Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Beli mantili

Beli mantili

 

Bolnica "Bežanijska kosa"

 

Skratili kosu, produžili prste

 

  Direktor Kovčin je jedan od 40 hajduka Alibabe Tomice-reformice. Oni su zaista kao neka sekta - dele sve što otmu od nas. Solidarni su međusobno i otvoreni prema nama. Sve naše je i njihovo, a njihovo samo njihovo

 

N.T.

Povodom Tabloidovog pisanja o zbivanjima u KBC "Bežanijska kosa", u ovoj zdravstvenoj ustanovi teško se može naći ravnodušan čovek.

Svi znaju i svi gunđaju zbog pogubnog uticaja grupe G17 plus.

Njen glavni eksponent je jednom nedeljno prisutni dr Dragomir Marisavljević. Nekada ranije bio je desna ruka reformatora Tomice. Onoga koji je u crno zavio belo srpsko zdravstvo.

Ovaj je u crno zavio prethodnog direktora dr Nikolu Milinića (još uvek u zatvoru), pomoćnicu direktora dr Katarinu Vekić (još uvek u zatvoru), a zaviće bogme i sadašnjeg dr Vladimira Kovčina (još nije u zatvoru, a kad će ne zna se).

Dr Marisavljević je, kako je rečeno, jednom nedeljno na "Bežanijskoj kosi". Sasvim dovoljno da nagovori nekoga na krađu i obmanu. On je tamo savetnik direktora. A zna se - ko se sa njim druži brzo se ispruži. Na Medicinskom fakultetu je nastavnik. Takođe jednom nedeljno. U firmi Hemofarm je pomoćnik direktora (kad će direktor Babić u zatvor, takođe se ne zna). U Udruženju farmaceuta je predsednik, savetuje samog sebe (a kad će u zatvor, ne zna se). Sve to profesionalno i sa punom platom.

Ovo je "prijava" inspekciji rada da utvrdi činjenično stanje i izrekne mere. Ovo je i "krivična prijava" tužilaštvu protiv direktora Kovčina zbog zloupotrebe službenog položaja. On je omogućio da se istom vodi - stalno prisustvo. On mu je još omogućio da bude član Upravnog odbora KBC. Omogućio mu je da zapošljava po nahođenju, uglavnom sa strane, jer nema poverenja u domaće. Ovo je poziv Skupštini grada da ga smeni barem sa tog posla.

Savetnik Marisavljević je predložio i naložio prethodnom direktoru Miliniću da kupi kobni nameštaj.

Savetnik Marisavljević je omogućio nabavku citostatika pod "posebnim uslovima", u kojima se nalazi "praznina nivoa" 15-20 odsto od cene. Sve radi boljeg života pojedinaca, kao što je on. U ovoj zemlji se živi sve bolje, naročito ako se ogradi polje za pljačku.

Ali, to je tek delić tragične stvarnosti nekad dobre bolnice.

Direktor Kovčin je jedan od 40 hajduka Alibabe Tomice-reformice. Oni su zaista kao neka sekta - dele sve što otmu od nas. Solidarni su međusobno i otvoreni prema nama. Sve naše je i njihovo, a njihovo samo njihovo.

Dr Kovčin je zaista doveo šefa kabineta Radeta Markovića, izvesnog Marijana Zovića. To je osoba koja je Radetu nosila novac od Mihalja Kertesa, čuvenog srpskog carinika i humanitarca. Preko njegovih "zlatnih ruku" su prošle desetine i desetine miliona maraka. Bio je vrlo "revnosan i vredan". Potom je postao sekretar udruženja poslodavaca, sve dok nije uhvaćen u krađi. Smenjen je i izbačen naglavačke. Sada je "zeka" dobio novu ulogu - da pričuva kupus. Postao je direktor za javne nabavke KBC "Bežanijska kosa". Sve će opet preko njegovih ruku. A ruke su mu porozne...

Nije da neće da pričuva, on to ne može. On odmah počne da udeljuje sebi. U Srbiji je krađa postala način života, ali tužilaštvo još uvek istražuje prethodne krađe, a već se sprema nova.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane