Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Do koske

Likovi i senke

 

Tijanićevi jauci

 

Milica Grabež

 

 

Javno saopštena odluka Aleksandra Tijanića da se neće ponovo kandidovati za generalnog direktora Radio-televizije Srbije, tema je o kojoj se raspravlja u medijima kao o sudbinskoj odluci za Srbiju.

Objašnjavajući zašto više nije voljan da sedi na "električnoj stolici", kako je opisao dosadašnju funkciju, gospodin Tijanić je izneo uverenje da je srpsko novinarstvo umrlo, da u njemu više nema novinara, već prisutnih građana.

Lična je stvar gospodina Tijanića da li će, ili neće, podneti prijavu na konkursu. Umesto da mediji sumiraju njegov dosadašnji rad i zapitaju se kada će Aleksandar Tijanić otići u zatvor, izjava ovog kameleona postala je predmet sveopšte rasprave u srpskoj javnosti.

Niko ne pita gospodina Tijanića zašto u najuticajnijoj medijskoj kući nije omogućio svojim novinarima da se slobodno i nezavisno bave profesijom! Nikada u istoriji srpskog novinarstva vedete, bliske srcu generalnog direktora RTS-a, nisu bile bolje plaćene! Razne Šuše, Olivera Kovačević, begunci sa B92... dobijaju mesečno po nekoliko hiljada evra, kao da su prva pera Njujork tajmsa. I to iz kase koju pune poreski obveznici!

Može se razumeti i potreba gospodina Tijanića da uvek u odlasku napadne one koji su ga postavljali na mesta s kojih je služio svojim gospodarima, puneći sebi džepove.

Srbija je u blatu, u beznađu, i ništa od naše nesreće ne može da dođe pred kamere Radio-televizije Srbije. Cenzuru je uveo upravo Aleksandar Tijanić, udvarajući se i poziciji i opoziciji. On je promoter najnižih moralnih vrednosti, bahatosti, primitivizma, bestidnosti... Novinari "javnog servisa Aleksandra Tijanića" i danas goste oslovljavaju sa "Ti", usred Dnevnika jedni drugima tepaju, ponašajući se kao da su u nekoj seoskoj krčmi.

U sveopštoj nacionalnoj nesreći koja nas je zadesila, umesto da se mediji bave pljačkama u zdravstvu, u privredi, da opisuju kriminal Mlađana Dinkića, sudbinu miliona koje mori glad, javnosti je nametnuta priča o odlasku Tijanića (koji, verujemo, ne bi ponovo ni bio izabran) kao najznačajnijem događaju u našim životima.

Povlačenje gospodina Tijanića je dobar znak da je i režim kojem je služio takođe na odlasku. On će, u "moru mrtvila", novoj vlasti ponuditi svoje usluge. Gigant srpskog novinarstva poslušniji je prema gospodarima od svake stanične kurve.

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane