Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Istraga

Istraga

Ko u policiji štiti kriminalnu grupu koja pljačka invalide

 

Blagica, a prevejana

 

U kući obešenog se ne govori o konopcu, kažu. Ratni vojni i mirnodopski invalidi Srbije s nelagodom izgovaraju imena četvoročlane bande koju čine Pavle Orlović, predsednik, i Slobodan Vukašinović, sekretar Republičkog odbora ratnih vojnih i mirnodopskih invalida Srbije, Branka Stojić, upravnica Doma Ratnih vojnih invalida Beograda, i Željko Vasiljević, sekretar Udruženja građana ratnih vojnih invalida svih ratova, sa sedištem u kompleksu zgrada na Savskom trgu broj 9, koju bespravno koriste i izdaju pod kiriju

 

Milica Grabež

 

O pljačkaškim aktivnostima Slobodana Vukašinovića, sekretara Republičkog odbora RVMI Srbije, koji je već 13 godina i predsednik Saveta Doma Ratnih vojnih invalida Beograda, upravnice ovog doma Branke Stojić, i Željka Vasiljevića, bivšeg narodnog poslanika, bivšeg državnog sekretara Ministarstva za rad, bivšeg predsednika Partije pokreta veterana, bivšeg..., lažnog učesnika rata, naš list je objavio u nekoliko nastavaka dokaze koji bi, u svakoj pravnoj državi, strpali u zatvor ovu družinu.

Više opštinskih udruženja invalida u Beogradu podnelo je protiv ovih lica krivičnu prijavu, a Više javno tužilaštvo je naložilo Odeljenju za  kriminala u privredu PU Beograda, čiji načelnik je Zoran Morić, da izvrši prikupljanje potrebnih obaveštenja.

Ovo odeljenje je rak-rana beogradske kriminalističke policije. Godinama njime hara kosovski lobi policajaca, uglavnom izbeglih nakon okupacije pokrajine.

Protiv Željka Vasiljevića predstavnici invalidskih organizacija podnosili su ozbiljne krivične prijave ovom odeljenju, navodeći dokumenta i lična svedočanstva. Gospodin Vasiljević je prevejan igrač. Lažno se predstavljajući kao učesnik ratova na prostorima bivše SFRJ, dobio je status ratnog vojnog invalida, i veliku invalidninu. Niko nikada nije video Vasiljevića s puškom, ali umilnim glasom i parama, on je uspeo da postane narodni poslanik u ime svih učesnika ratova, državni sekretar. Milioni evra prešli su preko njegovih ruku, puneći mu džepove.

U Odeljenju za privrednik kriminal beogradske policije zaštitu su mu, iz nepoznatih razloga, pružali šefovi odseka Dragan Dobrić i inspektor Petar Damjanac. Upornošću jednog učesnika rata, invalida, koji je prijatelj predsednika Vlade Srbije, ova dvojica policajaca izuzeta su, pre dve godine, iz rešavanja krivičnih prijava protiv Vasiljevića, ali  predmet je ustupljen inspektorki Blagici Staletović, takođe izbeglom inspektoru s Kosova, čiji muž radi u unutrašnjoj kontroli policije.

Jedan od podnosilaca prijave protiv Željka Vasiljevića, Aleksandar Milivojević, dao je izjavu inspektorki Staletović o Vasiljevićevim pljačkama invalida i njihove imovine. Inspektorka je ovom invalidu podmetnula da potpiše izjavu koju je ona već bila sastavila. Kada je, nakon izlaska iz njene kancelarije, pročitao šta u izjavi piše, on je, šokiran, pozvao inspektorku tražeći da ispravi lažne navode. Sutradan je dopunu doneo tadašnjem načelniku odeljenja g. Pavlici. Po izlasku iz policije, njemu je pukao čir, završo je u bolnici i sutradan je umro!

Inspektorka Staletović, nakon penzionisanja njenih šefova Damjanca i Dobrića, pozivajući se na uticaj svoga muža, obrađivala je i krivične prijave koje je SUBNOR Beograda podnosio protiv Branke Stojić i Slobodana Vukašinovića. Svi njeni izveštaji tužilaštvu bili su oslobađajući za prijavljene. Zauzvrat, ova korumpirana žena je dobijala poklone, plaćeno letovanje, sve to parama koje je Branka Stojić otela od usta invalida, koji su svoju krv ostavljali na ratištu.

Glavni urednik Tabloida je, na molbu invalidskih organizacija koje su protiv prijavljene grupe podnele krivičnu prijavu, bio primljen, po naređenju "s višeg nivoa" kod sadašnjeg načelnika odeljenja Zorana Morića, koji ga je obavestio da je Više tužilaštvo u Beogradu 21. aprila dalo nalog njegovom odeljenju da prikupi potrebna obaveštenja. Predmet je, pogađate, dodeljen inspektorki - Blagici Staletović! Tabloid je pribavio dosije gospodina Morića.

Načelnik je obećao da će njegovi inspektori sve dokaze koje mu je glavnu urednik ponudio, uzeti njegovi inspektori na zapisnik, ali korumpirana inspektorka, čiji kriminal pokriva njen muž, ima svoje razloge.

Dokaze, teške nekoliko kilograma, redakcija će proslediti ministru unutrašnjih poslova Ivici Dačiću, od kojeg će tražiti odgovor - da li je kriminalistička policija zaštitnik ogromnih pljački.

Odgovor ministra objavićemo u sledećem broju. Takođe, obavestićemo čitaoce i o krivičnom postupku koji se vodi protiv Vasiljevića, koji je, po nalogu Osnovnog tužilaštva u Beogradu bio uhapšen od strane Odeljenja za privredni kriminal, jer je falsifikovao nekoliko hiljada potpisa građana za svoju partiju Pokret veterana Srbije i protiv kojeg je podignuta optužnica. Jedna korumpirana inspektorka, i njen načelnik, zbog letovanja i poklona prikrivaju pljačke miliona evra ove organizovane kriminalne grupe, koja godinama pljačka invalide.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane