Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Kriminal

Kriminal

Obaveštajni biznis Nemanje i njegovih slovenackih partnera

 

Nemanja i opasno društvo

 

Posle svih poslovnih invazija koje je sproveo u Srbiji, a posebno onih sa svojim grčkim "poslovnim kumom" Amigo Tradeom, "službin" biznismen tek povremeno podseti javnost na svoje neimarske i druge katastrofe, sračunate na to da nekome opere pare i usput ojadi sopstvenu domovinu. Treba očekivati da će neki od njegovih novih "projekata" u 2012. godini ponovo biti predmet zanimanja stranih posmatrača domaćeg kriminala, jer mu domaći "posmatrači" neće ništa. Ali i ne mogu, jer su partneri i saučesnici sa njim

 

Nemanjin čovek od najvećeg poverenja, Rumun Augus Markus, počeo je da kupuje komplekse gradskog građevinskog zemljišta u Srbiji. Najpre u Beogradu 802,5 ha, pa onda u  Subotici 53,7 ha, Novom Sadu 15,4 ha,  Kragujevcu 8,8 ha, Šapcu 6,2 ha, Nišu 4,6 ha, Vranju 2,6 ha, Pančevu 1,9 ha, Gornjem Milanovcu 0,85 ha, Sremskoj Mitrovici 0,8 ha, Čačku 0,5 ha... 

Augusova firma SNB Trade je zajedno sa kompanijom Naimen Group potpisala ugovor o suinvestiranju u projektu gradnje tržnog centra XY Park u Šapcu. Tako je Naimen Group ušao i u sektor energetike sa projektima elektrana na biogas!

Ako se uzme u obzir da su Nemanja i Augus od izbijanja krize u mnogim poslovima zabeležili loše rezultate ili doživeli pravi krah, kao na tržištu nekretnina koje je devastirano najviše zahvaljujući njima dvojici, postavlja se pitanje odakle im novac za dalja investiranja? Koji je to biznis u kome se stalno investira, a malo ili nimalo zarađuje? Odgovor je - pranje para!

Nemanja i Augus izlažu svoje zaposlene neviđenom teroru i prisiljavaju ih na činjenje teških krivičnih dela. Na isti način maltretiranju i poslovne partnere.

Ali, neće se Nemanja na tome zaustaviti. Treba očekivati da će svojim višestruko prljavim novcem krenuti u "investicioni podizanje" ovog kraja, i da će mu u tome pomoći korumpirane vlasti sa kojima svih ovih tranzicionih godina odlično sarađuje.

 

 

 

O delovanju Nemanjine mafijaške grupe, koja je pod direktnom zaštitom samog državnog vrha i čiji poguban uticaj prelazi granice Srbije, obaveštene su i visoke institucije SAD, EU i Nemačke, u kojoj je inače Nemanja "službovao" kao kontrolisani Udbin kriminalac.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane