Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na ni{anu

Na nišanu

 

Špijunka zbog koje je prvi potpredsednik vlade umislio da ga prati mafija

 

Vučić je sve luđi i opasniji

 

Ima li kraja samoljublju potpredsednika srpske vlade i njegovoj bolesnoj opsesiji da aferama prikrije svoje zločinačke planove, kako da do kraja razbije Srbiju, prikrije kriminal bande iz Demokratske stranke i svog mentora Miodraga Rakića postavi prvo za potpredsednika Demokratske stranke, a potom i za predsednika Srbije, tako što će izmisliti aferu i Tomislavu Nikoliću! Ovaj bolesni peder, na isti način, kao i pokojni Zoran Đinđić, svakodnevno izmišlja afere u kojima sebe prikazuje kao velikomučenika koji se bori protiv organizovanog kriminala i korupcije, ali da su svi protiv njega, osim Miodraga Rakića. I dok gladnim građanima nudi priče o tajkunima koji hoće da mu dođu glave, ovaj ovejani kriminalca, sa svojom pederskom družinom slaže milione evra, reketirajući redom biznismene, uz pomoć direktora Bezbedonosno informativne agencije Nebojšom Rodićem

 

major Goran Mitrović

 

To može samo Aleksandar Vučić. I može to da radi samo u zemlji Srbiji. Poslednja afera kojom nas opseda je njegova tvrdnja da je prisluškivan od nekih centara moći, nišaneći na biznismena Miroslava Miškovića. Gospodar Srbije grmi i preti. Umesto da ovaj poluludi čovek podnese ostavku, on, poput Nerona, najavljuje smene u policiji, hapšenja privrednika... Pođimo redom...

Sindikat srpske policije je 2. novembra, u prepodnevnim satima, povodom izjave srpskog predsednika Tomislava Nikolića i potpredsednika Vlade Srbije da ih je Uprava kriminalističke policije Srbije  prisluškivala, izdao saopštenje, koje ćemo citirati. Predsednika Nikolića, Aleksandar Vučić koristi kao toalet papir, i on se uvek, ponizno oglasi, po Vučićevom nalogu. U saopštenju broj 130, Sindikat srpske policije obaveštava javnost:

"Izjava predsednika države Tomislava Nikolića i ministra odbrane Aleksandra Vučića da su prisluškivani iz vrha MUP-a može negativno da utiče i doprinese padu ugleda u državne institucije, Vlade Republike Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova.

Polazeći od pretpostavke da su navodi o prisluškivanju tačni, ovakve informacije ne bi smele da izlaze u javnost do okončanja postupka. Umesto toga, zarad populizma i podizanja rejtinga, danas se koriste kao perfidno oružje u propagandnom ratu između državnih funkcionera, političara i pojedinaca.

Javno iznošenje nepotpune informacije da je jedna grupa po nalogu MUP-a prisluškuje najviše državne funkcionere, ostavlja prostor za spekulacije, nagađanja i doprinosi rušenju ugleda Ministarstva unutrašnjih poslova i njenih zaposlenih.

 U celoj priči ostaje nejasno, da li su se predmetni prisluškivali po nalogu suda ili samovoljno zloupotrebom ovlašćenja i položaja pojedinaca u MUP? Ako se radi o samovolji i kršenju zakona, zahtevamo od onih koji poseduju informacije da ih javno obelodane, s obzirom da su krenuli u medijski rat protiv policije.

Zahtevamo da se objavi ime i prezime lica iz vrha MUP koje je dalo nalog da se nezakonito prisluškuju najviši državni funkcioneri, te ako ima elemenata, utvrdi krivična odgovornost!

Bilo bi neozbiljno da se u budućem periodu načini politički kompromis, da se na udaru moćnika i zakona nađu obični radnici koji su izvršavali naloge svojih šefova, a da se nalogodavac amnestira zarad "viših interesa".

Takođe, treba napraviti jasnu razliku, da li su predsednik Tomislav Nikolića i ministar odbrane Aleksandra Vučić prisluškivani, ili se radi o nekoj drugoj stvari, a to je uvid u evidenciju telefonskih brojeva koji su ostvarivali pozive sa gospodinom Nikolićem i Vučićem, što nije isto...".

Ovo Saopštenje sindikata srpske policije mediji nisu objavili, a nisu se oglasili tim povodom ni gospoda Nikolić i Vučić.

Ko je, dakle, prisluškivao pomenute?

 

Vučićeva špijunka uhvaćena na delu

 

 Koordinator rada svih službi bezbednosti, a koja funkcija je suprotna Ustavu Srbije, nije rekao na koji je to način on i predsednik Nikolić bio na merama Uprave kriminalističke policije Srbije.

Tabloidovi istraživači su došli do informacija, koje ukazuju da je potpredsednika srpske vlade trebalo uhapsiti, a da smo iole ozbiljna država, on bi, istog časa, podneo ostavku.

Naime, u svojoj opsednutosti da se do smrti obračuna sa Ivicom Dačićem, jer mu je taj zadatak dao njegov mentor i seksualni partner Miodrag Rakić, Gospodar Vučić je za svog medijskog savetnika angažovao Suzanu Vasiljević, nekadašnjeg šefa Biroa za informisanje MUP-a Srbije.

Gospođica Vasiljević je višestruki agent stranih obaveštajnih službi. Nju je Ivici Dačiću u prethodnom mandatu utrapila Demokratska stranka, da bi bio pod njenom stalnom kontrolom.

Nakon što je Uprava kriminalističke policije MUP-a Srbije, tačnije Odeljenje za operativno-obaveštajne poslove, ukazalo da se iz prostorija MUP-a Srbije, tačnije iz svoje kancelarije, gospođica Vasiljević neometano bavi špijuniranjem, ministar Dačić je, uz saglasnost tadašnjeg predsednika Srbije, otkazao ugovor o radu na određeno vreme gospođici Vasiljević. U stalni radni odnos ona nije mogla biti primljena, jer nije imala završen fakultet.

Ali, čim je vlast preuzeo Gospodar Vučić, ona je samo promenila kabinet, pa je uz punu saglasnost prvog potpredsednika Vlade Srbije, od prvog dana neometano iznosila dokumenta koja predstavljaju državnu i vojnu tajnu.

Osim gospodina Žorža, koji je elitni obaveštajac francuske službe, gospođica Suzana Vasiljević je na stalnoj vezi i sa nemačkom obaveštajnom službom.

U izveštajima njenog ''dečka'' Žorža, i njenim dostavama, Aleksandar Vučić se opisuje kao bolesni peder, psihopata i ludak koji voli da mu se laska, i opsednut je špijunskim aktivnostima, obožava da se smatra da je on značajan englesko-američki čovek u Srbiji.

Policijski službenici Uprave kriminalističke policije opisujući postojanje osnovane sumnje da bivša radnica MUP-a Srbije odaje državne tajne, da reketira bogate građane i vrši iznudu, predložili su načelnu UKP-a Rodoljubu Miloviću, da se Višem javnom tužiocu u Beogradu predloži za od istražnog sudije traži saglasnost za preduzimanjem operativnih mera, a između ostalih i slušanje njenih službenih i mobilnih telefona.

Istražni sudija Višeg suda u Beogradu odobrio je primenu mera, i taj nalog je prosleđen tehničkoj službi Bezbedonosno informativne agencije da prisluškuje njene telefone.

Službenici BIA, koji su izvršavali ove meru, ustanovili su njene česte kontakte mobilnim telefonom sa Aleksandrom Vučićem. Tako je nastala afera. Ni Vučić ni Nikolić nisu bili prisluškivani, osim razgovori Suzane Vasiljević sa njenim šefom!

Zakonito praćenje aktivnosti visoke službenice u Vladi Srbije, koja otvoreno sa svojim ''dečkom'' agentom strane obaveštajne službe radi protiv Srbije, Aleksandar Vučić je uz pomoć direktora BIA podigao na nivo pokušaja atentata od njega!

Bezbedonosno informativna agencija, na čijem je sada čelu izvesni Nebojša Rodić, šezdesetogodišnjak iz Šapca, svakodnevno dostavlja kasete snimljenih razgovora građana, koji su interesantni prvom potpredsedniku Vlade Srbije i ministru odbrane Vučiću.

Čitava odeljenja BIA, po nalogu ovog opskurnog čoveka, rade na imidžu Aleksandra Vučića, na praćenju Ivice Dačića i funkcionera SPS-a i biznismena.

Desetine policijskih službenika BIA šire glasine kako su, navodno, Hilari Klinton i Ketrin Ešton tražile od srpskih vlasti da se ne smenjuju tužioci Vladimir Vukčević i Miljko Radisavljević, a da se ne ispituje kriminal Dragana Šutanovca! O tome ove gospođe nisu ni reč progovorile sa Tomislavom Nikolićem  i Ivicom Dačićem, a Vučić je bio van sebe što se i sa njim, kao "najznačajnijim" čovekom u Srbiji, nisu se ni rukovale.

Okupacijom medija, Vučić je okupirao i Srbiju. On sa vlasti neće otići  izborima. On mora biti sklonjen, ili će  Srbija, pod njegovom kriminalnom i izdajničkom aktivnošću, nestati sa mape Evrope kao suverena država

 

Ko je Suzana Vasiljević?

 

(Prenosimo tekst i dokumenta  iz Tabloida broj 230)

 

Po čemu je Žorž pomazio Suzi

 Kako je, pored ostalog, moguće da strani obaveštajac za svoje službene potrebe koristi službeni faks MUP-a Srbije?

 Poštovani,

U novinskom članku "Poternica za mesto pomoćnika ministra?" koji ste objavili u Tabloidu br. 223 u jednom pasusu objavljujete:

"Najinteresantnija je činjenica da je Miloš Oparinca, zajedno sa pomenutim Brankom Lazarevićem, onog istog dana kada je Darku Šariću javljeno da beži iz zemlje, bio sa francuskim obaveštajcem baš u vezi s tim pitanjem."

Taj francuski obaveštajac o kome govorite u tekstu je Georges Uriot ili na srpskom, Žorž Urio.

Žorž Urio je nevenčani suprug Suzane Vasiljević, bivše šefice za saradnju s medijima MUP-a Srbije, koja mu je napravila i boravišnu vizu, tako da ovaj specijalac-obaveštajac boravi u Beogradu i živi sa Suzanom. O vezama u kojima su Branko Lazarević, Žorž Urio i Suzana Vasiljević ne treba ni da se priča, fotografije govore više od hiljadu reči. Na fotografiji možete videti Žorža i Branka u kafani one večeri o kojoj govorite u članku...

Suzana Vasiljević više ne radi u MUP-u, na insistiranje Ivice Dačića premeštena je u Srbijašume, a sa sobom je povela i drugarice koje je dovela u MUP. To su Tanja Dojčinović, Tijana Grulović a sa njima i Ivan Okanović.

Da li je pravi razlog odlaska iz policije taj što živi sa Žoržom (špijunom) ili je neki drugi, ostavljam vama da istražite ili zahtevate informaciju po Zakonu o dostupnosti informacija odjavnog značaja.

U jednom delu zaglavlja na fotografiji, možete videti da Žorž za svoje službene potrebe, koristi i broj faksa u Birou za saradnju s medijima MUP-a!? Pitanje je ko mu je to dozvolio? I kakva je veza MUP-a sa tim francuskim operativcem.

Prevod CV-a Žorža Urioa sa engleskog

 

- Adresa: 160 Bulevard Mortier 75020 Pariz

- Tel. 0033 6 11 83 89 19

- Mail: guriot7gmail.com

- Datum rođenja 1964, Nimes, Francuska.

- Od 1986. sam kao oficir radio za Ministarstvo odbrane. Angažovan u različitim ratnim sukobima i krizama u Africi (Ruanda 94, Centralnoafrička Republika 93/97, Čad 97,Kamerun 94) i bivšoj Jugoslaviji (Bosna 93/94/95/96/97/2000 i Kosovo 99), najveći deo vremena kao obaveštajni oficir. Radio sam u multilateralnim i multinacionalnim sredinama tokom tih operacija, često u veoma teškim životnim i bezbednosnim uslovima.

- Od 1987. do 1989. radio sam kao instruktor u trening centru za obuku komandosa.

- Od 1990. do 1993. bio sam komandir borbenog voda u pešadijskom puku, zadužen za nastavu i obuku 45 vojnika.

- Od 1993. do 2001. sam radio kao vođa Long Range Recon tima ("daljinske"operacije), a zatim kao komandant puka u Specijalnim snagama. Od 2008. do 2010. godine, bio sam sa činom  kapetana, komandir grupe od 450 lica.

- Od 2001. do 2005. pridružio sam se Francuskoj obaveštajnoj službi, kao oficir specijalizovan za Balkan.

- Od 2005. do 2009. sam bio 1. sekretar Francuske ambasade u Beogradu. Bio sam savetnik ambasadora zadužen za bezbednosnu i političku situaciju u Srbiji (Kosovo,Sandžak, Preševska dolina) i Crnu Goru.

- U tom periodu sam razvio brojne i različite političke kontakte na svim nivoima vlasti u Srbiji, na Kosovu i u Crnoj Gori, kao i unutar oružanih snaga i bezbednosnih struktura.

Obrazovanje:

- 2001: Štapska vojna akademija, Compiegne, Francuska.

- Od 1987. do 2000. različiti vojni centri za obuku.

- 1986-1987: Vojna akademija u Sen Sir Ketkuidan, Francuska

- 1983-1986: Pravni fakultet, Monpelje, Francuska.

- 1980-1983: srednja škola, Bezier, Francuska.

Veštine:

- Dobro poznavanje rada na računaru, Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint)

- Govorim francuski, engleski, španski i služim se srpskim.

- Vozačka dozvola

 

Službeni CV Žorža Urioa

(originalna verzija na engleskom)

Georges Uriot

160 bvd Mortier75020 Paris

tel. 0033 6 11 83 89 19

- mail: guriot7Žgmail.com

DOB and POB: 1964, Nimes, France.

Since 1986 I have been working for Ministry of Defense as an officer. I have been engaged in various war and crisis zone in Africa (Rwanda 94, Center-Africa Republic 93/97, Chad 97, Cameroun 94) and Former Yugoslavia (Bosnia 93/94/95/96/97/2000 and Kosovo 99), most of the time as an intelligence officer.

I used to work in multilateral and multinational environment during those operations and often in very difficult living and security conditions.

From 1987 to 1989, I have been working as a training instructor in a commando training center.

From 1990 to 1993, I was leading a combat platoon in an infantry regiment, in charge of the instruction and training of 45 soldiers.

From 1993 to 2001, I have been working as a Long Range Recon team leader and then chief of operation in a Special Forces regiment. From 2008- 2010 I was commanding a company of 450 persons, as a captain.

From 2001 to 2005, I joined French intelligence service as a field officer specialized in Balkan situation.

From 2005 to 2009 I have been appointed to Foreign Affairs Ministry as 1st secretary in French Embassy in Belgrade. I was advisor to ambassador, in charge of security and political situation in Serbia (Kosovo, Sandzak, Presevo Valley) and Montenegro.

During that period I developed numerous and various political contacts at all level of government of Serbia, Kosovo and Montenegro and also inside armed forces and security structures.

Education:

2001: Military Staff Academy in Compiegne, France.

From 1987 to 2000, various military training centers.

1986 - 1987: Military academy in Saint Cyr Coetquidan, France

1983 - 1986: Law University in Montpellier, France.

1980 - 1983: secondary school in Beziers, France.

Skills:

- Good computer skills, Microsoft office (Word, Excel, PowerPoint)

- Fluent in French, English, Spanish and some working Serb.

- driving license

 

Instrukcija radnicima Biroa za saradnju s medijima

 

Suzana Vasiljević je sa svoje privatne e-mail adrese, putem blekberija, pisala Birou u vreme kada je jedan dnevni list izneo u javnost aferu sa Brankom Lazarevićem. U Lazarevićevo ime pisala je demantije na sve navode medija. Tako je, na primer, nalagala da se bojkotuje Blic i da se Blicu ne šalju saopštenja i fotografije sa posete ministra Dačića Americi, odnosno sa molitvenog doručka.

 

Kako, zašto, otkud?

 

Suzana Vasiljević je u MUP-ovom Birou za saradnju sa medijima, pri kabinetu ministra, radila po ugovoru o delu. Plata nepoznata. Lažno se predstavljala kao portparol MUP-a i šef biroa za saradnju s medijima.

U vreme kada je radila u Birou imala je samo srednju stručnu spremu, a sve privilegije kao da je završila fakultet. Par meseci pre nego što je oterana iz MUP-a završila je neki fakultet (za kamermana ili fotografa). Kako i kada, ako je non-stop bila po inostranstvu i na poslu.

Kao lažni šef Biroa dobila je na korišćenje novi automobil marke Škoda sivo-metalik boje(više puta ga je udarala i slupala, izgrebala po dužini po parkinzima, a za veliku štetu nikada nije odgovarala). Koristila je dva službena telefona u MUP-u. Imala je limit od 25.000 dinara po jednom telefonu. Pošto je bila radnik pod ugovorom, Branko Lazarević joj je dozvolio i primala je poštu koja je bila klasifikovana kao "Strogo poverljivo", kao državna ili službena tajna. Za sve vreme dok je u vezi sa francuskim špijunom.

 

A 1.

 

Voli prave kriminalce

 

Potpredsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću, među svojom pederskom grupom zvanom kao Alek, nije lako. Stotina aktivista njegove stranke od njega traže da im vrati uslugu. Naime, od njih je Vučić, tokom izborne kampanje, na ime ''potreba stranke'', uzimao novac, koji je stavljao u džep, obećavajući im da će ih postaviti na neku funkciju, ili položaj, kada SNS osvoji vlast, na bilo kom nivou. Od nekih je Vučić tražio i da sa njima ma seksualne odnose, o čemu piše naš insajder u ovom broju.

Kako Tabloid saznaje, Vučićeva borba protiv kriminala izgleda ovako...

 Direktor SDPR-a Jugoimport Stevan Nikčević, koji je poslednjih godina učestvovao u zastrašujućem pljačkanju vojne industrije i imovine Vojske Srbije, zajedno sa doskorašnjim ministrom odbrane Draganom Šutanovcem i njegovim pomoćnikom i kumom Ilijom Pilipovićem, došao je kod Aleksandra Vučića na razgovor. Ponudio je pedeset miliona evra Vučiću, navodno za stranku, i da svedoči protiv Šutanovca.

Vučić je snimio njegovu izjavu, uzeo dokumenta, primio ga u stranku i postavio ga za državnog sekretara u ministarstvu kojim rukovodi Rasim Ljajić. Umesto u zatvor, Nikčević je unapređen! Milione je doneo Vučiću kasnije, i uručio nasamo. Njegovo svedočenje podpredsednik Vlade Srbije je potom predočio Šutanovcu, i pretpostavlja se da je i od njega uzeo puno novca. U kešu! Iliju Pilipovića ostavio je da radi u Ministarstvo odbrane, u  sektoru buždeta!

Da bi obezbedio Šutanovca od progona, Vučić je zahtevao da se njegov dosije koji je pripremilo tužilaštvo za organizovani kriminal, nalažući Bezbedonosno informativnoj agenciji prikupljanje dokaza, Vučić je preko svojih ljudi, pustio priču kako su njemu Hilari Klinton i Ketrin Ešton (a sa njima se nije nikada sastao), navodno tražile da ostavi na slobodi  Šutanovca, koji je sa svojom bandom opljačkao Srbiju za više od pet milijardi evra.

Da bi sa pravih lopova skrenuo pažnju, jer je uzeo od njih lepe pare, Vučić stalno preti Miroslavu Miškoviću, koji je, inače, debelo finansirao Tomu i Vučića, dok su bili radikali.

Za samo četiri meseca, Vučić je nakupio nekoliko stotina miliona u kešu. Gde će odneti tolike pare? U grob?

 

A. 2

 

Čivijaš

 

Šesdesetogodišnji šapčanin Nebojša Rodić postavljen je za direktora BIA. Premešten je na ovu dužnost sa mesta savetnika predsednika Srbije. On je, nema sumnje, jedan od najstarijih rukovodilaca tajne policije u Srbiji, a svakako da je, posle Radeta Bulatovića, i najgluplji i nesposobniji čovek koji je dospeo na ovu dužnost.

Na sajtu BIA, Rodić je navode da je deda dva unuka. Njegov sin živi u Americi, a blindiranim kolima Rodić putuje u Šabac, izlazeći u društvu mlađih devojaka, koje mu podvode službenici Agencije. Upućeni tvrde da oponaša Tomislava Nikolića, i da i njemu šalje neku mladu i lepu mačvanku.

Na mesto direktora BIA ovog priprostog čoveka postavio je bivši šef Resora državne bezbednosti Srbije Dušan Stupar, koji je danas biznismen.

Sa mesta direktora BIA Rodić će, umesto u penziju, sigurno otići u zatvor. On pruža zaštitu biznismenima, šaljući svoje ljude da od njih pokupe novac. za tri miliona evra, ostavio je na slobodi šabačkog tajkuna Miroslava Bogićevića, koji je novac isplatio Rodićevom sinu u SAD, koji će taj novac dati ocu, kada ode u penziju, i preseli se da živi u SAD.

Po nalogu Rodića, BIA prisluškuje nekoliko stotina hiljada građana, a Rodić većinu informacija, bez ikakvog osnova, prosleđuje Vučiću i funkcionerima Srpske napredne stranke. Što pre bude smaknut, BIA će uspeti da preživi, a da ne bude optužena za masovne zločine.

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane