Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Bahatost

Bahatost

Organizovana banda u Poreskoj upravi: "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine"

 

Da l' si ti normalan, Ristivojeviću

 

Radnici Poreske uprave Beograd, nezadovoljni svojim statusom i bahatošću šefova, uputili su redakciji Tabloida pismo u kome obelodanjuju veliki broj kriminalnih radnji

...

Ima nas nekoliko hiljada (7.000), a devedeset odsto nas je pošteno radilo ceo radni vek, na ivici egzistencije, stvaralo ovu službu i doživelo da je poharaju, ponize, da je uništi par stotina novodošlih satrapa po sistemu: "Otimaj, ne pitaj".

Sve je orkestrirano u Centrali u Ul. Save Maškovića, od strane poreske policije, "pibaša" i unutrašnje kontrole. Direktor se iz "nehata" ne meša u svoj posao i nije preduzeo ništa, iako je bio dužan sve to da zaustavi.

Kako ste, direktore Radosavljeviću, mogli da dozvolite da se našoj koleginici sa Novog Beograda u zatvoru uruči rešenje o suspenziji sa Vašim falsifikovanim potpisom? I, kako to onaj "bezobrazni" advokat Steva Vujaković utvrdi, pa ste morali da "overite" kriminal svojih saradnika pravim potpisom? Ode žena u zatvor, ode porodica, a šta je sa "tetkom", njenom direktorkom i opljačkanim stotinama miliona dinara? Šta je sa milionima koji "leže" u hiljadama nerešenih predmeta-žalbi kod Ristivojevića? Šta bi tek bilo da ste se vi mešali u svoj posao?

Nas radnike brine da li dobro dihtuju prozori i vrata kod Đidića u stanu? To je Vujić iz Valjeva postavljao preko svoje prijateljice Zorice Đogović "Vujić", a za oprost ogromne utaje poreza. Tu je i Ristivojević "plombirao" svoje nestašluke zaposlivši Đidićevu "prijateljicu" O. Marinković u Centru Beograd. Fina neka žena, studirala 14 godina, tek da utvrdi gradivo i bude desna ruka Gordane Rašete, koja je, doduše, studirala malo kraće i toliko je stručna da je krenula u smele pohode na opšte zaprepašćenje zaposlenih.  Za prvu su nam rekli iz Zvezdare da su jedva dočekali da je se reše, a za drugu su nam rekli iz "telefonije" da ju je vozač sa falš diplomom isterao. Finog li kadra, bravo, Ristivojeviću!

Tako ta nova Gordana Rašeta, bez ikakvog stručnog znanja, ali bez stida i srama, "od zla oca i gore majke", pa udri po komisijama i ne vadi debelo dupe iz službenih kola. Sve ide u stručni obilazak filijala, a sama ne zna da li je pošla ili došla.

Da krenemo od famoznog "Pravilnika menadžmenta". Videvši da je đavo odneo šalu i da radnici više neće da ćute i gladuju, krene Ristivojević sa klapom da uručuje Pravilnik, a sve u cilju disciplinovanja i zastrašivanja zaposlenih. Pravilnik se negde buđavio tri godine, ali sada je frka.

Koga ćeš ti da vaspitavaš i uvodiš u red? Tukao si se sa kolegama inspektorima iz Novog Beograda, zapisnike i stručnost ti još uvek sa podsmehom komentarišu. Kada si došao za direktora Centra Beograd, dolazio si pijan na posao pa je morala za tebe da se brine Zorica Cincović, da te smiri. Nije čudo što su ti saradnice Kosa i Zoka.

Pitaj Žarka Riznića zašto je Kosu hvatao za gušu i gurao uz zid. Fina neka žena, ali tebi je korisna - ume lepo da prepravlja rešenja i zapisnike (svedoci saradnici iz Novog Beograda). Zar smo mi radnici krivi za švalerske podvige tvog kuma Ljubičića? Jesmo li ga mi terali da krade dugi niz godina i da pritom ne vodi računa o svojoj porodici? Zar nama, čestitim i ozbiljnim ljudima uručuješ Pravilnik o ponašanju zaposlenih, a na urgiranje tvoje jadne saradnice i ljubavnice Zorice Cincović! Da nije bilo tebe, budale, Ristivojeviću, ona bi završila na stubu srama gde joj je mesto, ili pak kao učiteljica seksa bubuljičavim dečacima. Ali ta ista jadnica (načelnica za dva čoveka, zna se kako) tebe navuče da se brukaš, praviš budalu od sebe vozeći je svojim službenim kolima. Ona paradira u tanga gaćicama i providnoj odeći imidža "a la buvljak" da se radnici iz drugih filijala krste kada dođu u tvoj pašaluk. I ta, do te mere iskompromitovana žena, preti disciplinskim komisijama. ONA!? Jesi li ti normalan? Svi ti se smeju iza leđa. Ako si imao i zeru ugleda ona ti ga je dokrajčila. Tvojim glupostima nikada kraja.

Ko ti je u toj disciplinskoj komisiji? Opaljena Rada Stojanović, koja je kao pravnik bila neraspoređena u Leskovcu!? Dovela je "teta" u Beograd i stidi se svog izbora. Druga je ista matrica kao Stojanovićka, ali je treći član Zokine komisije veoma intrigantan: Đura Bjegović zvani Fioka. Čovek je zbog desne fioke isteran iz PU Palilula, a kod tebe radi u nadzoru. Čovek iz fioke kupio stan (ili kuću) na dva nivoa na Bežanijskoj kosi, a kontroliše čestite i nedužne.

Pokrećeš disciplinke zbog kašnjenja na posao od 10 minuta, a ne mariš za krađe od 10.000.000 i taj ti je favorit. Jesi li svestan svojih brljanja, propusta i nezakonitosti?

Kako te nije sramota?

E sad malo kako tvoja odana drugarica Rašeta ganja ljude po hodnicima. Prvo ujutru dođe kod tebe po svoje mišljenje, a onda sa svojih 100 i nešto kila i nekoliko zuba u vilici juri po spratovima radnike sa 38 godina staža, zajedno sa policijom na ulazu. Nije smešno već tragikomično. Ideju za disciplinovanje zbog kašnjenja sprovodi direktor Bezarević iz Savskog venca, ogrezao u prekoračenjima i prekršajima. Morao je da vrati stan, nezakonito prima platu, nema nikakve uslove za to radno mesto, jede i pije sa poreskim obveznicima i radi povraćaj PDV-a bez kontrole. Naravno, čovek - genije.

Da li ste vi normalni?

Izgubili ste kompas i postali balast čak i za vašu stranku. Rašeta bi da bude načelnik za 42 filijale, nema veze što nije stručna, poslušna je. Ona je došla nezakonito, morao si da usklađuješ pravilnik po njenoj stručnosti! Onda ona naprima u PU nepismene muževe, počev od svog bivšeg, pa sekretaričinog, pa je to bilo malo i počela je da dovodi drugarice iz "Telefonije". Pa neće da može!

Da li je moguće da posle prijave za mobing Danice Malević iz PU Rakovica Ristivojević šalje kontrolu da proveri da li je platila rate za kupljenu robu?

U Centrali unutrašnja kontrola pod palicom Maje Vujović služi samo za štrecanje radnika. A to se sprovodi preko Željka Džukelića, najvećeg neradnika iz Ristivojevićevog jata. Kada se izgubi sudsski spor, kao u slučaju dr Milojevića, odštetu treba naplaćivati od Džukelića, Ristivojevića i Radosavljevića, a ne iz budžeta, jer oni sve rade mimo zakona.

Majo, mi smo svedoci kako si se snašla da uđeš u Poresku upravu, bilo je tu raznih muškaraca. Isto si bila nestašna kao Vesna Popović, samo što je ona mogla da bira i bila je lepa. Bilo je i kod nje vozača, a šta fali Zoranu Veljkoviću? Dugo si bila na ledu pa nam se čini da si se zaletela, uzletela.

Valjda ti je Željko to odradio?

Tu je i Majina drugarica iz Dinare, Rajka Musić, neradnik i nestručnjak, ali specijalista za kadrovski kriminal. Tako ona nezakonito odradi rešenje za veće plate Slavenku Bezareviću, Refiku, Dušanu Ljubičiću, predsedniku sindikata Milanu Duliću koji je dobio platu od 70.000 i preko veze upisao sina na željeni fakultet, pa za mobingovane radnike nema interesovanje.

Nadamo se da će kolege iz MUP-a početi da vade predmete iz fijoka. Mi iz poreske uprave nećemo da dozvolimo da nam se nametne status robova.

 

           Grupa poštenih i nezadovoljnih radnika PU Beograd

 

 

 

 

Pokrećeš disciplinke zbog kašnjenja na posao od 10 minuta, a ne mariš za krađe od 10.000.000 i taj ti je favorit.

 

 

Svi ti se smeju iza leđa. Ako si imao i zeru ugleda ona ti ga je dokrajčila. Tvojim glupostima nikada kraja.

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane