Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

(H)umorna priča

(H)umorna priča

 

 

Zbog para koje fale u budžetu revizori prave novu vladu

 

 

Borise, zašto nisi sakrio ključ od kase?

 

 

Briga vas, ili da ne kažem, boli vas .... što su oni našli da fali para u budžetu. Uhvatili su i one sa rukom u tegli, ali zar je to važno... Važno je da vi imate koaliciju i tim koji pobeđuje. Koalicija znamo kakva vam je, a tim koji pobeđuje - pobeđuje sopstveni narod. Bravo, čestitamo! Možda ova vakcina koju nam spremate protiv svinjskog gripa i nije vakcina za grip, nego nešto da nas pelcujete protiv besnila

 

 

Piše Nebojša, čita onaj ko nije pelcovan

 

Samo da znate, od danas vam važe neki delovi novog Zakona o bezbednosti u saobraćaju. Još uvek ne važe oni bodovi i tačkice, pa možete i dalje da jurcate, ugrožavate druge, gazite pešake i pogađate se sa policajcima ima li popusta ili ne.

Dakle, iskoristite priliku dok je rasprodaja još na snazi. Zgazite bar pet-šest pešaka, razbijte par automobila, šta vas briga za zeleno na semaforu, vi ionako godinama prolazite kroz crveno. Napijte se do mile volje i iskoristite priliku dok ne bude na snazi hapšenje. A hapšenja će biti tek kada naprave još jednu agenciju. Kao i ostale, i ova neće služiti ničemu osim da neki "naši" primaju plate i dobiju radno mesto.

Love i tačkica od harača na prebrzu vožnju biće sledeće godine koliko hoćete. Jer, ako kojim slučajem krenete putem od Beograda ka Lazarevcu, ograničenje je 60 km. Starim putem od Beograda do Novog Sada isto toliko, ali od Inđije do Novog Sada 40 km. Primera bezbroj. Gradimo koridore, Mrka izmislio sada i koridor 11 do Crne Gore, a puteve koji su pravljeni još za vreme Kraljevine Jugoslavije nismo u stanju da presvučemo ni jednim slojem asfalta.

Obilaznica oko Iriga na putu Novi Sad - Ruma - Šabac pripremljena, nasut kamen, povaljano spremljeno za asfalt - svi zaboravili, osim korova. Šleperčine se provlače kroz ovo sremsko mesto. Ograničenje 40 km.

Jeftinije je postaviti znak ograničenja nego ulagati u održavanje ovih saobraćajnica.

Kao da samo uz koridor i na koridoru žive ljudi. Ostale naterajte da voze 40 i nećete imati nikakvih problema. Love do krova.

Ograničenja u Beogradu i Novom Sadu sada su 50 kilometara. Jako ograničenje, nije ni trebalo, brže od 20 na sat i onako ne može.

Samo donose zakone, prete kaznama. I to im je glavni posao, a ono sa čim treba da se popravljaju putevi, grade vodovodi, kanalizacije - to kradu. I nikom ništa.

Kaže premijer - Državna revizorska komisija nije nešto uradila kako treba.

Jeste, premijeru, jer do sada niko nije kontrolisao kako se troše naše pare.

Do sada ste vi samo kontrolisali nas i uzimali koliko vam treba, a sada da vidimo ko će da napipa ćorku i otkaz. Ili je i ovo još jedna šarena laža za zamajavanje naroda. Briga vas, ili da ne kažem, boli vas .... što su oni našli da fali para u budžetu. Uhvatili su i one sa rukom u tegli, ali zar je to važno... Važno je da vi imate koaliciju i tim koji pobeđuje.

Koalicija znamo kakva vam je, a tim koji pobeđuje - pobeđuje sopstveni narod. Bravo, čestitamo!

Možda ova vakcina koju nam spremate protiv svinjskog gripa i nije vakcina za grip, nego nešto da nas pelcujete protiv besnila. Jer, koliko vidim, i predsednik vam je pobesneo, pa bi i njega trebalo pelcovati. Nešto je ljut na ministre. Izgleda, na sve osim na Mlađu. Jer kad  Mlađu naljute, on razjebe koaliciju i ide se na nove izbore. A zna se da je ključ od kase u njegovim i guvernerovim rukama (tako je naučio dok je još bio mali), pa kada se oni naljute jeftinije je poništiti izveštaj revizorske komisije nego praviti nove izbore.

Nije Boris bio dovoljno pametan da na vreme sakrije ključ.

Ali sada, šta je tu je: ili izbori ili izveštaj ne valja. Još samo da vidimo hoće li Ivica i marica Dačić imati dovoljno prostora u zatvorima da privede na informativne razgovore sve one kojima su našli pekmez pod noktima. Možda i ne vredi da ih privode, jer sudovi itako ne rade. Pobrinuli su se, dakle, da raspuste sudove, naljute advokate, a tužioci su ionako iz njihove familije.

Izgleda da jedno zajebavanje ne ide samo. Ode i evro nebu pod oblake. Tako se završila i prošla godina, tada su rekli zbog svetske ekonomske krize. Šta je sada, kada kriza prolazi? Ponovo smo najebali sa ratama kredita, cenama... i to sada kada smo se popeli na beli šengen. Taman se narod "naoštrio da krene u beli svet", kad ono - to će da košta dosta više. Naravno, Mirko ostaje Mirko. Kod onog Mirka se plaćala taksa za izlazak iz zemlje, a ovaj je smislio bolji štos. Digne cenu evra i odmah naplati korišćenje belog šengena. Znao sam da to neće proći tek tako, da su oni pripremili neki zajeb. A verujem da su pripremili i carinike. Jer, dugo su ljudi radili bez provizije, viskija i cigareta. Vreme je da se izgubljeno nadoknadi.

(Za)jebavanju nikad kraja.

Čuo Lala, naravno po selu se priča, da postoji neka pilula, pa budeš muškarčina. Možeš po selu sve što stigneš i nije ti dosta. Ide on to da proveri, pa pravo kod doktora. - Je l' istina doktore da ima takva tableta da kad uzmeš jednu mo'š baš onako muški da radiš onu stvar?  - Jeste Lalo - odgovori mu doktor. - A da ti meni, doktore, daš pola tablete? - Što Lalo, pa treba ti cela ako hoćeš da radiš radnju? - Ma znaš, doktore, ne bi ja da jebem, ja bi da podjebavam.

Ovi, izgleda, nisu imali dovoljno tableta za sve, pa su neki uzeli celu a nekima zapala samo polovina, ali i to im je, po svemu sudeći, dovoljno da nam rade to što nam rade.

 

 

 

 

 

Naravno, Mirko ostaje Mirko. Kod onog Mirka se plaćala taksa za izlazak iz zemlje, a ovaj je smislio bolji štos. Digne cenu evra i odmah naplati korišćenje belog šengena. Znao sam da to neće proći tek tako, da su oni pripremili neki zajeb.

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane