Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Horoskop

 

Horoskop

 

Piše: Milan Krkobabić Junior

 

 

Ovan

 

Gospodine-gospođo, ovne-ovco, ja vam toplo savetujem da se hitno penzionišete. Šta vam je drugo činiti u zemlji koja je zaspala telom i duhom? Nego, da vas ja mome tati preporučim, a na stan od Skupštine grada zaboravite. Dok ova galama prođe...

 

Bik

 

Gospodo bikovi, vaša planetarna situacija je takva da bi bilo najbolje da vas neko vreme nema. Ali, ako ste tu, a penzija vam je na vidiku, svratite na čaj u Skupštinu grada Beograda, da se sa nostalgijom setimo radnih akcija. Na akcije preduzeća zaboravite.

 

Blizanci

 

Vas dva, vas dve, vi dvoje, ovajjj, svakako ste svesni da je situacija neizvesna, pa tako nemojte od Skupštine Beograda ništa očekivati, ali vam preporučujem da svratite do moga tate Jovana, da se penzionišete i učlanite. Tu vam je perspektiva.

 

 

Rak

 

Svako danas zna da je najteže umreti sam, bolestan, i u nedoba. Dakle, pred sam kraj svog života, a u cvetu zrele starosti. Predupredite događaje, ne dajte na sebe, pružite aktivan otpor, učlanite se u partiju moga tate. I u Skupštinu grada ne svraćajte.

 

Lav

 

Ako vas neko vidi da sedite u parku između Predsedništva i Skupštine grada Beograda, ako ste penzioner i ako se malo duže zadržite na tom prostoru, bićete sumnjivi. Pažljivi posmatrači da mene vrebate. Svi će znati da vas šaljem tati...

 

Devica

 

Imam neobično zadovoljstvo da vas ugostim u Skupštini grada Beograda, u kabinetu po izboru, u kome ćemo piti čaj po izboru i razgovarati o svemu po izboru. Jedino što nećete moći da birate - to sam ja. Ja sam jednom već izabran. Tata, pa ja.

 

Vaga

 

Čast mi je da poklonim svoje skromno znanje iz ove divne astrološke discipline, i da vam odmah saopštim šta vam zvezde kažu: dobro došli u penziju, ali ako ćete u aktivnu penziju, svakako očekujem da se kod tate u stranku učlanite. Dva dinara, druže!

Škorpija

 

A šta, pitate se vi sigurno (jer ste poznati kao mračnjaci), šta ako stariji Krkobabić padne u zaborav ili ga, ne daj bože, zadesi još dublja starost? Pa ništa gospodo, ima nas Krkobabića još! Mi smo porodično skloni da odmah odemo u penziju.

 

Strelac

 

Gađajte gospodo, ali nemojte u mene! Ja i dalje držim čas! Primam informacije i predajem iste, moje misli nisu čiste! No, šalu na stranu, horoskop vam je čudan. Kao da ste već u penziji a u stvari niste. Nego, svratite vi da popijemo čaj dok sam još tu.

 

Jarac

 

Ima dana kad mi dođe da se učlanim u neku drugu partiju. Dosadno je stalno biti u jednoj. Stvari se menjaju. Život se menja pred našim očima. A mi se ne menjamo. Ko misli da potraje, treba sve da menja. Posao, partiju... Samo penziju nikako!

 

Vodolija

 

Dan je kraći mada sunce sija, mene juri i cija i bija, pa se nešto noćom slabo krećem, a pred zoru ja zaspim od sreće: uskoro ću poći u penziju, jogurt piti, lutriju igrati... Eto, tu sam pesmu ja vama otpev'o, sad izvol'te u kabinet levo...

 

Ribe

 

Vaš horoskop u sledećem periodu govori o predstojećim događajima: par mitinga pred Vladom Srbije, sto akcija od preduzeća na poklon advokatu koji vas zastupa, poklon unucima za rođendan, čestitka komšiji zbog kupljenog grobnog mesta...

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane