Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

 

Likovi i senke

 

Farmer

 

Nikola Vlahović

 

 Svedoci govore da je protiv predsednika opštine Zaječar Boška Ničića podneto više desetina krivičnih prijava zbog raznih zloupotreba službenog položaja, falsifikovanja budžeta, nezakonite kupovine autobusa (i Interpol je istraživao taj slučaj) i još mnogo igara u kojima je posredno ili neposredno učestvovao. Nekoliko suđenja protiv njega je u toku (za samo dve krivične prijave, ukoliko bude osuđen, dobiće više od 10 godina zatvora).

Budžet grada Zaječara falsifikovan je barem jednom (2005. godine), a Javno preduzeće Toplana jedino je u Zaječaru privatizovano, dok su skoro sve druge državne ustanove u ovom gradu stalno ili povremeno u finansijskoj blokadi. Grad duguje milione.

Uprkos tome, Ničić je uložio sve kako bi postao televizijska ličnost.

Njegovo poslednje bekstvo u živo blato takozvanog rijaliti šou programa po imenu Farma, tamo gde pred danonoćno uključenim kamerama treba da pokaže kako muze, i kako uopšte zna sa stokom, simbolično pokazuje kakvim se on zanatom bavio u svom svakodnevnom netelevizijskom životu, i koliko je dobar u njemu.

Iz koje priče je izašao ovaj čovek? Oni koji dobro pamte, kažu da je Boško Ničić u vreme početka raspada Jugoslavije bio član tek osnovane stranke Nova demokratija, te da je za račun njenog šefa Dušana Mihajlovića i sebe lično, opljačkao imovinu tadašnje Književne omladine Srbije. Oni koji još bolje pamte, znaju i za njegove ambicije da bude ministar policije Srbije.

Kad je prvi put dogurao do gradonačelnika Zaječara kao pripadnik svake koalicije koja naiđe, odmah je bilo jasno da će njegov slučaj malo duže potrajati. Peo se Ničić na Pinkovu Piramidu i na svaku pozornicu koja mu se dala i koju je zakupio, ali je, kad treba, znao da siđe i u podzemlje. Na taj način je stekao moć. Ili je verovao da je ima...

 Kad mu je jedan izgladneli glumac lokalnog pozorišta u Zaječaru u očaju a ne u nameri zapretio da će ga ubiti, i kad je tim povodom zvao policiju "da sačuva pravnu državu" bilo je jasno da je njegova moć mala, a strah veliki.

 Ovih dana je odsutan. Vežba da muze i da radi sa stokom. Kad izađe sa Farme i pokaže koliko je savršen u tome, možda mu ona toliko potrebna pravna država zakuca na vrata. Ali  sad ozbiljno.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane