Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

Uvodnik

(Pr)osudite sami

 

Odbačen

 

Milovan Brkić

 

Američka ambasadorka u Beogradu gospođa Meri Brus Vorlik, na pitanje novinara Prve televizije  odmah po zatvaranju biračkih mesta 6. maja: zašto ovoga puta američka administracija i predstavnici Evropske unije nijednom rečju nisu pomenuli da očekuju da opet u Srbiji pobede "demokratske snage" predvođene Borisom Tadićem, odgovorila je da su izbori u Srbiji unutrašnje pitanje zemlje i da građani sami treba da odluče ko će ih predstavljati u izvršnoj vlasti.

Da je sudbina bivšeg srpskog predsednika - ozloglašenog pljačkaša i diktatora - rešena, svedoči tišina kojom su praćene njegove predizborne kampanje, u kojima je on sebe uz svoju propagandnu mašineriju  predstavljao kao čoveka mira i očuvanja interesa međunarodne zajednice u Srbiji. Na njegova hvalisanja niko se iz inostranstva nije osvrtao kao na smrdljiv sir.

Bivšeg srpskog predsednika niko nije posećivao u vreme kampanje, niko mu nije dao bilo kakvu podršku. Čak ni diplomate iz Turske, čiju zemlju je pokušao da na mala vrata ponovo, preko Srbije, uvede u Evropu. To je ozbiljna diplomatija koja zna da je ovaj čovek otpisan iz svih centara odlučivanja.

Koristeći se ogromnim količinama opljačkanog novca, bivši srpski predsednik pokušao je da zloupotrebi svoje prisustvo na sajmu tehnologije u Hanoveru, koji je posetila i državni kancelar gospođa Angela Merkel. Kamere Tijanićeve televizije zabeležile su kako se gospođa Merkel rukuje sa gostima, među kojima je bio i Boris Tadić, očigledno zatečena što je ugledala ovu avet pred sobom. Ona se, upadljivo, okrenula od Borisa Tadića, uvređena što je on u stroju za pozdravljanje. Tijanićeva televizija opisala je ovaj susret "kao srdačan i prijateljski", mada njih dvoje nisu progovorili nijednu rečenicu. Sutradan je opozicionim strankama u Beogradu preneta poruka Ministarstva spoljnih poslova SR Nemačke da je susret kancelarke Merkel i bivšeg srpskog predsednika bio slučajan i da nema nikakvu političku pozadinu.

Upadljivo je da ruski predsednik Vladimir Putin nije pozvao iz Srbije nijednog zvaničnika na svoju inauguraciju. Bio bi red da pozove barem predsednika Vlade Mirka Cvetkovića, ali je on očigledno  nepoželjan u Moskvi!

Iako krije svoje zdravstveno stanje, evidentno je da Boris Tadić kopni i da svakim danom sve lošije izgleda.

Na glasanju na Đurđevdan bivši srpski diktator nije se pojavio sa svojom službenom suprugom Tatjanom Rodić, ni sa svojom decom, jer je Tatjana prijavljena na drugoj adresi i ne živi sa njim! Iz njegovog kabineta procurile su vesti da je Boris Tadić dvadesetjednogodišnjoj devojci T.A. napravio dete! Mada, nije nikakva tajna, on više voli dečake.

Međunarodna zajednica je odlučila da objavi sve račune Borisa Tadića u inostranstvu! Ipak, i pored saznanja da je otpisan, bivši predsednik se ne predaje. On želi da vlada dalje, do smrti, da Srbiju potpuno zgazi.

I lideri stranaka koje su učestvovale na poslednjim izborima redom se odriču moguće koalicije sa Tadićevom strankom, uvereni da na taj način od propasti spasavaju i sebe, i stranku, i Srbiju. Lider SPS-a Ivica Dačić izjavljivao je da je vlast, u kojoj je učestvovao kao ministar unutrašnjih poslova sa ograničenim ovlašćenjima, počinila teške pljačke! Treba li očekivati da će i Ivica, posle ovih reči zbog kojih je i dobio poverenje birača, pružiti ruku spasa ovejanom kriminalcu i zločincu Borisu Tadiću i njegovoj kamarili?!

  

 

 

  

 

 

 

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane