Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

Uvodnik

(Pr)osudite sami

 

Perestrojka

 

Milovan Brkić

 

Kada je Mihail Gorbačov obznanio građanima i građankama SSSR-a odluku o sprovođenju perestrojke, komunistička elita je ostala sablažnjena. Mihail Sergejevič je najavio ukidanje  logora, političkih procesa, ukidanje privilegija partijskim i državnim rukovodiocima.

Ubrzo posle pokretanja perestrojke hiljade komunističkih rukovodilaca javilo se lekaru, opisujući svoje zdravstveno stanje kao loše i sa lošom prognozom, predlažući doktorima da ih oglase nesposobnim za rad i sposobnim za - penzionisanje. Shvatili su da ih je vreme pregazilo i da je revolucija završena. Mihail Sergejevič nije bio čovek po meri njihovog života.

Radna poseta ruskog premijera Vladimira Putina Srbiji pokazala je na koji način funkcioniše administracija jedne vojno, politički a sada i ekonomski moćne države.

Prethodnica premijera Putina je sa srpskim domaćinima utvrdila pravce moguće saradnje dve države, ponudila sve što se ponuditi moglo savezničkom narodu, a stavljajući u opasnost odnos Rusije prema Srbiji ako njeno rukovodstvo, suprotno Ustavu, odluči da zemlju učlani u vojnu alijansu NATO.

Srbija je na kolenima. U bankrotu. Prezadužena. Umrle privrede. Razorene poljoprivrede... Srpsko rukovodstvo, na čelu sa predsednikom Tadićem, proglašeno je od strane administracije iz Vašingtona kriminalnim društvom... Od Evropske unije Srbija je tretirana kao gubavac koji po svaku cenu hoće u gospodsku kuću.

Srpska vlada je koaliciona, sastavljena od raznih kriminalnih grupa, ustoličenih u koalicionim partijama.

Otvorena propaganda protiv Rusije, njenih kredita, investicija, savezničkog prisustva, prosto je ogavna. Promoteri te plaćeničke kampanje su mafijaške grupe koje predvode Mlađan Dinkić, Dragan Šutanovac i lideri nekih minornih partija. I Čedomir Jovanović ne krije mržnju prema svemu što je rusko. Milije mu je što je američka administracija za 26 miliona kupila smederevsku železaru, čija je imovina vredela nekoliko (desetina) puta više. Pozdravlja prodaju Duvanske industrije Niš američkoj kompaniji, mada, od kada je dospela u američke ruke, duvanska industrija iz Niša u budžet Srbije nije uplatila ni prebijene pare. A pre prodaje ova fabrika je srpski budžet punila u visini od čak 20 odsto!

Amerika i saveznici bombardovali su Srbiju i naneli joj materijalnu štetu od preko sto milijardi evra. I ubili su više od tri hiljade naših građana - civila.

Za Mlađana Dinkića nije važno što sa Rusijom Nemačka, Italija, Francuska, pa i SAD, sarađuju na najvišem mogućem nivou. Rusija, bez uslovljavanja, trguje sa svim državama. Ona prihvata nemačke, italijanske, američke investicije, a i sama ulaže u te zemlje, bez uslovljavanja.

Samo su za deo srpske političke vlastele ruske pare ogavne. Ruski gas i nafta da, ali ako može bez para. Srbija, nažalost, nema šta da proda Rusiji, čak ni afričkim državama. Njeni proizvodi su lošeg kvaliteta, nestandardizovani, preskupi... Rusija, ipak, hoće da pomogne. Njeni krediti su bili nepoželjni, jer, ako Srbija kredit svrsihodno iskoristi, Rusija ga otpisuje.

Banditi, na koje se oslanja srpski predsednik, traže samo zapadne kredite, da mogu da ih opelješe.

Dolazak premijera Putina, njegova otvorenost, čisti računi, smrtno su uplašili bandite poput Mlađana Dinkića, Šutanovca, Dušana Petrovića, Milutina Mrkonjića.

Odmah po odlasku Putina iz Beograda, u kojem je od građana dočekan kao drag gost i spasitelj, Dinkić, Šutanovac i njihova bratija požurili su da se prestroje, da potvrde da pozdravljaju rusku pomoć, tačnije deset milijardi kredita i pomoći. Samo da ostanu u igri, uvereni da će moći da nastave pljačku. Perestrojka je kraj njihove pljačkaške karijere i života.

  

 

 

 

  

 

 

  

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane