Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Avan(turizam)

Avan(turizam)

Direktorka Turističke organizacije Srbije u kompromitujućem položaju

 

Plamen gori, greh je mori

 

Srbija je prezadužena, budžet je prazan. Po prvi put u istoriji kasne plate zaposlenima i u Turističkoj organizaciji Srbije, ali, sve to nije bio dovoljan razlog da se direktorka Gordana Plamenac odrekne skupih putovanja i dnevnica za sebe i svoje mlađe muške pratioce, na koje je do sada, prema slobodnoj proceni, samo uovoj godini, potrošila preko 30.000 evra. Nedavno je gospođa Plamenac izjavila kako će zbog pobede Tomislava Nikolića uzeti državljanstvo Crne Gore. I nastavila je da putuje po belom svetu, o trošku poreskih obveznika prezrene joj zemlje Srbije. Odlasku u zatvor i ne razmišlja

 

Igor Milanović

 

 

   Čak i u bankrotiranoj državi kao što je Srbija postoje osobe koje se nemilice bogate, samo ako im se za to ukaže prilika. Jedna od takvih je i Gordana Plamenac, ozloglašeni direktor Turističke organizacije Srbije (TOS). Ona pored pozamašne plate redovno u svoj i džepove svojih najvernijih saradnika (isključivo muškog pola) stavlja i debele devizne dnevnice za potpuno nepotrebna putovanja.

   Evo kako izgledaju ta njena putovanja, na kojima se nije baš naradila, i to samo od početka ove godine: Brisel (16. januara, dnevnica 103 evra), Madrid (od 17. do 19. januara, po 79 evra na dan), Berlin (od 19. do 22. januara, dnevno 87 evra), Ljubljana (26. januar, 41 evro), Milano (od 15. do 18. februara, po 52 evra na dan), Berlin (od 6. do 10. marta, 87 evra dnevno), Moskva (od 19. do 21. marta, 125 dolara na dan), Lucern (od 23. do 25. aprila, dnevno po 139 švajcarskih franaka), Vašington (od 1. do 7. maja, dnevnice po 97 američkih dolara), Frankfurt (od 21. do 26.maja, za 87 evra po danu) i Beč (31. maja za dnevnicu od 58 evra).

   Ovo su samo dnevnice koje je gospođa Plamenac inkasirala tokom svojih ovogodišnjih putešestvija i tu nisu uračunati troškovi prevoza, boravka i ishrane, a koje je sve snosio TOS. Ako saberemo sve navedene svote, dolazimo do ukupnog iznosa od 1.952 evra, 1.054 američka dolara i 417 švajcarskih franaka prihoda uz redovnu mesečnu platu.

   Gospođa Plamenac i fizički izgleda tako da je normalan muškarac ni kroz zid ne bi poljubio, zbog čega je ona primorana da svoje seksualne partnere nalazi među onima koji ljubav prodaju za novac. Jedini je problem što i te račune plaća TOS!

   Na svako od pomenutih putovanja gospođa Plamenac je vodila najmanje jednog pratioca, a ponekad ih je bilo i više - čak do grupe od šest muškaraca!? Ako uzmemo u obzir i da je svaki od pratilaca dobijao od TOS-a dnevnicu, kao i da su mu bili plaćeni boravišni i putni troškovi, proizilazi da je na svoje seksualne putešestvije direktorka Turističke organizacije Srbije potrošila preko 30.000 evra.

   Da je od tih skupih putovanja bilo neke vajde, pa da čovek ne žali para, ali nam turizam nije nikada bio u gorem stanju nego od kako se o njemu brine Gordana Plamenac. Za putne troškove i dnevnice koje ubira ona stranim sagovornicima ne nudi ništa što bi ih animiralo da Srbiju proglase proglase poželjnom turističkom destinacijom.

   Po ceni od 97 dolara na dan, gospođa Plamenac je po Izveštaju sa službenog puta u Vašington od 9. maja 2012. godine (broj putnog naloga 164/11) odradila sledeće: U Vašington je stigla 1. maja i već joj je za taj dan pripadala dnevnica, ali je prvu službenu aktivnost imala tek 3. maja kada je u ambasadi Srbije za okupljene novinare imala prezentaciju u trajanju od celih 35 minuta, a zatim još pola sata odgovarala na novinarska pitanja. Znači, za 97 dolara ona je tog dana radila 65 minuta!? Sledeću službenu aktivnost u Vašingtonu direktorka TOS-a je imala 5. maja, a zatim se o trošku Srbije još dva dana odmarala u glavnom gradu Sjedinjenih Američkih Država pre nego što se vratila u Beograd, ali je za sve te dane uredno naplaćivala ne samo boravišne troškove, već i dnevnice za sebe i svoje pratioce!

   Prema Izveštaju sa službenog puta u Frankfurt (putni nalog broj 188/12) koji je Gordana Plamenac predala 31. maja 2012. godine, ona je u gradu na Majni boravila od 21. do 26. maja (dnevnica 87 evra) i tom prilikom imala samo četiri susreta sa nekim od turističkih poslenika. Da komedija bude veća, gospođa Plamenac je boravila na sajmu turizma, a sajmovi i služe da bi se na jednom mestu okupili ljudi iz branše iz celog sveta. Ostatak vremena direktorka TOS-a je provela u šopingu i orgijanju po hotelskim sobama sa svojim muškim "službenim" pratiocima.

   Sve to se plaća iz kase Turističke organizacije Srbije, u kojoj prvi put u istoriji kasne plate za zaposlene. TOS istovremeno duguje milione, ali se uvek nađe dovoljno para da se finansiraju erotska putovanja direktorke i njenih pratilaca.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane