Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Dokumenti

Dokumenti

Svedoèenje srpskog obaveštajca: Ko je komandovao tranžiranjem Srba na Kosovu i u Albaniji (1)

 

Monstrumi, saveznici i drugi fini kasapi

 

Radi boljeg razumevanja dokumentacija izvestioca Saveta Evrope Dika Martija o nezapamæenim zloèinima nekadašnjih voða kosovske teroristièke organizacije OVK, danas presvuèenih u rafinirane politièare po ukusu svojih amerièkih kreatora, jedan srpski obaveštajac ponudio je javnosti svoju dokumentaciju o tome kako i èime je voðen rat NATO pakta protiv Srbije sa ciljem stvaranja albanske države na Kosovu

 

Piše: prof. Ðorðe A. Ðorðeviæ

 

Veliki mislioci su govorili da je istina nepobediva i veèna i nema sile koja æe je zaustaviti da ugleda svetlost dana.

Uvek, sa puno ponosa, isticao sam u obraæanjima mnogim državnim organima da sam uèestvovao u poslednjim ratnim zbivanjima u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i na Kosmetu, a kada sam pisao o prevarama svetskih ali i naših moænika tražio sam da se istaknu moje generalije.

Javnosti je poznato da su sredinom 2008. godine u novinama Kurir, Glas javnosti i Grom, èiji je osnivaè i izdavaè bio danas polumrtvi i utamnièeni Radisav Raja Rodiæ, mesecima izlazili tajni transkripti u kojima su iznošene èinjenice o ubistvu Zorana Ðinðiæa, radu stranih obaveštajnih službi kod nas, montiranju zloèina od strane amerièke CIA i engleske MI-6 itd.

Pristojno slobodna štampa postojala je do pojave navodne dopune Zakona o informisanju, koja je uvedena po striktnoj naredbi amerièke administracije, a što je potpredsednik SAD Džozef Bajden i priznao šaljuæi upustva stanicama CIA na Balkanu (sa integralnim tekstom uputstva upoznat je i predsednik Srbije Boris Tadiæ!).

Ali vlastodršci sa takvim predsednikom na èelu, posle donošenja navodne dopune Zakona o informisanju, preðoše na dela i po kratkom postupku uhapsiše bolesnog Raju Rodiæa, èime su poslali poruku urednicima drugih novina da æe isto doživeti ako iznose istine o evidentnom pljaèkanju države.

Rodiæ je uhapšen navodno za utaju poreza iako je svakome jasno da je utamnièen, jer je isticao nepobitne istine o kriminalcima  iz Vlade Srbije.

Meðutim, glavni razlog utamnièenja Radisava Raje Rodiæa su oni obelodanjeni tajni transkripti, jer silnici iz Amerike i Evrope nisu mogli da dopuste da se mnogi njihovi državnici povežu sa monstruoznim zloèinima albanskih terorista sa Kosmeta.

 

Biæe mala

 

Dana 5. oktobra 2009. godine poslao sam preporuèeno pismo predsedniku Srbije Borisu Tadiæu navodeæi da su tajni transkripti delovi moje knjige "Ko je ubio Zorana Ðinðiæa" koja se pripremala za štampu, i da sam spreman da podnesem sve zakonske posledice ako sam nekog neopravdano oklevetao.

 Pismo poslato predsedniku Tadiæu je opširno, na 30 gusto kucanih stranica, i dokumentovao sadrži ko i kako uništava državu Srbiju, graðane dovodi u beznaðe jer se masovno otpuštaju sa posla, deci uzimaju buduænost - i to sve po zacrtanim planovima amerièkih i evropskih moænika koji su napravili projekat da zemlja Srbija nestane sa zemaljske kugle.

Za vreme agresije na Srbiju 1999. godine u zapadnoj štampi i drugim medijima neprestano se ponavljalo da Srbija mora umreti, reèenica koju su najviše koristili amerièki politièari a dokazani zloèinci: Klinton, Holbruk, Voker, ali i Medlin Olbrajt, predvodnici NATO, Havijer Solana i nemaèki politièari  Gerhard Šreder, Jozef Joška Fišer i ondašnji zloglasni ministar odbrane Rudolf Šarping.

Ipak, vreme je kao nepogrešivi sudija potvrdilo da su Srbi ubijani na najzverskije naèine, da su im vaðeni organi radi prodaje, a sve sa znanjem te navodno demokratske Amerike i civilizovane Evrope.

Skoro celu deceniju nakon što su izgubili vlast, zlikovci poput Klintona, Holbruka, Medlin Olbrajt, Solane, Klarka, Šredera i Šarpinga - specijalni izvestilac Saveta Evrope Dik Marti, u svom obimnom i dokumentovanom izveštaju, otkriva krvave zloèine albanskih terorista kojima su ta njihova braæa po zloèinu Albancima praktièno poklonila nezavisnu državu Kosovo.

Upravo zato, ovo je pravi trenutak za podseæanje na ono što je u novinama utamnièenog Rodiæa svojevremeno objavljivano, a što sam redovno dostavljao kao svoja saznanja, ali i saznanja pojedinih obaveštajnih službi.

 Naslovi poput "...NATO trguje organima; Vesli Klark i Solana umešani u trgovinu organima na Kosovu",  izvedeni su iz presretnutog razgovora koji su Solana i Klark vodili 15. avgusta 2001. godine u iznajmljenoj vili u švajcarskim Alpima. Iz ovog razgovora u èiju verodostojnost svakoga mogu uveriti, lako je videti uzroke današnjeg opšteg propadanja srpske države i njenog stanovništva. Jer, tu njih dvojica poveravaju jedan drugome da æe Srbiji biti uzeto Kosovo kako bi se ponizila, i da æe ona u buduænosti biti mala i beznaèajna èlanica NATO alijanse.

 

Transkripti telefonskog razgovora Havijera Solane i Veslija Klarka (15. avgust 2001):

 

Klark:  Ovih dana æu posetiti Kosovo.

Solana: Budi oprezan. Kosovom špartaju bande narko dilera. Tamo nema zakona, nema kontrole... Hm. Veliku smo grešku napravili kada smo pustili ove da vladaju.

Klark: Da. Možda.

Solana: Za sve su krivi operativci CIA... Njima je bitna samo droga i njihovi poslovi.

Klark: Da, znam kako je dole... Èesto odem na Kosovo, uglavnom inkognito, tako je sigurnije. Ali sada moram da obavim jedan posao. Treba da prebacim tovar za Fort Breg.

Solana: Nije valjda toliko hitno... Misliš na organe?

Klark: Da, da...

Solana: Dobro radi Bondstil, Šlafkok, èovek zadužen za bezbednost i Bernar Kušner, odlièno obavljaju posao.

Klark: Jeste. Izgleda da je sada hitno. Stalno se održavaju neki sastanci sa generalom Andersenom. Kad završim to skoknuo bih malo do Srbije. Šta misliš, kako æe me doèekati?

Solana: Ne brini, biæe poslušni. Ovi u Beogradu su mnogo poslušniji èak i od ovih u Podgorici!

 U Crnoj Gori mogu da se menjaju predsednici ali sve konce uvek vuèe Milo, zato što parama sve kupuje. Kada budeš bio u Beogradu izbegavaj kontakte sa Koštunicom i njegovim ljudima...

 Znaš, odnosi izmeðu njega i Ðinðiæa su prilièno zategnuti... Mada, ja mislim da je Ðinðiæ u pravu. Koštunica je nezgodan za saradnju. Znaš, kad prièaš s njim, uvek pažljivo sasluša, ali na kraju razgovora uvek zaoštri stvari. S njim nikad nismo mogli da se dogovorimo o bilo èemu...

Klark: Šta misliš, kako æe reagovati na ovo oko TV-stanice? Ti znaš da sam ja u knjizi napisao da sam lièno birao ciljeve...

Solana: Da, znam, video sam..

Klark: Ali isto tako znaš koliko su me Klinton i njegovi pritiskali da bombardujem srpsku televiziju...

Solana: To što mi znamo je naša tajna! O tome ne smeš ni sa kim da razgovaraš! Kako ide sa privatizacijom preduzeæa na Kosovu? Ko je tamo od naših prijatelja?

Klark: Mi smo postavili eksperte koji vode glavnu reè pri privremenoj Vladi Kosova. Predsednik komisije je Fred Barlou, za koga znaju samo oni iz vrha vlasti u Prištini. Politièki dirigent je Medlin. Zajedno sa Holbrukom.

Klark: Sa Srbijom æemo stalno imati probleme, jer je to buntovnièki i ratoboran narod. Kada se razgovaralo o Srbima u Krajini, neki od naših su predlagali dugotrajan rat, a ja sam to presekao i naredio da se svi Srbi proteraju iz Krajine i Hrvatske kako bi Hrvatska bila mirna decenijama. Kakav rat sa njima! Oni bi se razbežali po šumama i godinama zagorèavali život Hrvatima, jer imaju iskustvo sa partizanskim ratovanjima.

Solana: Dobro znaš da sam ti dao odrešene ruke oko odabira ciljeva i umalo da mi se ugasi karijera, zbog toga. Preneli su mi da je lièno Klinton uzbunjivao generale NATO protiv mene, jer je njemu za ovu akciju bio pogodniji Romano Prodi. Italijani su mi najviše zamerili što nisam spreèio bombardovanje televizije.

 Klark: Samo da nije bilo onakvog raspoloženja u Vašingtonu, protiv slanja kopnenih trupa... Sve bi bilo mnogo brže.

Solana:  Ni ovo nije loše. Pogledaj koliko je prošlo od bombardovanja, a mi u potpunosti kontrolišemo celo Kosovo na najdirektiniji moguæi naèin i utièemo na politièke prilike u Srbiji i celom regionu. Pod novom Vladom Srbija æe sigurno postati deo evroatlanskih integracija, mada ne treba zanemariti ni uticaj opozicionih politièkih snaga. Ali, verujem da æemo ostvariti cilj. Znaš kako, iz iskustva koje imam sa srpskim politièarima tvrdim da je novac za njih najjaèi argument.

Klark: Ha, ha, ha... Znam. Ali sa vojnièke strane gledano, nismo umarširali u Beograd, mada smo ih primorali da potpišu kapitulaciju. Vojnièki nismo dobili satisfakciju kakvu zaslužujemo kao pobednici.

Solana: Nismo ušli na velika vrata, ha? Nema veze, ušli smo na mala, ali æe efekat na kraju biti isti. Možda je tako i bolje, a svakako je jeftinije. Sve ono što smo im ponudili u Rambujeu i sve ono što smo tražili na kraju æe se ostvariti. Evo, veæ imamo bazu na njihovoj teritoriji. To su tražili u Rambujeu, tražili smo slobodan prolaz naših trupa. I to æemo dobiti, veruj mi, to je samo pitanje vremena. Oni æe zauzvrat dobiti ono što im pripada.

Klark: Postaæe èlanovi Evropske unije i NATO.

Solana: Tako je. Ali mnogo je bitnije šta æe se desiti iza zavese.

 

Mengele govori francuski

 

Francuski Mengele (Bernar Kušner, sadašnji ministar inostranih poslova Francuske) na sastanku NATO pakta održanom 13. marta 1999. godine u Briselu tražio je da se deca starosti do osam godina transportuju u veæ spremljenu vojnu bolnicu u Valoni (mada je on to interpretirao kao da se radi o albanskoj deci sa Kosova, bilo je govora o srpskoj deci za koju se ispostavilo da su tamo odvedena radi vaðenja kièmene moždine, dok su se zarobljenim zdravim Srbima vadili bubrezi, jetra, srce...).

 Odluke sa ovog sastanka glavešina 19 najrazvijenih zemalja Zapada trebalo bi da budu opomena za sve narode sveta da ove države vode monstrumi i bolesni ljudi i da se njima ne može verovati. Zakletom pristalici tog i takvog izopaèenog Zapada, predsedniku Srbije Borisu Tadiæu, sve je ovo poznato, ali on još grlatije ponavlja da EU nema alternativu.

Takav èovek, kao što je zloèinac Kušner, izvesno vreme proveo je kao èelnik humanitarne organizacije "Lekari bez granica", ali umesto da se bavi humanitarnim radom u kriznim žarištima sveta, ova organizacija èesto je bila paravan za najneèasnije aktivnosti. Na kontrolnim punktovima u Bosni na 43 mesta otkriveno je da organizacija umesto lekova i medicinskog materijala švercuje oružje. U Hrvatskoj je uhvaæena 25, a na Kosmetu 14 puta.

Kušner je u krugovima NATO poznat i kao osvedoèeni srbofob. Kao prvi šef UNMIK, posle povlaèenja srpske vojske i policije sa Kosmeta, dopustio je da ih Taèijevi banditi hvataju kao zeèeve i odvode u bazu zloèinaèke NATO alijanse gde su im vaðeni organi.

Zapadna sredstva informisanja, pa i Dik Marti, istièu neku žutu kuæu u Albaniji u kojoj su navodno držani zatoèeni Srbi, a onda ubijani radi vaðenja organa. Meðutim, dokazano je da je baza Bondstil, gde su radili lekari specijalisti iz Amerike i Evrope, pod budnim okom Bernara Kušnera, glavna lokacija na kojoj su zverstva uèinjena. Ona je postala bolnica za vaðenje organa ne samo zarobljenih i otetih Srba i nealbanaca, nego i nesreænih devojaka koje su iz mnogih krajeva sveta dovedene da uveseljavaju vojnike NATO i KFOR!

Podaci sa Kosmeta govorili su da iz baze Bondstil dnevno poleæe izmeðu šest i 14 letelica za koje postoji opravdana sumnja da najèešæe imaju veze sa prebacivanjem odreðenih vitalnih organa Kraljevskoj bolnici u Londonu.

Da bi stvari bile jasnije, evo nekih odluka donetih "meðu saveznicima" 13. marta 1999. godine:

- Stvoriti najoptimalnije uslove za agresiju na Jugoslaviju i blickrigom poraziti vojsku i policiju na Kosovu i Jugoslaviju.

- U sluèaju pružanja otpora Jugoslaviju razarati najubitaènijim sredstvima, uz korišæenje municije sa osiromašenim uranijumom i kasetnih bombi, kontejnera sa bojnim otrovima i mikrobiološkim materijama, i sve to aktivirati ako odbrambeni sistem pruži takav otpor koji bi poremetio planove akcije "Aligator".

- Strateške neutronske bombe koristiti za eliminaciju žive sile na granici prema Albaniji i Makedoniji.

- Formirani meðunarodni sud u Hagu treba da presuðuje po  brzom postupku politièkom, vojnom i policijskom rukovodstvu Jugoslavije uz selektivan pristup.

- U sluèaju otpora Jugoslavije treba ubijati civile, rušiti mostove, bolnice, škole, obdaništa, rezervoare vode, infrastrukturu, releje, trafo-stanice, dalekovode. Rušenjem rafinerija izazvati ekološku katastrofu.

 - Aktivirati i operaciju "Potkovica", odnosno preko OVK pripremiti navodni egzodus albanskog življa, koji æe se povlaèiti prema Albaniji i Makedoniji, gde æe èekati televizijske ekipe najveæih medijskih kuæa na svetu kako bi se ovekoveèila navodna zverstva jugoslovenske vojske i policije.

- Stvoriti uslove za stvaranje nezavisne države Kosovo koja æe funkcionisati samo uz prisustvo NATO snaga, a one se odatle neæe povlaèiti najmanje 20 godina.

- Ukoliko doðe do brze kapitulacije Jugoslavije, odrediti pravce povlaèenja vojske, policije i srpskog i nealbanskog stanovništva prema Merdaru, Bujanovcu i pravcu Priština-Medveða. Pri tom zarobiti sva borbena sredstva vojske i policije i tretirati ih kao ratni plen OVK. Ne dopustiti da se izvuku avioni iz hangara slatinskog aerodroma. Vojno sposobnim graðanima Kosova srpske nacionalnosti koji su pristupili vojnim i policijskim jedinicama takoðe zabraniti napuštanje Pokrajine.

 

Udruženi u zloèinu

 

Deo sastanka NATO manijaka u Briselu od 13. marta 1999. godine, kojem je predsedavao Bernar Kušner, prema predlozima koje je dao, može se reæi, prevazilaze grozote iz Danteovog pakla. Kušner je, naime, tom prilikom isticao znaèaj lekarskih i medicinskih ekipa koje je on formirao, a koje su sejale pakao pre toga i u Hrvatskoj i Bosni.

Evo i Kušnerovih odluka koje je sprovodio u delo:

- Zaplena svih sanitetskih vozila od vojske i policije i njihovo tretiranje kao ratni plen. Komandni kadar vojske i policije ne sme se povuæi u Srbiju, veæ treba da se zadrži u cilju ispitivanja njihovog uèešæa u ratnim zloèinima.

- Medicinsko osoblje NATO ne sme da pruža medicinsku pomoæ teškim ranjenicima, veæ primenjivati eutanaziju ("humano ubijanje", prim. red.).

   - Zadržati lekare i medicinsko osoblje srpskog porekla u Pokrajini posle kapitulacije, da im se oduzmu liène isprave.

- Lakše ranjene vojnike, policajce i teritorijalce srpskog porekla, kojima nisu ošteæeni vitalni organi,  prebaciti u albansku vojnu bolnicu u Valoni. 

Septembra 2001. godine, preko veæ uhodane "mrtve pošte" dobijen je mikrofilm sa sastanka Klark - Taèi u Prištini. Dva vrhunska zloèinca imala su veoma uspešnu saradnju, koja datira još iz Rambujea, kada je ovog kriminalca ondašnja državna sekretarka SAD Medlin Olbrajt promovisala u novog albanskog lidera! Njihovi kontakti su bili èesti i pravazilaze èist poslovni odnos. U to vreme, osnovna Klarkova preokupacija, pored politièke situacije u Srbiji, bila je i privatizacija na Kosovu i otimanje svega što pripada Srbiji.

Osnovna tema razgovora bila je razgradnja vojske Jugoslavije i pitanje šta Zapad planira da uradi sa Kosovom...

 

Snaga i mir

 

Taèi: Verujem da je Kraljevska bolnica u Londonu zadovoljna saradnjom...

Klark: U tom pogledu nam mnogo pomažete. Na hiljade ljudi i dece èeka na transplantacije organa. Prošla pošiljka je pomogla jednom mom kolegi koji je nastradao prilikom vojne intervencije u Panami.

Taèi: Imam utisak da  je vojnièki Srbija i dalje pretnja  za sve u regionu, pa i za nas na Kosovu.

Klark: Ne brinite, sve ide po planu. Ministarstvo odbrane Jugoslavije svešæe teško naoružanje u planirane okvire. Mora se uništiti još najmanje 250 tenkova T48 i izbaciti iz upotrebe svi tenkovi T55.

Taèi: Šta je sa višecevnim bacaèima raketa. Za vreme agresije nekoliko puta su desetkovali naše snage, posebno na Košarama.

Klark: Naši struènjaci su veæ dobili zadatak da traže izbacivanje iz upotrebe 42 bacaèa raketa.

Taèi: To je jako bitno, oni nam ne smeju ni jednog trenutka biti smetnja, Kosovo neæe biti mirno ako je Srbija i dalje vojnièki jaka.

Klark: Potpuno smo svesni toga i radimo sve kao što vam je saopšteno ranije. Njihov oružani potencijal biæe sveden na takvu meru, da više nikada neæe moæi vojno da vas ugroze.

Taèi: Da, ali ...

Klark: Pogledajte samo šta smo uèinili sa njihovom avijacijom, avioni su prizemljeni jer nema kerozina. Tražili smo da se skrešu svi izdaci za vojsku i policiju Jugoslavije. Njihovi vojnici nemaju najosnovnije uslove za borbenu obuku. Mi moramo da znamo gde je svaki metak potrošen, naši ljudi koji su kod njih kao savetnici drže stvar pod kontrolom.

Taèi: To je OK, ali još uvek ništa nije uraðeno da se rasformiraju njihove specijalne jedinice u vojsci i policiji, a oni su nam u vreme rata pravili najveæe probleme. Vi to dobro znate, ali sigurno da je takva situacija bila u Hrvatskoj i u Bosni.

Klark: Taj problem æe biti rešen, ono što vi morate da uradite je da preusmerite sredstva preko Mauricijusa za lobi grupe u Vašingtonu. Mnogi od njih rade i više nego što vi sami oèekujete.

Taèi: To stoji. Bob Dol je perjanica naše borbe za nezavisno Kosovo. S njim nikada nije bilo problema oko novca.

Klark: Koliko novaca iz crnih fondova možete da odvojite u ovom trenutku?

Taèi: Sigurno oko pola miliona, za sada.

Klark: To je OK, za sada. Kako vam idu ti poslovi? Da li crnogorska vlast saraðuje?

Taèi: Ide dobro preko njihovih luka, droga se valja ka Italiji i zapadnoj Evropi. Nismo imali velike zaplene u poslednje vreme. Zadovoljni smo.

Klark: Drago mi je da to èujem. Držite se Èekua.

Taèi: Znam, prièao mi je da je ideju dao njegov veliki prijatelj Voker.

Klark: Vilijam Voker je stari CIA agent. Zna taj sve finese obaveštajnih službi.

Taèi: Mnogo nam je pomogao. Ne bi došlo do intervencije da nije montirao Raèak. Bio sam primoran da u razgovoru sa nekim novinarima objašnjavam propuste u njegovoj akciji. Kako napreduje stvaranje naše države?

Klark: U jednom trenutku, a taj momenat nije daleko, neæe biti znaèajnog protivljenja sa srpske strane, a i ako ga bude, ne treba pridavati nikakav znaèaj intervencijama iz Beograda. Brzo æemo stvoriti nezavisno Kosovo, a zatim još brže ujediniti sve delove gde žive Albanci.

Taèi: Kada je to. Mislim, kada to možemo da oèekujemo?

Klark: Shvatite, to je proces, a za proces treba vremena. Budite sigurni da æemo ciljeve koje smo zacrtali i ostvariti.

Taèi: Razumem, ali ovo sve traje dugo i, znate, finansijski nas to jako iscrpljuje. Naša ekonomija ne funkcioniše, pa se uglavnom oslanjamo na crne fondove i naše ljude u inostranstvu.

Klark: Budite oprezni sa tim vašim crnim fondovima. Jasno mi je da morate tako da se finansirate, ali cela stvar polako prevazilazi normalne okvire. Postajete preglomazni, bodete oèi, u jednom trenutku neæemo moæi to više da tolerišemo.

Taèi: Baš zato insistiramo da se sve ubrza. U Srbiji ima krugova koji bi nas i danas poslali u Hag. Stalno se potežu neka zverstva koja su poèinjena na Kosovu.

Klark: Ništa ne brinite, politièari u Srbiji moraju tako da prièaju zbog glasaèa. Sada mi reci šta se dešava sa privatizacijom na Kosovu? Kako privremena Vlada saraðuje sa komisijom za privatizaciju, posebno s našim ekspertima.

Taèi: Mislim da je to dobro, a to æe vam verovatno i oni potvrditi. Beograd nam pravi problem oko svojine, ali neki ljudi u njihovoj Vladi su razumeli o èemu se radi.

Klark: To je dobro. Treba biti komunikativan sa pogodnim ljudima u Vladi Srbije.

Klark: Rudno bogatstvo Kosova je veliko i uz pametna ulaganja koristi æe imati svi. Kosovari pre svega, ali i ceo region. Naš prioritet je da kontrolišemo taj resurs i Beograd tu neæe  praviti nikakve smetnje. Mi æemo nastaviti da u Srbiji podstièemo one snage koje imaju mlak pristup pitanju Kosova. Videæete, samo je vreme u pitanju.

Taèi: Veæ nam je sugerisano na koje politièare treba da se oslanjamo, a sa kojima ne treba da saraðujemo. Neki od beogradskih politièara znaju da budu prevrtljivi.

Klark: Holbruk vam je dao spisak politièara iz Srbije koji nikada neæe izneveriti jer su oni dobro plaæeni da sa jedne strane sprovode u delo naše planove o ekonomskom i vojnom slabljenju Srbije, a sa druge da nas pravovremeno obaveštavaju šta drugi rade...

Nastaviæe se

 

 

 

 

 

 

 

 

Holbruk vam je dao spisak politièara iz Srbije koji nikada neæe izneveriti jer su oni dobro plaæeni da sa jedne strane sprovode u delo naše planove o ekonomskom i vojnom slabljenju Srbije, a sa druge da nas pravovremeno obaveštavaju šta drugi rade...

 

 

 

 

 

Sa Srbijom æemo stalno imati probleme, jer je to buntovnièki i ratoboran narod. Kada se razgovaralo o Srbima u Krajini, neki od naših su predlagali dugotrajan rat, a ja sam to presekao i naredio da se svi Srbi proteraju iz Krajine i Hrvatske kako bi Hrvatska bila mirna decenijama. Kakav rat sa njima!

podeli ovaj èlanak:

Natrag
Na vrh strane