Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

 

 

Likovi i senke

 

Bunar ili čabar

 

 

Milica Grabež

 

 

 

Novi predsednik Republičke izborne komisije je Predrag Grgić iz Zrenjanina. Bivši advokat, po nacionalnosti Hrvat. Iako je bio savetnik četiri godine u Ambasadi Srbije u Hrvatskoj, za njega se u Srbiji čulo tek kada je prošle godine uhapšen gradonačelnik Zrenjanina mr Goran Knežević.

Gospodin Grgić je bio na čelu klike koja je, po nalogu Borisa Tadića, pripremala odstrel gospodina Kneževića.

Zrenjanin je bio prosperitetan grad. Investicije, radovi, izgradnja, zapošljavanje, grad budućnosti, takvim je bio proglašen.

Predsednik Tadić je želeo da skloni Đinđićevog kuma, i Kneževićeva sudbina je zapečaćena. I sudbina Zrenjanina ništa nije bolja. Investitori su napustili grad, hiljade trudbenika je izgubilo posao...

Grga je postao predsednik gradskog odbora DS-a, odmah je u Novom Sadu, kao nagradu za dobro obavljen posao, dobio komforan stan i platu od 150 tisuća, kao predsednik Upravnog odbora Srbijagasa.

Postupak protiv Gorana Kneževića doživeo je fijasko: sudsko veće ukinulo je optužnicu tužilaštva i vratilo je na ''doradu", a Vrhovni sud Srbije ukinuo je rešenje o produženju pritvora. Samo na osnovu snažnog pritiska Tadića, mr Knežević i dalje čami u zatvoru, ali i ta komendija mora jednom da se završi, bez obzira na Tadićeve želje, pretnje i ucene.

A na suđenju Knežević ima šta da kaže i o svom predsedniku, o stranačkim kasama, o pljačkama...

Grga je od predsednika dobio još jednu počast. Izabran je za predsednika Republičke izborne komisije, mada su u poslednje četiri decenije na ovoj funkciji bili uglavnom predsednik ili sudije Vrhovnog suda Srbije. I sam Grga priznaje da je nova funkcija u sukobu interesa, jer ga je Vlada Srbije imenovala za predsednika UO Srbijagasa. Ali, kaže, drugovi iz DS-a su rekli da to nema veze. Dobijaće još dvesta tisuća mesečno. Ako si predsednikov miljenik, možeš da uzmeš koliko ti volja.

Nesrećni Grga je požurio, shvativši da će Knežević na suđenju razvezati jezik i opisati na koji je način, i od koje bande, a za račun Tadića uklonjen i utamničen, izjavio da: "Gorana Kneževića voli ko rođenog brata i da bi za njega i u bunar skočio".

Nije lako Predragu Grgiću. Bezizlazni položaj u kome se nalazi srpski predsednik, koji je ogrezao u kriminalu, nemoralu i odbačen u stranci, a i od zvaničnika iz međunarodnih centara moći, tera Grgu da se pokrije poima, da se na vreme pokaje, da se distancira od procesa bivšem gradonačelniku.

U Grginom slučaju - od bunara do čabra kratak je put.

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane