Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Krici i odjeci

Krici i odjeci

Posledice megalomanskih ambicija i bahatog karaktera lokalnog moćnika

 

Ima li  karaktera u švalera?

 

Kako je direktor Poreske uprave Trstenik Dragan Krnjinac, kao dugogodišnji poreski inspektor i šef terenske kontrole, zloupotrebljavao svoj položaj, maltretirao poreske obveznike Trstenika, ucenjivao firme ili ihtitio" tako što su mu vlasnici plaćali "u naturi", podvodeći sopstvene žene, kako je dospeo u vrh Fudbalskog saveza Srbije i ko mu je "favorit" za predsednika te organizacije. O svemu ovome Tabloidu je pisala grupa radnika Poreske uprave Trstenik

....

Njegov osvetnički poriv i ucenjivački duh izazivali su strah kod vlasnika privatnih preduzeća, što mu je omogućavalo da se ponaša vrlo bahato i bezobzirno, gledajući isključivo svoj lični interes. Reketiranjem privrednika postao je vrlo imućan čovek, vlasnik vile u Vrnjačkoj Banji u kojoj živi, stana u Beogradu, luksuznih automobila i ko zna čega još, iako su njegovi zvanični prihodi: plata u Poreskoj upravi i plata njegove žene koja je profesor u gimnaziji.

Dolaskom na vlast DS-a i predsednika opštine Stevana Đakovića, Dragan Krnjinac postaje direktor Poreske uprave u Trsteniku, čime on još dobija na težini i u sprezi sa predsednikom opštine nastavlja sprovođenje terora i korupcionaških poslova.

Odmah po dolasku na funkciju, u Poresku upravu se zapošljava žena predsednika opštine Mirjana Đaković, po zanimanju trgovac, kao i kum predsednika opštine, rođena sestra Dragana Krnjinca, kum Dragana Krnjinca i još mnogi drugi članovi DS-a.

Dragan Krnjinac je nezvanični vlasnik agencije za knjigovodstvo, koju je vodila njegova sestra pre zaposlenja u Poresku upravu i koja je do sada više puta menjala naziv i vlasnike kako bi se zavarao trag. Agencija se zvala "Revizor", "Total", "Total plus".... Posto on zna sve cake za krađu države, kad u agenciji promet pređe dozvoljeni limit za paušalnu radnju, on je gasi i otvara novu. Vlasnik sadašnje je Dobrila Radulović, a prethodne je vodila i bila vlasnik njegova dugogodišnja ljubavnica Biljana Vasić iz Trstenika. Klijenti u agenciji su firme kojima on kao inspektor i direktor daje "toplu preporuku" da baš tu vode knjige, a oni koji odbiju obično ubrzo plaćaju ogromne kazne.

Zbog terora koji sprovodi nad trsteničkim firmama do sada je preko dvadeset firmi otišlo iz Trstenika, a njihovi vlasnici su svoja preduzeća registrovali u drugim gradovima. Neke od njih su preduzeće "Beton" iz Stopanje, Kafe "Firma" iz Trstenika koji je zatvoren zbog njegovog reketa, preduzeće "Alkrisim" (Slavica Minić) koje je zatvorio, stovarište iz Ugljareva koje je zatvorio, "Spasojević prevoz" (Slobodan Spasojević) i mnogi drugi.

 Svi ovi ljudi spremni su da govore o teroru koji je nad njima sproveden. Vlasnik "Stefaneks petrola" ne samo da je zatvorio pumpu i firmu zbog reketa od 3.000 evra mesečno nego je i umro pre nešto više od godinu dana sa nepunih 50 godina!

Terora nisu pošteđeni ni sami radnici poreske uprave Trstenik od kojih su mnogi završili na lečenjima zbog psihičkog zlostavljanja koje trpe od njega. Samo dva radnika su njegovi verni vojnici koji služe za specijalne zadatke, i to Dobrila Veselinović, koja je zahvaljujući DS-u uzela otpremninu u "Prvoj petoletki", i zaposlila se u Poresku upravu, i Milka Krnčević koju je on postavio za šefa terenske kontrole.

Pored Poreske uprave, predsednik je fudbalskog saveza Trstenika, sportski direktor FK "Trstenik" i član skupštine FSS. Poznat je po tome da su na izborima za predsednika FSS od 80 delegata jedino on i Dragiša Binić glasali za Dragana-Acu Bulića!

 Kao iskusni poreznik vešto je izbegao plaćanje poreza na transfer koji je FK "Trstenik" dobio od prodaje fudbalera Marka Baše, a gde i kako su potrošene pare to samo on zna, jer niko sem njega nema uvida u finansije kluba.

Poslednja četiri završna računa Fudbalskog saveza Trstenika i fudbalskog kluba upravo je radila njegova agencija, gde se sve fingira onako kako on želi, jer se sva sredstva iz saveza prebacuju klubovima bez i jedne odluke, već samo kako on želi.

Krnjinac važi i za čoveka koji je mnoge žene u Trsteniku primoravao na seks, pod izgovorom da će zaštititi firme njihovih muževa, a neke žene su muževi svesno slali da vode ljubav sa njim kako bi izbegli nenormalno visoke kazne koje ne mogu da plate.

Nažalost, zbog velike podrške koju ima od predsednika opštine Stevana Đakovića i Demokratske stranke, Dragan Krnjinac je zaštićen, a građani i privrednici izloženi teroru.

                      (Grupa radnika Poreske uprave Trstenika)

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane