Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Do koske

 

Da li će nova srpska vlada, uz punu kontrole njenog rada od međunarodne zajednice, izvući Srbiju iz blata

 

Ivice, ne okreći mu leđa

 

Srbija početkom septembra ide u bankrot. Spasa ima, ali samo ako nova Vlada Srbije nađe četiri milijarde evra novog kredita. Rusi su spremni da investiraju najmanje deset milijardi, i vlada Nemačke, takođe. Ali, poučeni iskustvom sa Tadićevom kamarilom koja je opljačkala ovu zemlju za desetine milijardi evra, oni traže sigurne garancije i punu kontrolu trošenja para koje će dati. Može li premijer Dačić, pored takvog kriminalca, kakav je potpredsednik Aleksandar Vučić, koji je desna ruka poraženih vlastodržaca i pederskog lobija koji je zgazio Srbiju, da učini bilo šta da se spasimo nesreće koja nas očekuje

 

Milovan Brkić

 

   U salu gde se održava sednica Vlade Srbije nervozno utrčava sekretarica premijera. "...Molim Vas, Švaba je na vezi, viče i preti."- kaže i pruža Ivici slušalicu.

   Her Tomas, kako je, šta ima - pita premijer preko telefona nemačkog diplomatu, koji je sa još 11 ambasadora Evropske unije i ruskim ambasadorom, zadužen da kontroliše kako se troši novac.

   - Was heisst was es gibt? Haben Sie den Bericht ueber Auszahlungen aus dem Darlehn fuer die Autobahn gesehen? Es wurden 17 Euro ausgegeben fuer die es keine Erklaerung gibt. (Kako šta ima - sikće Njegova Ekselencija - da li ste videli izveštaj o isplatama iz kredita za izgradnju autoputa. Potrošeno je 17 evra, za koje nema pokriće!)

   -E dragi moj Tomas, to je sigurno greška u sabiranju. Naši kradu na milione, a ne takvu siću - teši ga premijer.

   - Ich verlange, dass der Taeter bestraft wird, ich verlange dies in Name der EU. ( Da se najoštrije kazni, najoštrije, zahtevam to u ime EU) - izričit je nemački diplomata.

   Naravno, mnogi od nas priželjkuju da međunarodna zajednica, EU i Rusija, svakodnevno nadziru trošenje svakog evra pomoći, donacija i namenskih kredita. Prethodne vlade potrošile su desetine milijardi evra, iz budžeta, fondova, banaka, javnih preduzeća...

   Nakon što se Ivica Dačić prvi put, javno, sastao sa Mlađanom Dinkićem i Aleksandrom Vučićem, saopštio je da će nova Vlada Srbije biti formirana za sedam dana. Istog dana gospodin Vučić je utvrdio da će Vlada biti izglasana 24. jula!

   Zašto je, skoro mesec dana, potrebno da bi se ''utvrdili ciljevi" nove vlasti, zna samo Aleksandar Vučić...

   Uprkos njegovim zlokobnim najavama iz Vašingtona da nas očekuje ''težak i mukotrpan put i susretanje sa teškim i bolnim odlukama koje nisu popularne'', picousti Vučić je očistio svoju stranku od nepoćudnih elemenata. Bliskom čoveku, koji će vršiti značajnu dužnost, saopštio je da ''nikada SNS neće proganjati žute zbog korupcije. Počećemo da uvodimo pravnu državu od dana kada dođemo na vlast''.

   Mandatar Ivica Dačić deluje kao odlučan i ozbiljan čovek. "Vlada će raditi na nov način  i donosićemo odluke koje će narod da razume'' - saopštio nam je.

   Kada je lopovski dvojac Nikolić -Vučić, uoči izbora, posetio Brisel, saopšteno im je gde se Srbija nalazi, i kakvi su sve modaliteti moguće pomoći Srbiji u opticaju. Rečeno im je da borba protiv korupcije, i procesuiranje dosadašnjih nosilaca  državnih funkcija, koji su opelješili Srbiju, predstavlja jedan od preduslova dobijanja svake vrste pomoći. Ali, gospodin Vučić ima drugu misiju. Njemu je važno da svoju pedersku družinu iz Demokratske stranke zaštiti od svake odgovornosti, da Srbija prizna nezavisnost Kosova, kako je to on već obećao u Vašingtonu, po instrukcijama njegovog vernog pederskog druga Miodraga Rakića, bivšeg šefa kabineta Borisa Tadića.

   Građani Srbije, početkom septembra, ponovo su na udaru. Očekuje se masovno zatvaranje preduzeća, sušna je godina i rod pšenice, kukuruza, suncokreta, voća i povrća skoro je prepolovljen. Građani Srbije su iscrpljeni, izmučeni, oboleli od svih mogućih boljki, a bolnice i domovi zdravlja nam liče na klanice. Umiraće se od smrti!

   Da li će Vlada Ivice Dačića, u kojoj je većina ministara pod komandom Aleksandra Vučića, moći da održi više od pet sednica?

   Svaka akcija, kojom će biti ugroženi interesi bande iz Demokratske stranke, izazvaće bes gospodina Vučića, i vlada će se srušiti kao kula od karata.

   Nikakve pretnje međunarodne zajednice neće sprečiti Aleksandra Vučića da se osveti Srbiji. On ima samo dva cilja - da svoje dupe napuni spermom, a džepove milionima evra.

   Nikada u svojoj istoriji ratništva, Srbi za vojnog ministra nisu imali čoveka koji nije služio vojsku i uz to je i peder! Vučić to jeste, i on zna zašto je odlučio da bude ministar odbrane, on koji se jebe u dupe i bode u vene. On je spreman da izgubi glavu, što će se, verovatno i desiti za njegovog mandata, samo da njegova pederska grupa ostane na broju - on, Miodrag Rakić, Branko Radujko, Nebojša Stevanović... a da Đilas krade za njih, i puni im džepove milionima evra.

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane