetimo, u oktobru 2017. godine svirepi službenici Centra za socijalni rad Zvezdara upali su sa policijom u stan porodice Trkulje i bez ikakve zakonske osnove oteli šestogodišnju devojčicu Mariju. Tri godine oni su ignorisali molbe roditelja i javnosti, čak i odluke nadležne sudske ustanove, držeći devojčicu van roditeljskog doma, često u nehigijenskim uslovima, pod sedativima i u lošem zdrastvenom stanju. Sve to vreme ucenjivali su roditelje i sprečavali ih da vide svoje dete. Ne obazirući se na to koliko neprijatelj izgleda opasan i jak, uz Božiju pomoć, svojim ogromnim naporima i žrtvom, i uz pomoć prijatelja, na prvom mestu Mile Alečković, novinara Dušana Velkovskog i advokata Milana Bosike roditelji Ivan i Nataša Trkulja pobedili su državni kriminalni sistem za otimanje i prodaju naše dece. Pokazalo se da je pravda spora ali dostižna! Prvi Osnovni sud u Beogradu, na Tomindan 19. oktobra, doneo je jedinu ispravnu pravosnažnu presudu, da se devojčica Marija Trkulja u četvrtak 22. oktobra vrati svojim roditeljima.

Otimači i trgovci našom decom nisu odustali od svog plena i krenuli su u osvetnički poduhvat obaranja pravosnažne presude, zbog čega se još uvek vodi sudski postupak. Poslednju presudu u okviru tog postupka je doneo Apelacioni sud koji je odbio žalbu otmičara deteta i potvrdio presudu da je dete nezakonito oduzeto roditeljima. Trenutno je predmet u Vrhovnom kasacionom sudu zbog žalbe otmičara. Uporedo sa sudskim postupkom koji je ušao u šestu godinu, na sve moguće načina vrši se pritisak na roditelje. Tako je Ivan Trkulja posle preloma noge, koji je ostavio trajne posledice po njegovo zdravlje naprasno izgubio posao. On uporno traži novi posao, ali je problem to što nije u mogućnosti da dugo stoji, što značajno umanjuje mogućnost nalaženja posla. Istovremeno su ih pritisli Javni izvršitelji zbog duga od 126.000 dinara. Oni žive kao podstanari. Osim toga, zbog trauma koje je doživela nasilnim odvođenjem iz porodice i tri godine provedene u nehigijsnkim uslovima i pod sedativima, mala Marija se razbolela. Pored psiholoških problema, dobila je herpes koji je bolan i krvari, kao i autopijski ekcem, što sve iziskuje dodatne troškove zbog kupovine lekova.

Za nas Srbe porodica je, u bazičnom egzistencijalnom smislu, crvena linija. Za njenu zaštitu smo spremni i nemoguće da uradimo. Zbog toga verujemo da u ovom posrnulom i grešnom narodu ima još dovoljno savesti da odgovorimo na kolenopreklonu molbu porodice Trkulja za pomoć. Novčana pomoć može se uplatiti na sledeći način:

Post netom na telefon br. 063/7745836 - Ivan Trkulja

Žiro račun 200-112280189-06 - Poštanska štedionica, Ivan Trkulja, Beograd ul.Bulevar Kralja Aleksandra br.17/12

https://www.paypal.com/paypalme/IvanTrkulja

Devizni račun:

Please use the instructions given below for EUR ansfer to the indicated beneficiaries' account.

Beneficiary customer

IBAN: RS35200000010966486342

Name: IVAN TRKULJA

Address: BULEVAR KRALJA ALEKSAND 17

BEOGRAD-PALILULA

Serbia

Beneficiary bank

SWIFT / BIC code: SBPORSBGXXX

Bank name: Postal Savings Bank

Bank address: Kraljice Marije 3 Belgrade Serbia

Correspondent

(lntermediary) bank

SWIFT/BIC code DEUTDEFF

Bank name: Deutsche Bank AG

Frankfurt Am Main, DE

we suggest using option "OUR" in field 71A (Details of Charges)

Contact at Postal Savings Bank:

Tel: + 381 11 2020292

Kako činili, tako nam Bog pomogao!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane