Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Horoskop

Piše: Snežana Ministarka Malović

 

Ovan

Ja sam ministarka, nisam prorok, ali se nešto malo razumem u astrologiju, pa ću vam ukratko reći šta vidim. Znate, sa ministarskog mesta se daleko vidi. Dakle, ja vama vidim da ćete dobiti parnicu, ali će vas advokat koštati toliko da je bolje da je izgubite. Ovaj... Toliko.

Bik

Niko nema što što Srbin imade, da vam ja kažem. Vaša parnica se otegla da izvinete, znate već kako i koliko. Pa, ako ja dobro vidim u nebo i u zvezde, najbolje bi vam bilo da ovo rešite preko nekog medijatora, da se lepo dogovorite sa tuženom stranom, jer će vas parnica u suprotnom nadživeti.

Blizanci

Vi ste, ako dobro razumem položaj vaših planeta, spremni sami sebe da tužite, pa vam kao resorni ministar preporučujem da od te ludosti odustanete. Tužite nekoga drugog. Tužite, evo, mene ako treba. Uopšte nije važno iz kog razloga. I meni moj astrolog meni kaže da sam kriva.

Rak

Ja ne bih da ovde govorim o Marsu i Plutonu, niti o vašem sazvežđu, nego o tome da ste puno tužbi podneli protiv države, pa se mi iz ministarstva spremamo da vas preko medija proglasimo ludim, da svi znaju kako ste bolesni parničar. U suprotnom, može vas neko ozbiljno shvatiti...

Lav

Ništa tako privlačno nije kao vaša astrološka slika u prvoj polovini aprila meseca. Niti je vas neko tužio, niti vi nekoga tužite, nema pisarnice, nema podnesaka, nema advokata, nema pripravnika, tužilaca, žalbenih veća... A stiže proleće. Vi ste srećna osoba. Blago vama, sad znate kako je nama.

Devica

Ko se s nama druži, taj mora da tuži. Tako vam je to. Vaša je astrološka slika toliko komplikovana da je čak ni ja, sa pozicije ministarke ne mogu sagledati. E, onda znate koliko je komplikovano. Ali, nada uvek zadnja umire. Predlažem da tužite nekoga, bez obzira na prvu rečenicu.

Vaga

Šta vama znači spor u kome učestvujete, ako ću ja da primenim moje tumačenje ministarske pravde? Šta znači radnicima vašeg preduzeća i vama lično što ćete tužiti tajkuna i državu kad moja vlada sugeriše da to malo zamrznemo? Predlažem da se i vi lepo zamrznete dok se ne ukočite.

Škorpija

Sa sindikatima ne pregovaram. A vaš znak je tipičan sindikalni znak. Vaše zvezde nisu zvezde nego plamteće buktinje! Vi bi odmah danas revoluciju! Vi bi da vratite privatizaciju unazad. E, neće moći. Nego, ako vam nije po volji, izvolite, imate sud u Strazburu. Hoćete u Evropu, je l' da ?

Strelac

Vidim da će vaše parnice biti brzo okončane. A, i nisu vam neke parnice. Malo vas tuže, malo vi svedočite... Pa, šta hoćete, čovek koji nikada nije bio na sudu i nije neki čovek. Ne možete život da izbegavate. On se pojavljuje svakog dana. Mislim, taj život. Pojava jedna...

Jarac

Nema dana kad vi ne obiđete službene prostorije javnih tužilaca i kad ne podnosite izveštaje o veleizdajničkom činodejstvovanju mojih kolega ministara. Žale mi se tužioci i sudije da ste im dosadili. Moraću da napišem neki akt o vašem udaljenju. I horoskop kaže da ste nepoželjni.

Vodolija

Vašoj fantaziji nigde kraja. Pa nije valjda da verujete u pravdu i pravo? Pa ko u to još veruje? Ajte, molim vas... Ministra pravde biraju stranke, a koalicioni partneri na vlasti međusobno donose odluke ko će na sud a ko u zatvor a ko ide u diplomatiju i slično. A vi o pravdi...

Ribe

Ništa vam, ne stoji na putu da svakog meseca podnesete po jednu tužbu, svakog drugog meseca po jednu krivičnu prijavu, a godišnje po jednom da tužite ovu državu Međunarodnom sudu pravde u Strazburu. Upražnjavajte te građanske slobode. Zvezde vam kažu da je to dobro za vas.

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane