Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Do koske

 

U oktobru Srbiju očekuju vrući vetrovi i sneg

 

Lipsano magare

 

Ovog oktobra u Srbiji će, bez obzira na pad temperature, biti vruće. Srpski predsednik i njegova klika nemaju para da isplate policiju, vojsku, penzionere, a redovno zakidaju socijalnu pomoć, hranarinu porodiljama, invalidima, zakidaju svima za koje znaju da ne mogu da se pobune. Ovog oktobra Srbiju očekuju događaji koji na izvestan način mogu promeniti njenu sudbinu i status

 

Milica Grabež

 

Jesen pristiže i paori ubiraju plodove svoga rada. Pripremaju se za zimu, očekujući nepredvidljivo proleće.

Ovog oktobra u Srbiji će, bez obzira na pad temperature, biti vruće. Vlada velika neizvesnost, svi smo u iščekivanju.

Teško bolesni predsednik Srbije Boris Tadić, koji je protivustavno prigrabio svu vlast u svoje ruke, prividno pokazujući svoju moć, počinje da kopni. Njegova rano osedela glava isflekana je. Telo mu je mlohavo, a podvaljke prikriva obaranjem glave i visoko podignutom kragnom, koja ga steže do same brade.

Srbija je dežurni krivac Evropskoj uniji i Sjedinjenim Američkim Državama. Srbija je oličenje lošeg momka, i kažnjavaju nas po potrebi.

Ovog oktobra Srbiju očekuju događaji koji na izvestan način mogu promeniti njenu sudbinu i status.

Partijska elita predsednika Tadića iz Novog Sada, predvođena Bojanom Pajtićem, traži usvajanje statuta Vojvodine, koji, u suštini, predstavlja osnov za secesiju Vojvodine. U svojim bolesničkim kombinacijama predsednik Tadić je, obećavajući podanicima Evropsku Srbiju, svojoj braći iz Novog Sada podario statut.

Ovog oktobra predsednik je odlučio da reši sudbinu statuta Vojvodine. Odlučio je da u Brisel, u sedište NATO alijanse, pošalje svog ambasadora i da tako otvori žive rane za nekoliko hiljada porodica koje su izgubile svoje najmilije u najsurovijem bombardovanju u istoriji, koje je NATO izvršio nad Srbijom.

Dotiče li to predsednika Tadića? On ima svoj put, svoj zadatak. Ne obraća se građanima, ne izvinjava im se što donosi takve odluke, ne obrazlaže ih. Sve što odluči, predsednik to pravda tvrdnjom da njegove odluke nemaju alternativu!

Za nekoliko dana u Beograd, u zvaničnu posetu Srbiji, dolazi predsednik Ruske Federacije Dmitrij Medvedev, sa brojnom delegacijom ministara, privrednika, savetnika, saradnika... Njih će, po narodnoj volji, dočekati stotinu trubača, kao znak zahvalnosti što se post-Jeljcinova Rusija okrenula Srbiji.

Ruski predsednik donosi papire o beskamantnom kreditu Srbiji u iznosu od jedne milijarde evra. Njegovi ministri, bankari i biznismeni stižu sa predlozima o ekonomskoj saradnji, bez uslovljavanja.

Novac koji donosi predsednik Medvedev i jeste veliki a i nije! Ali ima veliku težinu. U poslednjih deset godina Srbija je dobila oko 30 milijardi evra pomoći, uzela je 17 milijardi kredita. I nigde tim parama traga. Rusi pare daju, ali traže da znaju gde se i kako se troše. Nema krađe, nema provizija.

Budžet Republike Srbije je prazan. Od planiranih prihoda naplaćeno je samo 40 odsto!

Ovog oktobra MMF će saopštiti Srbiji da ne ispunjava uslove za novu tranšu skupog kredita ovog svetskog čudovišta koje davi nerazvijene zemlje.

Paori, proizvođači mleka, odgajivači stoke, ostaće bez premija, bez otkupaenice, kukuruza, soje, šećerne repe, suncokreta, jabuka... Izvršna vlast kreće u svoju poslednju pljačku poljoprivrednika.

Srpski predsednik i njegova klika nemaju para da isplate policiju, vojsku, penzionere, a redovno zakidaju socijalnu pomoć, hranarinu porodiljama, invalidima, zakidaju svima za koje znaju da ne mogu da se pobune.

U ovom mesecu iz Brisela će stići vest da Srbija ne ispunjava uslove za aktiviranje Sporazuma o saradnji i pridruživanju Evropskoj uniji.

Ovog oktobra ministar odbrane Dragan Šutanovac je najavio jače veze sa NATO i pored postojanja rezolucije Narodne skupštine o vojnoj neutralnosti Srbije.

Pred dolazak predsednika Ruske Federacije Dmitrija Medvedeva, gospodin Šutanovac je promenio ploču, tvrdnjom da Srbija ''može u Evropsku uniju i bez članstva u NATO alijansi", navodeći kao primer i druge zemlje, članice Evropske unije.

Možda će, baš u danu kada predsednik Dmitrij Medvedev bude u Srbiji, Nenad Čanak, Čeda Jovanović i njihovi puleni sa govornice Narodne skupštine Srbije osuditi ovu posetu, najavljujući ''svoj put u Evropu".

Sa diktatorom koji liči na lipsano magare, ova kriminalna klika može da se sprda kako hoće. Čim mu oni pokažu budžu, on će, kao i svaka kurva, odmah da se sagne...

Oktobar će u Srbiju doneti vruće vetrove. Meteorolozi tvrde da će pasti sneg. Da pokrije breg, ili smrdljive tragove srpskog predsednika i njegove kamarile.

  

  

  

 

 

 

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane