Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Beli kriminal

Nema pljačke u zdravstvu bez odobrenja Borisa Tadića

Psiholog na posmatranju

Predsednik Srbije Boris Tadić, psiholog po obrazovanju, inače čest pacijent zdravstvenih ustanova, ometa lekare da u Kliničkom centru Srbije (KCS) suzbiju korupciju i zdravstvenu mafiju. Insjader Tabloida iz KCS-a opisuje sadašnju atmosferu u ovoj ustanovi koja je na predsednikovom posmatranju

Dnevnik Insajdera L-23

Demokratska pljačka Kliničkog centra Srbije (KCS) se nastavlja, bez obzira na napore novog direktora Đorđa Bajeca da kriminal u ovoj ustanovi trajno iskoreni.
Zaposlene u KCS-u podbunjuju protiv dr Bajeca, pristalice starog rukovodstva kruže i plaše zaposlene da će navodno Bajec da im deli otkaze, da im je smanjio plate... kako bi oni što više krali. Direktora Bajeca optužuju da je falsifikovao diplomu! Bajec profesora Vojka Đukića ni posle pet pokušaja ne može da smeni sa mesta direktora na ušnoj klinici.
Predsednik Boris Tadić je tokom veoma neprijatnih razgovora, u više navrata, opominjao Đorđa Bajeca da mu ne dira glavne pljačkaše u zdravstvu, jer mu trebaju za nastavak pljačke.
U toku je rekonstrukcija KC-a, zbog koje je formirano nekoliko komisija, i u svakoj su puleni starog rukovodstva poput pravnice Dimitrijević i drugih prevejanih lopova sa dvadesetogodišnjim pljačkaškim stažom u Kliničkom centru Srbije. Direktor Bajec je pokušao i preko veza u Demokratskoj stranci da ubedi Dragana Đilasa i druge funkcionere da omekšaju Borisa Tadica kada je u pitanju Klinički centar Srbije. Ali, Tadić kao papagaj ponavlja da je dr Bajec šalabajzer - "jedva sam mu pustio taj Klinički centar, šta sad hoće?!" Danas g. Boris Tadić upotrebljava iste reči koje je Đinđić za njega upotrebljavao kad ga je smenjivao sa mesta saveznog ministra za telekomunikacije, jer je dr Bajec iz tvrdog jezgra DS-a, nekada bliskog Đinđicu.
 Moramo, istine radi, pomenuti da je dolaskom Bajeca u Klinički centar Srbije suzbijen ozbiljan kriminal, jer su pacijentima u KC-u davani lekovi sumnjivog kvaliteta, od sumnjivih proizvođača, i to preko gospodina Janjuševića koji je bio šef nabavke u Kliničkom centru. Taj Janjušević je radnike centralne apoteke držao u opsadnom stanju dok ne sprovedu u delo njegove kriminalne radnje s lekovima. Prvog radnog dana u Kliničkom centru Srbije, dr Bajec mu je rekao: "Od sutra da Vas ne vidim više ovde." Janjušević se pokupio i otišao, ostavljajući saučesnike uplakane što ostadoše bez glavnog bosa, koga je postavila farmakomafija.
Kriminal u Kliničkom centru Srbije bio je nesnosan, tako da je tehničara Musića, desnu ruku starog rukovodstva, prof. Marko Bumbasirević naočigled osoblja nokautirao nasred hodnika pre dve godine. Musić je prevezen u Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu, da tamo operiše slomljenu vilicu kako bi afera bila zataškana. Čim je preuzeo dužnost, dr Bajec je smenio Musića, ali se staro rukovodstvo potrudilo da ga rehabilituje i za razliku od Janjuševića, on još radi u Kliničkom centru. Čak ga planiraju da uđe u neke komisije za  rekonstrukciju Kliničkog centra.
Kompletnu dokumentaciju o pljački u Kliničkom centru Srbije predalo je dvoje radnika pravne službe u Predsedništvu Srbije pre godinu dana, ali tada nisu znali da će Tadić to da iskoristi za peglanje svih greha kriminalnog jezgra zdravstvene mafije. Mesecima traju piskaranja po Kliničkom centru - prepravljaju se fakture, vrše izmene sistematizacija radi  eliminisanja protivnika kriminala, preti se nepodobnim kadrovima... Nažalost, državni aparat direktoru Bajecu uopšte ne pomaže. Naprotiv, samo mu odmaže - jer je Tadić tako naredio. Poslednja Tadićeva zamisao je da smeni Tomicu Milosavljevića, a dr Bajeca pošalje za ministra, kako bi ga odsekao od njegove borbe protiv zdravstvene mafije, jer je već ugovorio stranačko imenovanje direktora zdravstvenih ustanova, pa bi Bajecu u Ministarstvu na taj način bile vezane ruke. Opštinski i gradski organi bi predlagali i postavljali sve direktore bolnica, samo bi direktno Vlada (Tadić) postavljala direktora Kliničkog centra Srbije. Na ovaj način Boris Tadić planira da ostavi zdravstvenu mafiju netaknutu, i preuzme od Dinkića masne premije koje će mu zdravstvena mafija davati, čim Dinkića skloni iz Vlade.       

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane