Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Horoskop

Horoskop

 

Piše: Tatjana Rodić-Tadić

 

Ovan

 

Zvezde su vam naklonjene. One crvene iz Moskve. Mada moja drugarica krojačica Dragana Ognjenović poznaje samo dve boje, crnu i belu, za ovu priliku će vam sašiti nešto crveno. Dakle, držite se vi te zvezde sa Istoka, može vam zatrebati kad dođu društvene i klimatske promene. Kad dođe zima da vam bude toplo.

 

Bik

 

Vi jeste bik u horoskopu, ali ne trčite baš na svakoga ko mahne crvenom krpicom. Možda ste izgubili orijentaciju, možda se plašite da ne završite na ražnju, možda vam je naprosto neprijatno da priznate da i niste pravi bik. Pa dobro, budite onda ovca, ona za šišanje pa i klanje kad ste takvi. A mogli ste crveno da prepoznate...

 

Blizanci

 

Nema nikoga ko je vama sličan. Možda samo moj muž i članovi srpske vlade. Vi ste jedna podvojena ličnost. Pola čovek pola konj. Pola žena pola riba. Pola u Vašingtonu pola u Moskvi. Pa da vam ja kažem, mada se be razumem u politiku, teško da možete dugo tako opstati, ne sedi se na dve stolice udobno, znate i sami.

 

Rak

 

Crven kao rak. Da. Vama bi se po prirodi astrološkog znaka, po prirodi bića vašeg i po svemu drugom moglo reći da razumete značenje svih boja i premaza. Pretpostavljam da ćete u ovom periodu biti nešto crveniji nego obično, što je važno za vaš biznis i večno prijateljstvo sa Rusima u koje ćete se odjednom zaklinjati.

 

Lav

 

Ko zna, zna. Evo, na primer, vi. Vi ste jedan znak koji je blagorodan, koji ume da trguje naftom i naftinim derivatima, prirodnim gasom i drugim energentima. Vas politika ne interesuje, nego samo dobit od politike. U tom smislu ste svakome mili i dragi. Biće i da ste dragi dragim prijateljima iz dragih zemalja. Sačekajte ih kad dođu.

 

Devica

 

Eto, ima dana kad ne može drukčije nego da se opredelite. Crno ili belo. Crveno ili ništa. Ili jesi ili nisi. Ili nafta i gas, ili tras! A vama se, koliko znam, ne pada. Čujem ja šta se priča oko predsedništva, čujem da i vi nešto muljate sa Istokom jer vam je na Zapadu sve zatvoreno. Isti ste kao i moj muž i pola srpske vlade.

 

Vaga

 

Ne zakidajte na težini ni sebi ni drugima. Ne govorite da je ona tamo sila veća od ove sile. Do one sile treba morem plivati, a ova sila se može i vozom obići. Šta vozom? I običnim kolima sa jeftinim gorivom. Razmislite. Koliko vas poznajem, vozili biste se vi i kočijama do Sibira, sve u ime mira, a u stvari za velike pare.

 

Škorpija

 

Oooo, pa vaš znak je u vanrednom stanju! Pa to niko još nije proglasio, to čak ni ja nisam čula da će biti. Ali, ako dobro razumem vaša astrološka gibanja, vaše vanredno stanje je zbog vanrednih mera povodom izvanrednih gostiju koji nam stižu u domovinu. Ako je tako, ne brinite onda, i oni vode svoga ministra za vanredne situacije.

 

Strelac

 

Vama bi dobro došao jedan samovar pun ruskog čaja, jedna dača u Podmoskovlju, puno ruske klasične literature, lepa Ruskinjica, i sve bi vam bilo potaman. Ali... Vi ste ovde a to je tamo. Moraćete da radite. Ima li teže osude za znak koji voli svoju slobodu više nego išta na svetu? Ipak, ne brinite, ko radi ne boji se gladi.

 

Jarac

 

Dan za danom i čas odluke se bliži. Vi ste bili ratoborni, čujem kako vas muž povremeno ogovara, kaže kako ste lobirali za jednu naftnu kompaniju iz Evropske unije, pa ste sad u problemu, jer niste posao završili. Ma, ne brinite uopšte, kao da je on bolji! Dobar i sa Iranom i sa Izraelom, dobar sa svima! Nije nego!

 

Vodolija

 

Vaši snovi nisu priviđenja. Realnost je blizu vašim snovima u stvari. Desiće se da će vaš biznis i vaši napori da dostignete uspeh u svemu što radite biti nagrađeni sa neočekivanog mesta. Samo se malo okrenite. Rusi dolaze, a vi vidite gde ste. Samo malo saberite dva i dva i biće vam odmah jasno šta vam je činiti.

 

Ribe

 

Eto, da nije ovako kako je i vas bi pomorilo nešto. Bilo bi vas da se izvrćete i davite na suvom. Ovako, stiže nenadano spasenje: biće nafte, biće svega što vam treba da vam se akvarijum zagreje da se ni vi ne smrzavate. Ni ove, ni sledeće, ni još sto sledećih zima. Vikaćete i vi pobednički: Jes', vala, ko ima, ima!

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane