Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Bor

Bor

Pljačka Srbije pod zaštitom bugarskih obaveštajaca i Dinkićevog URS-a 

 

U Boru je i đavo pozitivan lik

 

Što je veća glad, to su strašnije pljačke onih kojima je to omogućeno. Pod zaštitom bugarskih obaveštajaca i Dinkićevih Ujedinjenih regiona Srbije, menadžerska vrhuška RTB Bora je toliko opljačkala već poharane Bor i Zaječar, da za njima ništa više neće ostati. Ako neko slučajno i preživi glad, dotući će ga ropski rad u nekom od privatnih rudnika borskih menadžera

 

Igor Milanović

 

U naopakoj i opljačkanoj zemlji kao što je Srbija, gde je merilo vrednosti javno učešće u korupciji, privatno bogatstvo generalnog direktora Rudarsko-topioničarskog basena Bor Blagoja Spasovskog ne upada posebno u oči. Zato, ali i zbog toga što ima jaku zaštitu u Ujedinjenim regionima Srbije, njegovim bogatstvom istražni organi nisu se do sada pozabavili.

Blagoje Spasovski, koga žitelji opljačkanog Bora i Zaječara opisuju kao "bahatu i osionu protuvu bez trunke morala", pravi je gospodar tog kraja. On i njegova kriminalna grupa, u kojoj se ističu Milinko Živković, Sima Zagorac i Mira Antić, stoje pod zaštitom bugarske obaveštajne službe koja, zahvaljujući povoljnoj ceni bakra na svetskoj berzi, besomučno pljačka Srbiju.

Kada jednog dana neka poštena vlast ipak bude odlučila da se pozabavi poreklom enormnog bogatstva Spasovskog, on će već uveliko biti nedostupan našim organima gonjenja, budući da ima i makedonsko državljanstvo i dvorac kod Ohrida u kome planira da nađe utočište.

Najbliži saradnik Spasovskog, Simo Zagorac, član menadžerskog tima RTB Bor, već je okrenuo leđa svom dojučerašnjem zaštitniku, i u nadi da će ga naslediti na mestu najbogatijeg građanina Bora naširoko priča o njegovim marifetlucima i krađama. Tako se njegovom zaslugom saznalo i da Spasovski ima suvlasnički udeo u livnici u Ljigu, kao i u rudniku Leće čiji je drugi vlasnik Miroslav Bogićević, vlasnik "Farmakoma" i još ponečega u Šapcu i okolini. Po Zagorčevim planovima, njih dvojica planiraju da kupuju još rudnika po Srbiji, ako ih pre toga ne uhapse.

O trošku opštine, kružne tokove u Boru obavezno radi preduzeće u vlasništvu jednog prijatelja Spasovskog iz Raške. Dobit se, naravno, deli na ravne časti. Ćerke Spasovskog su vlasnice preduzeća  "Buca" i "Moki-Mont", koja, iako bez ijednog zaposlenog, dobijaju sve poslove krečenja u Boru. Pomenute ćerke izgladnelo stanovništvo poznaje po njihovim bahatim vožnjama u novokupljenim džipovima.

Kako proizilazi iz prijave Inspekciji rada Republike Srbije od 5. aprila 2012. godine protiv Spasovskog i njegovog ortaka Milinka Živkovića, njih dvojica su duže od mesec dana na gradnji hotela na Borskom jezeru angažovali više od 100 radnika iz Bora i okoline, a da ih nisu prijavili. Zapošljavaju, dakle, ljude na crno, a nesrećni radnici pristaju na sve uslove ne bi li zaradili neki dinar da prehrane porodice.

U pomenutoj prijavi se objašnjava i da je asistencija iz Beograda preko potrebna, jer su inspekcijski organi iz Bora i Zaječara pod apsolutnom kontrolom Spasovskog i njegove mafijaške grupe.

U Boru se zna i da su Spasovski i Zagorac, u vremenu dok su još zajedno krali, materijal za Topionicu i rafinaciju bakra (TIR) plaćali za trećinu skuplje, jer su ga nabavljali od jednog prijatelja. Zauzvrat su Spasovski i direktor TIR-a Boban Todorović više hiljada tona sekundarnih sirovina i starog gvožđa u bescenje, skoro za džabe, dali firmi "CEATEK".

Podršku Zagorcu da svrgne Spasovskog i umesto njega nastavi da pljačka po Boru i okolini, daje i Mira Antić, pa se očekuje da će u najskorije vreme ovaj beskrupulozni i neprincipijelni dvojac da zada završni udarac svom direktoru. Gladnim stanovnicima Bora neće biti ništa bolje nego što im je sada, jer će jednog lopova da nasledi drugi. I do sada, sa daleko manje uticajnog mesta, Zagorac je uspeo da pokrade dovoljno para da kupi dva stana u Beogradu. Po onome što se zna, on godišnje preko raznih "provizija" uzme najmanje 50.000 evra.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane