Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Epizoda 36

Epizoda 36

 

Nismo mi od juče

 

Zoran Milojević

 

Ogrešio si dušu, Dragane Šutanovče! Stajao si pored Meri Vorlik i prećutao ko je "uz narod Pranjana" spasavao pilote. Zaboravio si Čičine mučenike koji su ginuli da bi pilote vratili kućama. Jedan od mučenika je u mom grobu, na groblju Orlovača. Sedamnaest noći je bio na straži u Pranjanima. Ni ti oca nemaš...

SD Partizan je proslavio šezdeset pet godina. SD Crvena zvezda, na čelu sa komunistom Škundrićem, čestita im nošenje crvene zvezde u grbu i želi svakom partizanu dug život na čelu sa crvenom zvezdom. I jedni i drugi žele srećno popodne drugu Joški Brozu pesmama "Kad je deda lumpovao" i "Ja, vragolan, i moj deda"!

Ministri policija Srbije i Crne Gore potpisali sporazum o vanrednim situacijama. Sada će dogovorno, sporazumno i zakonito da ih - izazivaju!

"Imam smisao za talenat"! To je izrekao jedan od današnjih "umetnika". Zove se Ekrem - eno ga na Farmi. On je sledbenik umetnika koji imaju "filing za osećaj". Srbija voli takve "umetnike"! Za razumevanje idiota odavno joj nije potreban Dostojevski.

Vlada Srbije ponavlja: hoću u EU, neću u NATO! To je isto kao kada bi neko rekao: hoću u brak sa ženom, ali neću s njom u krevet! Srpska vlast hoće da se ponaša po pesmi "Oženjen sam, kao momak živim". Ne biva to u EU koliko god mi vikali: "Dobro jutro, Srbijo, na sve čet'ri strane"!

Najsvetlija tačka našeg fudbala su reflektori. Ostale fudbalske tačke imaju tunelsku boju. A u tom tunelu usred mraka sija zvezda petokraka sa Tolovog čela i iz Tolovog srca.

Sjajan je bio Lane Gutović kao Ostap Bender na premijeri "Zlatnog teleta"u Narodnom pozorištu. Ostap Bender i njegovi prijatelji su lopovi sa stilom i šarmom. Oni kradu zbog stila krađe i po tome se razlikuju od modernih lopova koji kradu bez šarma, sa stilom neumnika koji bi da um kupe za novac.

"Skupoceni čovek", u skupocenom odelu, sa skupocenim mogućnostima, halapljivo ruča i briše sve ispred sebe, kao "šumska komisija od tri člana". "Jesi li takav i u lovu na lovu?", pitam ga. "Uvek volim količinu", odgovara dok zaliva dušicu vinom. "Imaš li ti dušu?", opet pitam. "Imam!" "Pa, što je ne nosiš?" "Greh ne ulazi na usta", podučava me, "greh izlazi iz usta, a ja uvek držim usta zatvorena." "Skupoceni" je još jedan primerak demokratskog prostaka po čijem je ukusu pravljen današnji svet. Sad, ko ostane normalan, treba ga odmah na psihijatriju.

Dolazila nam Hilari. To je žena onog saksofoniste koji je izmislio Milosrdnog anđela. Voleo bih da joj je Tadić postavio pitanje: "Jesi li ti naučila nešto od Monike?"

Na Kosovu ništa novo. Svetska bludnica koja govori perverznim jezikom i zabavlja se uz muziku čiji su refreni ljudski krici kupa se u okeanima koje je stvorila pretvarajući ljudsku krv u vodu.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane