Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Oproštajno pismo

Oproštajno pismo

 

Zbogom prijatelji, zveri me pojele

 

U prepodnevnim časovima 29. marta, na dečjem igralištu na Paliću pronađen je obešen Branimir Nikolić Branči, vođa vojvođanskog "Otpora". Posle dolaska DOS-ove vlasti on je jedan od retkih otporaša koji nije otišao u diplomatiju, nije zauzeo partijsku busiju, državnu funkciju. Nastavio je da se bori... Oni koje je i Branči svojim otporom doveo na vlast počeli su da protiv njega pišu krivične tužbe. Miodrag Kostić Kole, Jožef Kasa, Oliver Dulić... Pretprošle godine, ne mogavši da plati izrečenu kaznu zbog navodne ''uvrede i klevete Miodraga Kostića", Branči je proveo nekoliko meseci u zatvoru. Čekale su ga nove presude i zatvor, jer nije želeo da opterećuje svoje siromašne prijatelje da ih plaćaju. Živeo je od socijalne pomoći i dobrote svojih prijatelja. Shvativši da je izgubio bitku sa banditima koje predvodi DS i njen predsednik Boris Tadić, Branči je odlučio da ode. Zauvek. U oproštajnom pismu, Branči se s apostolskim mirom oprostio od svojih prijatelja. Poželeo je da njegovo pismo bude objavljeno u našem listu, koji ga je pratio u njegovoj uzvišenoj borbi, pomažući ga koliko je bilo moguće. Ubilo ga je siromaštvo i osećaj da se uzaludno bori.

U sledećem broju objavićemo priču o njegovoj borbi protiv onih koji su opljačkali Suboticu, Vojvodinu, Srbiju...

 

Za moje prijatelje

 

Da revolucija jede svoju decu vidi se na mom primeru.

Nisam se štedeo niti bojao za vreme zločinačke vladavine Slobodana Miloševića, a ni isto tako zločinačke vladavine političkih stranaka DOS-a.

Dokumentovano sam dokazao da su političke stranke sve odreda obične mafijaške organizacije, a da su vrhuške tih stranaka ogrezle u teški kriminal.

Strašno je to da je DS postala glavna mafijaška organizacija u Srbiji. Kad je Boris Tadić izabran za predsednika DS-a hteo sam da verujem da će očistiti stranku od kriminalaca, ali sam se teško razočarao. A posle braka Tadić - Dačić bilo mi je jasno da nema obračuna sa korupcijom, nego će lepo udruženi DS i SPS nastaviti genocid nad građanima Srbije po nalogu svojih tajkuna kao što su Miković, Beko, Kostić, Peconi, Matijević, Cepter, Čakanj, Cane, Dragić...

Dotični su kupili skoro celu Srbiju kroz privatizaciju opljačkanim parama i parama od droge i oružja. Na taj način je legalizovan prljav novac, privreda uništena, radnici ostali bez posla.

Sve ovo je urađeno namerno, uz svesrdnu logistiku DS-a, odnosno njihovih ministara i visokih funkcionera. Čim sam podnosio krivične prijave protiv gore navedenih tajkuna, odmah su me kontaktirali emisari iz DS-a, poput Olivera Dulića, nudeći mi novac i privilegije da povučem prijave ili bar da ćutim.

Kao što znate, odbio sam da imam ikakve veze sa tim šljamom i nastavio sa radom u borbi protiv najvećeg zla Srbije - političke mafije. Znao sam kako ću proći i da će me uništiti. "Egzistencijalno" su uspeli, ali to su uradili i sa 90 odsto građana Srbije. Moralno nisu.

Na desetine krivičnih prijava koje sam podnosio u ime "Otpora" protiv najvećih kriminalaca iz Subotice, zataškane su u subotičkom tužilaštvu, što se i dalje dešava bez obzira što je postavljena nova osoba u Višem tužilaštvu.

To su krivične prijave protiv Lajoša Čakanja, Jožefa Kase, Geze Kučere - slučaj "Minerva", kriminalnog stečaja "Pionira" koji je izveo da bi se "Pionir" za siću prodao SMM-u, iza koga stoji sada haški optuženik. Kriminalni stečaj da bi se deo "Agrokombinata" prodao Viktorija Grupi iza koje stoje Milija Babović, Beba Popović, Ružica Đinđić. Kriminalno otuđenje poslovnih prostora u centru grada na relaciji TUP Palić - Milorad Štavljanin, Jožef Kasa, bespravno otuđenje hotela "Park", "Jezero" i "Mala gostionica", akteri Jožef Kasa...

Glavni tajkun u Subotici je Lajoš Čakanj koji je sve kriminalne aktivnosti obavljao uz pomoć Jožefa Kase, Olivera Dulića, Saše Vučinića.

Krivična prijava protiv Čakanja, Slavka Vujića, Marka Dulića, koje je podneo UBPOK (zemljište na Prozivci - Tuš) takođe se zataškava.

Ja sam siguran da je Oliver Dulić na brzinu uzeo veći novac čak i od Jožefa Kase - don Kasina.

Suboticu su uništili Jožef Kasa i subotički DS, odnosno njihova vrhuška. Uništili su naš grad zbog svojih ličnih interesa. Srušili su pozorište, ruše zaštićene zgrade u centru grada po nalogu investitora, nameštaju poslove preko javnih preduzeća, pljačkaju budžet grada... To su stvari zbog kojih treba svi odreda da zaglave u zatvoru a imovina da im se zapleni.

Siguran sam da je jedini izlaz revolucija, jer nema drugog načina da se zaustave. Budite sigurni da će ova moja akcija izazvati noćne more kod svih prozvanih. Videćete veoma brzo da se nisam uzalud žrtvovao i da je možda ovaj moj potez lud ali delotvoran.

Hvala vam na dosadašnjoj podršci. Nipošto ne želim nikakvu sahranu nego želim da me kremirate, pepeo da bacite na subotičkom trgu.

Olgice, kopije ovog pisma pošalji mojim prijateljima:

Milovan Brkić, Tabloid (slede brojevi telefona svih sa spiska), Srećko Borović, Zoran Korać, Dušan Juvanin, Stipan Grgić Pobra, Muja Lopov, Kinez, Verica Grgurović, Slavko Petrić, Josip Stipić, dr Pavle Kovačević, dr Dragan Nikolić, Zoran Medić, Dušan Torbica, Milanka Dulić, Robertino Knjur, Miki Marković, Mirko Bajić, Andrea Sigulinska, Zoran Arsić, Boni Laslo, Miša Starović, Milenko Popadić, Karlo Letić.

 

 

Tabloid da objavi ovo pismo

 

Prilog: krivična prijava UBPOK-a koji dokazuje i imenuje sve aktere političke mafije i način na koji su opljačkali Suboticu. Isti dokument dokazuje da je istina sve što sam godinama iznosio u javnost i zbog čega sam bio na udaru i spreman za odstrel. Na ovaj način ih želim naterati da se ova prijava krivično procesuira i da se gradu Subotici i državi vrati njihova imovina.

Ja vam više nisam potreban i samo bih bio na teretu prijateljima, što ne želim sebi da dopustim.

PS. Molim vas da Andrei Sigulinski skupite 250 evra za kiriju i režiju koju sam ostao dužan zbog više sile.

Ćao prijatelji moji

 

Branči

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane