Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Kriminal

Kriminal

Šta se događa kada su čuvari zakona istovremeno i čuvari bezakonja

 

Rečna policija puštena niz vodu

 

M. Grabež

 

Kriminalu u rečnoj policiji ne nazire se kraj. Policijska ispostava za bezbednost na rekama organizaciona je jedinica Uprave policije PU Beograda.

Otkako je postavljen na mesto komandira rečne policije, Saša Stefanović je uz znanje načelnika uprave policije Slobodana Vukolića učinio sve da prikrije kriminal svog prethodnika Zorana Stankovića, koji je smenjen jer su pritužbe na njegov rad počele da stižu na sve adrese.

Naslednik Saša Stefanović uništio je flotu rečne policije. Nijedan čamac nije u funkciji! Rečna policija nema nijedno plovno sredstvo! To je namernoinjeno da bi šverc na rekama mogao nesmetano da se odvija. Za namerno uništenu flotu, rukovodioci Policijske ispostave na čelu sa Sašom Stefanovićem od švercera dobijaju pozamašnu sumu novca.

Na mesto komandira Stefanovića je postavila Demokratske stranke. Iako je nesposoban za to radno mesto, sposoban je da po nalogu načelnika Uprave policije Policijske uprave Beograda Slobodana Vukolića proganja policajce.

Određenu grupu poštenih policajaca, koji bi radili savesno svoj posao, komandir Stefanović šalje po drugim stanicama na ispomoć, a službu mu vode nesposobni. Ima ekipu zaštićenih i odanih ljudi u dežurnoj službi, patrolama i sektoru. Ostali, u koje nema poverenja ili mu nisu lojalni, ne sastave dva dana na jednom radnom mestu.

Više puta su protiv komandira Stefanovića i njegovih saradnika podnošene anonimne prijave Sektoru unutrašnje kontrole MUP-a Srbije, kojima je ukazivano na kriminal navedenih rukovodilaca. Sektor unutrašnje kontrole ćuti, i zbog njihove partijske pripadnosti štiti njihov kriminal.

U oktobru je organizovana obuka policajaca iz Smedereva i Novog Sada za rad na rekama. Stručni kadar za ovu obuku su komandir Stefanović i poznati baron - kleptoman Pera Ćosić. Iako o plovidbi na rekama nemaju pojma, a pogotovo nemaju ni licencu da vode obuku, uz potpis i saglasnost načelnika uprave Slobodana Vukolića, oni ''obučavaju'' policajce koji treba da rade na ovim teškim poslovima. Epilog svega je - uništen čamac AK. Ali, Odeljenje za zakonitost i Sektor unutrašnje kontrole ćute i ne preduzimaju ništa. Načelnik Vukolić odobrava popravku čamca, ali nije poznato od kojih para, pošto je poznato da MUP nema budžet za ove namene. Izveštaj o oštećenju čamaca su falsifikovali tako što su napisali da je čamac oštećen zbog neodržavanja! Čamac su bez nadzora instruktora oštetili u boksu policajci iz Smedereva tako što su udarili u neispravan čamac PPČ.

Čest gost kod komandira Stefanovića bio je biznismen Slaviša Purić, koji je posećivao komandira kojeg je on predstavljao kao "kolegu iz MUP-a". Gospodin Purić je optužen za organizovani kriminal, a policajcima je komandir Stefanović zabranio da kontrolišu njegove plovne objekte i uništavao podnete izveštaje policajaca i njihove prijave.

Zoran Stanković je, dok je radio u Policijskoj stanici Vračar, obezbedio 2005. godine sebi stan u ulici Ivana Đaje br. 22. Načelnik uprave Slobodan Vukolić postavio je Stankovića na mesto komandira rečne policije. U to vreme pojavio se konkurs MUP-a za dodelu 17 novih stanova. I gle čuda, jedan stan dobija, uz pomoć Vukolića, i Zoran Stanković, i to opet na Vračaru. Novoizgrađeni stan Stanković dobija kao kadar, i navodno, kao službenik bez stana.

Gospodin Stanković stan u ulici Ivana Đaje 22 pretvara u poslovni prostor i otvara radnju Resava, a sa Vukolićem deli profit. Mnogi policajaci su otišli u penziju iako nisu rešili stambeno pitanje. Poslovni prostor gospodina Stankovića ima više telefonskih brojeva, na sve članove porodice (3443-136, 3445-609 i dr.)

I to nije sve od ove kriminalne družine.

Celu flotu - čamce rečne policije - uništili su kako bi i dan-danas moglo nesmetano da se švercuje i ubira profit na vodi. U vreme dok je bio komandir rečne policije Stanković je pomogao narko bosu Darku Šariću da na Zemunskom keju postavi splav restoran H2O, gde je bio rado viđen gost sa Vukolićem i gde su se opijali do besvesti. Poznate su Stankovićeve bahanalije u pijanom stanju, ali ga je načelnik Vukolić uvek štitio.

Zoran Stanković poseduje i brod, koji je redak primerak na rekama ovoga grada, a vrednost je ogromna. Usidren je na Tikvari. Ima još i kuću u naselju Crvenka, preko puta Zemuna.

Radnici Policijske ispostave za bezbednost na rekama podneli su protiv ovih policijskih starešina krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal, navodeći da imaju saznanja da i Vukolić poseduje nekoliko lokala u gradu.

Sadašnji komandir Saša Stefanović, nakon hapšenja bosova kojima je pružao zaštitu, dobio je maniju gonjenja, pa ga dva uniformisana policajca dovoze na posao i prate do kuće, ili dok šeta gradom.

 

 

 

 

Celu flotu - čamce rečne policije - uništili su da bi i dan-danas moglo nesmetano da se švercuje i ubira profit na vodi.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane