Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Policija

Policija

Da li je novosadska policija u "bosanskom loncu"

 

Policajci nisu poskupeli

 

Čišćenje novosadske policije od smrada u sopstvenim redovima odlagano je i zbog sprege policijskih starešina s političkom vrhuškom

 

A. Nađ

 

Prošle godine inspektor Odseka za suzbijanje kriminala u privredi Policijske uprave Novog Sada Milan Dodig tužio je Opštinskom sudu u Novom Sadu svoju "firmu" navodeći da je izložen progonu od strane pretpostavljenih rukovodilaca, koji su u Novi Sad mahom došli iz Bosne, tj. Republike Srpske. Naveo je tadašnjeg načelnika Miladina Kostreševića, njegovog zamenika Nikolu Brkića, Mladen Koricu i njihove pomagače na nižim rukovodećim mestima.

Sud je odlučio da je tužba inspektora Dodiga delimično osnovana i naložio da mu MUP Srbije isplati odštetu.

Sprega inspektora iz "bosanskog lonca" sa novosadskim biznismenima, izbeglicama iz Hrvatske Petrom Matijevićem, vlasnikom Mesne industrije Matijević, Mirkom Dubrojom, vlasnikom Karin komerca i Vojislavom Gajićem, vlasnikom kompanije Aleksander prerasla je u čisto mafijaško udruživanje.

Jedan od bivših rukovodilaca novosadske policije sreo je pre nekoliko meseci u zgradi Specijalnog suda u Beogradu, u Ustaničkoj ulici broj 29, zamenika načelnika Policijske uprave Novog Sada Nikolu Brkića u društvu Petra Matijevića i Mirka Dubroje. Kako su Tabliodu potvrdili u Tužilaštvu za organizovani kriminal, gospodin Brkić je "pravio društvo" pomenutoj gospodi koja su došla u Tužilaštvo da prijave urednika ovog magazina da, navodno, ucenjuje i reketira ovu dvojicu biznismena.

U novosadskoj policiji se, konačno, priprema čistka. Nikolu Brkića, kako se planira, zameniće Saša Barjaktarović, načelnik u Odeljenju kriminalističke policije, koji u Policijskoj upravi Novog Sada ima svoj klan, vrlo uticajan.

Osim Nikole Brkića, smena očekuje i Milovana Glođevića, načelnika Odeljenja saobraćajne policije, kao i Branka Pantovića, koji je u istoj službi MUP-a Srbije. Njima se pripisuje bliskost sa biznismenom Mirkom Dubrojom.

Novosadska policija već godinama u svojim redovima ima dobar deo rukovodećeg kadra, koji služi organizovanim kriminalnim grupama i biznismenima, koji su u Novi Sad došli kao izbeglice, a danas su, pljačkajući uz zaštitu svojih zemljaka iz policije, postali milioneri i vlasnici imovine koja se procenjuje na stotine miliona evra.

Čišćenje novosadske policije od smrada u sopstvenim redovima odlagano je zbog sprege policijskih starešina s političkom vrhuškom, i njihove podrške, koju su za policajce kupovali njihovi zemljaci - biznismeni.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane