Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Zrenjanin

Zrenjanin

 

Nekažnjeno blaćenje Srbije

 

Skuplji borci nego ljudska prava

 

 

Kuda vodi ideja o apsolutnim i neprikosnovenim pravima nacionalnih manjina u Srbiji, i u kom pravcu predsednika opštine Zrenjanin, takođe predstavnika nacionalne manjine, vozi njegov službeni automobil, kako se uplašio jednog uličarskog dobacivanja, i zašto je more toplije u Hrvatskoj?

 

 

Mile Ješanov

 

Satanista Alister Krouli bio je zagovornik ideje, koju je prenosio svojim sledbenicima, da izgaze utrobu matere svoje.

Aleksandar Marton je Hrvat iz Zrenjanina, potpredsednik je Lige socijaldemokrata Vojvodine, stranke Nenada Čanka, i predsednik Skupštine opštine Zrenjanin. Gospodin Marton je državljanin Republike Srbije, u kojoj je i rođen.

Po svedočenju gospodina Martona, njemu su dva nepoznata mladića čiji izgled nije mogao preciznije da opiše policiji, 5. avgusta ove godine na ulici u Zrenjaninu, dok je šetao sa svojim sinom, poluglasno kazali da je - ustaša, i zapretili mu rečima: "Ustašo, gotov si".

Opisujući šta bi moglo biti povod za verbalni napad na njega, gospodin Marton je naveo svoje ponašanje. Rekao je da je u svojstvu predsednika SO Zrenjanin, na svoj lični zahtev, zvanično primio ''grupu hrvatskih logoraša", i tom prilikom im obećao postavljanje spomen-ploče u zatvoru u Sremskoj Mitrovici. Dodao je da je razlog možda i njegovo protivljenje da se u Zrenjaninu izgradi još jedna pravoslavna crkva, jer, kako je to obrazložio, ''krizne su godine''.

Policija je odmah reagovala, pružajući gospodinu Martonu punu zaštitu i policijsku pratnju. Onda je gospodin Marton uzeo službena kola i pratnju i otišao da letuje u Hrvatskoj o trošku opštine.

Povodom istupa gospodina Martona oglasila se Partija veterana Srbije, osudivši njegovo istupanje i delovanje.

Naime, "hrvatski logoraši" su bili vojnici Zbora narodne garde. Svi su, kao tadašnja paravojna formacija, bili u zatvoru i kasnije procesuirani. Imali su ista prava kao i srpski osuđenici. Njima, kao što je to rađeno vojnicima koji su bili na službi u kasarni Lora u Splitu, nisu vađene oči, zubi, nokti, nisu klani... Partija veterana se zapitala o kojim je to logorašima reč, i zašto gospodin Marton nije primio žrtve iz Lore i drugih kasarni u Hrvatskoj.

Pravoslavna crkva se zida novcem vernika i u najmanju ruku je neuljudno da gospodin Marton Srbima, koji su dominantna većina u Zrenjaninu, spočitava da je zidaju ''u kriznim vremenima''.

Čankova Liga socijaldemokrata, poznata po nekontrolisanim izlivima mržnje prema svemu što je srpsko, odmah je zatražila od policije da pripita članove Partije veterana da neko od njih nije pretio g. Martonu.

I zamenici zaštitnika građana Trajan Pankarićan i Dragana Radlovački-Grozdanov pozvali su danas nadležne da što pre pronađu i kazne odgovorne za upućivanje pretnji smrću predsedniku Skupštine grada Zrenjanina Aleksandru Martonu i njegovom maloletnom sinu. "Iako i dalje želimo da verujemo da je Zrenjanin miran grad, grad bez mržnje i grad tolerancije, činjenica je da ovo nije prvi slučaj da se nekome na ovako brutalan način preti samo zato što drugačije misli", navedeno je u saopštenju zamenika zaštitnika građana Trajana Pankarićana.

Naravno, svaki građanin ima pravo na punu slobodu kretanja, i ako mu je život ugrožen, mora biti pod zaštitom policije.

Nažalost, u Srbiji, često na bestijalan način, predstavnici nacionalnih manjina i nevladinih organizacija većinski narod satanizuje, Srbiju predstavlja kao zemlju ubica, zločinaca i pozivaju da se prema Srbiji preduzimaju mere sankcija, izolacija. Kada se neko od Srba oseti potištenim i opsuje takve tipove, oni se odmah pozivaju na ljudska prava i traže zaštitu. Oni na Srbiju pljuju pod zaštitom srpske policije.

Da li je, recimo, zamislivo da Srbin bude predsednik opštine u Zagrebu i da primi pripadnike crvenih beretki, i pobuni se protiv zidanja katoličke crkve u Zagrebu? Koliko bi on bio u životu? Kako bi reagovali državni organi Hrvatske, pogotovu ako bi takav Srbin službenim kolima otišao u Srbiju da se odmara?

Teško bi se rečima moglo opisati kakve sve gadosti o Srbima kao narodu nisu izrekli dežurni globalisti Sonja Biserko, Nataša Kandić, Nenad Čanak i druga, iz inostranstva plaćena gospoda.

Da li su Srbi mazohisti kada to sve podnose? Srpske vlasti su unizne prema svakom skotu koji Srbe predstavlja kao gnusne ubice, primitivce, razbojnike, a on pri tom za takvo lajanje dobija, umesto po nosu, ogromnu količinu novca.

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane