Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Untitled Document

Horoskop

Piše: Nadežda Gaće

 

Ovan

Pod vašom srećnom zvezdom nema ničeg novog. Nov je samo Zakon o informisanju, koji je u stvari stari, samo će biti novih zabrana ako napišete neku nepodopštinu, ako naružite nekog ministra i slično. Prema tome, pamet u glavu...

Bik

Vaš znak je pod prismotrom. Vaša novina, ako je imate, takođe. Vaši tekstovi, ako ih pišete, čitaju se u četiri službe. Vaš račun je prazan, vaši distributeri vas opstruiraju, vaša medijska perspektiva nikakva. Strašno. Izdaćemo i vas i jedno saopštenje.

Blizanci

Horoskop vam je naklonjen utoliko što imate nenaplaćenih potraživanja, sponzori vam plaćaju reklame, a autori su vam jeftini i ne traže pare. Šta jedno novinarsko udruženje može da uradi za vas? Vama ne treba podrška nego tržište.

Rak

Vi hodate uspravno, gledate svakoga u oči, vaše je srce puno, a džepovi prazni. Vi ste novinar koji piše istraživačke tekstove u štampi koju ne vole osetljivi ministri i bezosećajni zakonodavci. Vi ste heroj bez maske na licu, vi ste u stvari propali.

 

Lav

Nikoga nema u vašoj redakciji, svi su se razbežali. Evo, i mi smo se iz NUNS-a razbežali da ne gledamo tu tragediju. Ali, zakon mora da se doradi. Neko za primer mora da plati što ružite ministre i narodne poslanike, morate biti fini, ne ide tako.

Devica

Ne možete, ako hoćete da vam horoskop bude kako treba, da napadate sa naslovnih strana kako koga stignete, nego se lepo pripremite za novonastalu situaciju: biće kažnjavanja i zabranjivanja. Kad je mogla bivša vlast, što ne bi i ova.

Vaga

Tri puta meri, jednom seci. Ne, nego meri i deset puta, jer će kazne biti velike, a mogućnost zabrane svakodnevna. Vama zvezde kažu da ćete imati sreće pod novim zakonskim  okolnostima. Vi ste fini. Vi ne talasate. Vi ste dobri svakoj vlasti.

Škorpija

Otporom protiv zakonskih rešenja ništa nećete uraditi. Najbolje bi bilo da štampate zidne novine. Ili neki fanzin. Ili da se okrenete stripovima. Tu bi naše udruženje moglo da vas brani. To je, kao, humor i satira. Mada, i tu možete da oberete bostan...

Strelac

Naći ćete vi već neki način izražavanja koji neće niko moći da kazni po zakonu, a opet, sve ćete reći. Učili ste vi staru komunističku školu zavijenog i sakrivenog govorništva, ne bojim se ja za vas. Ali, ako treba neko saopštenje o slobodi medija da izdamo...

Jarac

Ne udarajte glavom u zid. Tvrdo je. To vam neće doneti ni tiraž ni pare. Zamislite da vam konkurentske novine, radio ili televizija objave kako ste u trenutku sukoba sa Zakonom o informisanju počeli nekontrolisano da skačete! Mislimmm...

Vodolija

Vaša reka misli teče velikom brzinom, ali štamparija vam ne radi. Nema posla. Neće niko kod vas da štampa jer ste tajkun koji ima svoj medij preko koga olajava druge tajkune. A to ne može. Evo, pogledajte malo naš etički kodeks. Prosto, ne može.

Ribe

Vi ste kao u akvarijumu. Vidite se, a ne čujete se. Vi ste idealni za ovo vreme, ovu vlast i ove prilike. Idealni ste i za ovo naše udruženje. Mi se tu i tamo vidimo, tu i tamo čak i čujemo, ali tiho, i bezazleno, tek malo vazduha da uhvatimo. Tako treba.

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane