Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Dežurna

Dežurna

Ko rukovodi Bezbednosno-informativnom agencijom

 

Na čijoj je glavi Frenkijeva beretka

 

   Duh Franka Simatovića još je na Banjici, a i na Andrićevom vencu. Srpska vlada za Frenkija ekspresno pruža garancije, očekujući od Tribunala da ga pusti na slobodu

 

M. Brkić

 

Franko Simatović zvani Frenki, osnivač "Crvenih beretki", u pritvoru je u Hagu. Povremeno ga puste na slobodu. Njega i nekako, ali njegovog šefa, inače teško bolesnog Jovicu Stanišića nikako. Tako zahtevaju vlasti u Beogradu.

Frenki je ostavio svoje beretke, da ga pokrivaju koliko mogu.

Frenkijeva mala beretka je bio i Miodrag Rakić, šef kabineta predsednika Republike Borisa Tadića. Gospodin Rakić je niskog rasta, pljunuti Boško Buha. On je poznavao Ranka Tadića, Frenkijevog legionara, koji se lažno predstavljao kao šef obezbeđenja Borisa Tadića. Mada je zaista bio blizak Borisu, i malom Rakiću. Preko Ranka Tadića i Frenki je imao prolaz do predsednika i njegovog šefa kabineta. Ranko Tadić je sahranjen pre dva meseca, na groblju Orlovača. Umro je od smrti.

Miodrag Rakić je bio kandidat za direktora BIA. Ipak, Boris nije želeo da izgubi tako divnog momka. Zadržao ga je.

Bezbednosno-informativna agencija povremeno daje znake života. Ona je zaista tajna služba. Oni koji stvarno njome rukovode, javnosti su takoreći nepoznati.

Direktor BIA je Saša Vukadinović. U javnosti se pominje i ime njegovog zamenika za operativne poslove Ivice Petrovića. Jedna služba tri imena, jer se ponekad oglasi i šef kabineta direktora - Jovan Stojić.

Upućeni u rad ove tajnovite službe tvrde da njome stvarno rukovodi Vukadinovićev prvi zamenik (za logistiku) Zoran Milkovski. Njegovi su igrači Jordan Đorđević i Željko Rašeta, kao i direktor Centra bezbednosti BIA za Beograd Boriša Lečić.

Ko su ova gospoda?

Jordan Đorđević je priprost i zao čovek. Zaposlio je suprugu u Komercijalnoj banci, tako što je posetio visokog rukovodioca banke i zapretio mu da je BIA na njegovom tragu. Jordan je želeo da zaposli ženu, da mu u toku dana ne dosađuje pitanjima, jer je, postavljenjem za načelnika jedne uprave, sa sobom doveo i ljubavnicu. Nju je prvo postavio za sekretaricu, pa potom na oficirsko mesto, a planira je i za načelnika. Kada se ove gugutke posvađaju, Jordanova milosnica ode ispred ekspoziture Komercijalne banke u kojoj radi Jordanova žena, i zove ga telefonom, urlajući: ''Je l' ćemo se miriti, da uđem kod tvoje žene da joj sve kažem''. I pomire se! U toku radnog vremena.

Zoran Milkovski je bio šef Centra bezbednosti BIA za Pančevo. Nesposoban, nestručan. Diletant. Njegov naslednik na mestu načelnika CB za Pančevo izvršio je tajne provere za sve sudije i tužioce, za potrebe Visokog saveta sudstva i Državnog veća tužilaštva, koji su prošle godine reizabrali sudije i tužioce. On je kum Jeleni Marković-Trivan, portparolki Demokratske stranke. Preko nje gospodin Milkovski ima prolaz do Miodraga Rakića, Frenkijeve male crvene beretke.

Službenici BIA kažu da su došla zadnja vremena, kada tipovi poput Jordana Đorđevića i Zorana Milkovskog vedre i oblače ovom agencijom. Željka Rašeta opisuju kao pristojnijeg čoveka, starog Frenkijevog druga, preko kojeg stari kadrovi službe postavljaju svoje ljude, poput penzionisanog Baneta Jovanovića koji caruje u Nišu kao u svom pašaluku.

Načelnik centra bezbednosti BIA za Beograd, koji je i najjača organizaciona jedinica ove agencije, jeste Boriša Lečić! On je došao iz Novog Sada, iz CB za Novi Sad. Beogradski centar pokriva diplomatska i trgovinska predstavništva, i njime je skoro uvek rukovodio najsposobniji operativac.

Borišu Lečića za prvog operativca postavio je Bojan Pajtić! Da li je njegov potez slučajan?

Agenti Bezbednosno-informativne agencije kažu za Tabloid da je gospodina Borišu Lečića na ovaj važan položaj preporučila bliskost sa gospodinom Pajtićem. Jer Bojan Pajtić bio je mentor gospodinu Lečiću na odbrani teze na Pravnom fakultetu u Novom Sadu.

Duh Franka Simatovića još je na Banjici, a i na Andrićevom vencu. Srpska vlada za Frenkija ekspresno pruža garancije, očekujući od Tribunala da ga pusti na slobodu. Suđenje Franku Simatoviću ne može da počne, jer je zajedno na optužnici sa Jovicom Stanišićem, kome ne može da se sudi jer je, po oceni lekara, nesposoban za suđenje. Za Stanišićevo puštanje na slobodu srpski predsednik nije zainteresovan. Njegova mala crvena beretka Miodrag Rakić smislio je plan da oslobodi svoga šefa. Srpska vlada traži da se suđenje Simatoviću razdvoji, kako bi mogao da bude svedok protiv Stanišića i na taj način sebi obezbedi slobodu.

I srpski predsednik, i njegova mala crvena beretka plaše se Stanišićevih izjava u kojima su oni opisani. Samo oni znaju šta je sve Stanišić o njima znao.

BIA bi trebalo da ima amblem sa žuto-crvenom bojom.

 

 

 

Srpska vlada traži da se suđenje Simatoviću razdvoji, kako bi o mogao da bude svedok protiv Stanišića i na taj način sebi obezbedi slobodu.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane