Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tragom vesti

Nova previranja u Alibunaru

Laki na obaraču

G. Predojević

Danijel Kišmarton je živi primer negativne kadrovske selekcije koja u zadnje vreme "proslavlja" Demokratsku stranku. Od dolaska na čelo alibunarske opštine, pre nepuna tri meseca, građanima je teško i da popamte sve brljotine nekadašnjeg policajca koji je zbog nasilja i kriminala izbačen iz MUP-a.
Najnoviji ispad Kišmartona dogodio se u subotu 21. februara u njegovom selu Vladimirovcu kada je satima putem SMS poruka uznemiravao i pretio doskorašnjem direktoru lokalnog JKP Bunar Veljku Krkobabiću, a potom i lično ga zastrašivao pretnjama šta će sve da radi njemu i njegovoj porodici, a sve zato što je video da Krkobabić, u povećem društvu, čita magazin TABLOID, u kome su izneti podaci o Kišmartonovoj falsifikovanoj biografiji i finansijskim transakcijama pod firmom DS-a.
Na svaki pokušaj Krkobabića da izbegne sukob sa nasilnim i bahatim predsednikom Kišmartonom, za koga se u selu odavno zna da je na ivici zakona i da je spreman na sve, Kišmarton je dodatno izgubio kontrolu nad sobom i zapretio svima koji čitaju novine da će ih bukvalno naterati "da mu ližu čizme", je l' je On vlast, i iza njega stoji Stranka.
Opština sa 24 hiljade stanovnika ima opštinski aparat od preko 130 činovnika, od kojih je bar 30 doveo Kišmartonov mentor Nedeljko Konjokrad. Opštinsko Veće koje ima 11 članova i sastaje se 5-6 puta godišnje kompletno je primljeno u radni odnos. Ovo je unikatno rešenje u Srbiji. U svim okolnim opštinama članovi veća u dane kada zasedaju primaju samo dnevnice od oko dve hiljade dinara, a negde ni to. Ovaj izum Kišmartona i Konjokrada poreske obveznike na godišnjem nivou košta oko 8 miliona dinara.
Pored svega što se događa u Alibunaru, najnovija vest je da je na graničnom prelazu sa Rumunijom zaplenjen džip "Mercedes" kojim se mesecima unazad pred opštinom šepurio pokrajinski poslanik Konjokrad. Džip je dat Kostiću iz Banatskog Karlovca da ga hitno pretera u susednu Rumuniju. Na granici je utvrđeno da je džip ukraden i sa lažnim papirima. Nesrećni vozač je sada pod istragom iako pojma nije imao da poslanik DS-a vozi sumnjiv džip.
Javnost je takođe zapanjila i vest da su i gradonačelnik i pokrajinski poslanik samo tri meseca od dolaska na vlast, odnosno u pokrajinski parlament, uspeli dovoljno da "uštede" za kupovinu luksuznih stanova. Konjokrad, iako lice bez dana radnog staža, uspeo je sebi da kupi stan u obližnjem Vršcu. Kišmarton, dojučerašnji portir kome je sindikat opštinske uprave davao pozajmice kako bi platio sudske troškove i izbegao zatvor, "uštedeo" je i kupio stan u Beogradu.
Redakciji Tabloida javio se, pismom, vlasnik Zobex-a Marjan Božovič, navodeći da Konjokrada površno poznaje, i da mu nikada nije dao novac da bi doveo Bojana Pajtiću na otvaranje pogona u Banatskom Karlovcu.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane