Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Beli kriminal

Beli kriminal

Urgentni centar Vojvodine: nastavak pljačke u zdravstvu

 

Gospođa Bolidovski i njeni bolidi

 

Tokom gradnje Urgentnog centra Vojvodine napravljen je veliki kriminal, ali vlast sve zataškava jer je u sve umešan i premijer Bojan Pajtić. Preko svoje supruge i njenog ljubavnika.

 

Arpad Nađ

 

Posle "uspešnih privatizacija" celokupne privrede, sa poljoprivredom i fabrikama Novog Sada i Vojvodine, Bojan Pajtić i njegova lopovska družina sve češće donose paketiće socijalne pomoći umesto napretka privrede koju su obećali u prošloj kampanji presecanjem vrpci i medijskim hvalospevima koji su dirigovani od Dragoslava Petrovića, pokrajinskogefa'' za nauku i razvoj  Izvršnog veća Vojvodine.

Sve češće se pominje i boravak SBPOK-a u Kliničkom centru Vojvodine zbog osnovane sumnje u pljačku tešku desetine miliona evra pri gradnji ovog centra, gde je jedan od glavnih osumnjičenih dr Dragan Drašković, direktor Kliničkog centra Vojvodine.

Glavni "rekvizit" Urgentnog centra Vojvodine je i gospođa Vesna Pajtić, rođena BOLIDovski,  zakonita supruga premijera Vojvodine, koja je po završenoj medicinskoj specijalizaciji poželela mesto direktora ovog medicinskog centra. Zbog njene beskrupuloznosti, kolega koji se tome suprotstavio dobio je naprečac srčani infarkt, a drugi koji su se ponudili "na bolje načine" skupocene džipove za usluge "eskort pratnje" prve dame Vojvodine.

Gospođa Vesna Pajtić, inače, nema ni dovoljno stručnosti ni uslova za mesto direktora ovog Urgentnog centra, o čemu mogu posvedočiti svi iz njene struke. Jedino je uspešna u mahinacijama iz oblasti privrednog kriminala. Tako i saradnja sa Biljanom Rodić, zbog čega uz pozamašnu proviziju plasira sirotim pacijentima ogromne količine hrane iz trgovačkog lanca Rodić.

Merkantilni pravac

 

Tokom gradnje Urgentnog centra Vojvodine i u samom poslovanju napravljen je ogroman kriminal, ali vlast sve to zataškava jer je u sve umešan i premijer Bojan Pajtić.

Zbog uspešnosti u pljački, gospođa Vesna Pajtić je po nagovoru zakonitog supruga isprovodadžisala kao svog prvog mentora gospodina Dragana Draškovića zvanog Gane, podarivši mu kao ortaku u pljački privilegije ljubavnika i ostale ekskluzivne privilegije koje zakonski pripadaju njenom suprugu Bojanu Pajtiću.

Pošto se dr Drašković odlično pokazao prilikom pljačke u nabavci skupih lekova i opreme, od prve dame Vojvodine je na poklon dobio i skupoceni džip o čemu je više puta pisao i Tabloid.

Kada gospodina Draškovića zovu hitno na telefon on se ne javlja nikom osim Vesni Pajtić, jer, kako kaže kolegama, "javljam se samo onom koga jebem…"!

Gospodin Dragan Drašković, po zanimanju sudski lekar, inače je rodom iz Kaća, sela pored Novog Sada, odakle je sa suprugom došao da živi u jednosobnom stanu pored bolnice u Novom Sadu, da bi ga demokratske promene i prva dama Vojvodine usmerili u "merkantilnijem pravcu".

Stvari su se kod Draškovića malo iskomplikovale kada se u životu Vesne Pajtić pojavio neurolog dr Slobodan Gvozdenović, koji u šali po Novom Sadu, a i na Televiziji, priča da je "značaj anestezije shvatio tek kada je prešao u Urgentni centar Vojvodine…" Zbog dr Gvozdenovića i njegovih ljubavnih poduhvata, gospođu Vesnu Pajtić zaposleni sada (iza leđa ) zovu "gvozdena ledi".

Inače, dolaskom Vesne Pajtić u Centar, stari Klinički centar Vojvodine i njegovi instituti postali su napušteno siroče bez bilo kakvih sredstava za opstanak i pored vrhunski specijalizovanih kadrova.

Danas do dr Dragana Draškovića ne može da se stigne jer postoji čitava "mini-vojska" obezbeđenja, a kako i ne bi kad u fondovima zdravstva Vojvodine postoje dokazi za višemilionsku pljačku u evrima, koju je napravio pri rukovođenju u gradnji ovog Urgentnog centra Vojvodine kao i pri nabavci skupocene opreme i lekova, u vezi s čim je uzeo ogromne provizije od dobavljača. Sa ovim parama dr Dragan Drašković danas finansira sina i ćerku na školovanju u inostranstvu. Samo troškovi školarine za sina iznose 98.000 evra godišnje u Švajcarskoj, čime se on lično hvali. Neka objasni dr Drašković od kakvih se to para porodično finansira?

Inače, g. Drašković poseduje kolekciju satova koja je vredna najmanje 500.000 evra i lovačko oružje kao i pištolje koji su još vredniji, a koje je svesno kupovao od razbojnika koji su to pljačkali po prostorima bivše Jugoslavije.

 

Kad su poznate sklonosti

 

Svestan kriminala u koji se uključio, a da bi sebe zaštitio, podigao je rampu ispred svoje novoizgrađene kuće, sa stražarom i stražarnicom u dvorištu, ali unutrašnji strah preplašene hijene nije uspeo da pobedi pa je zbog "pretrpljenog stresa u pljački" operisan, sa četiri bajpasa na srcu, jer kriminalna psiha ima zečje srce

Visoki funkcioner policije .......  ruča sa Draškovićem jednom nedeljno, zbog čega Drašković smatra da je trenutno zaštićen, a uz sve to je i republički javni tužilac Zagorka Dolovac bliska rođaka njegove žene.

Ipak, krivična prijava protiv Draškovića za pljačku tešku desetine miliona evra stigla je u javno tužilaštvo, a od nadležnih se očekuje pozitivna reakcija ako vlast ne želi katastrofalan ishod na izborima u Vojvodini, što će se, po svemu sudeći, desiti

Kako svi u Novom Sadu znaju sklonost Bojana Pajtića prema novcu i muškarcima, ne čudi blagonaklon stav prema delima ljubavnika njegove žene Vesne, koji je, po sopstvenim hvalospevima, i ljubavnik njegove svastike - Sofije Bolidovski!

Dr Vesni Pajtić je, inače, za ovakve usluge dr Dragan Drašković obećao zvanje primarijusa, ali je od Ministarstva zdravlja dr Vesna Bolidovski Pajtić odbijena sa obrazloženjem da ne ispunjava ni najosnovnije uslove, a da im je žao sto se seksualne sposobnosti ne uzimaju u obzir prilikom vrednovanja naučnog rada. Dr Vesna Pajtić nema ni najmanje uslova za pisanje doktorata, a odbijena je i za zvanje primarijusa. Ona se ipak hvali da će njen veliki prijatelj, pokrajinski sekretar za zdravstvo dr Atila Čongori srediti ovo u Beogradu, ali ga jezička barijera sprečava da krene na put bez prevodioca.

Iako sve zna, Bojan Pajtić pokazuje da nema dlaka na telu, već samo na jezikuPrirodno gladak kao mačija guza, i dalje i za sebe a i za celu porodicu bira mlade muškarce iz Novog Sada i okoline.

 

 

 

 

 

Rampa

 

Zaposleni u zdravstvu Vojvodine sve češće komentarišu rampu koja je identična onoj na ulazu u Urgentni centar Vojvodine, a vredi najmanje 5.000 evra (motorizovana), kao i stubove koje je dr Drašković podigao na javnoj površini ispred svoje kuće.

 

 

 

Pajtićev novi dečko

 

Dvadesetčetvorogodišnjeg Nebojšu Malenkovića, zvanog Neša Peša, Bojan Pajtić postavio za direktora Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine. Kada se uzmu u obzir Nešin nadimak i Pajtićeve "sklonosti" izbor nije mogao biti bolji, a Nešin otac je usput i šef obezbeđenja Izvršnog veća Vojvodine, tako da ceo kriminal ostaje u kući dobro ušuškan. Ipak, taj Neša peša  se javno po gradu hvali među vršnjacima da raspolaže fondom od 150 milijardi, na šta mu mnogi upiru prst rečima: "Polako mali…"!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane