Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Kladovo

Kladovo

 

Kako zelenaši pljačkaju nemoćne ljude uz pomoć svoje pravosudne "logistike"

 

Sudije i advokati, saučesnici u naplati

 

Redakciji Tabloida obratio se čitalac Đ. Đurović, jedna od žrtava zelenaškog terora. Ovakvih primera u Srbiji ima u svakom gradu, a policijske i pravosudne zaštite od ove pošasti nema. Naprotiv, vrlo često i advokati i pravosuđe učestvuju u "namicanju" zelenaških kamata nesrećnim žrtvama.

............

 

Pre 10 godina pozajmio sam od tadašnjeg prijatelja 10.000 maraka koje sam mu blagovremeno vratio. Međutim, kada je evro zamenio marku, on me je napio i doveo u stanje smanjene uračunljivosti i podmetnuo mi da potpišem papir u kome priznajem dug od 10.000 evra. Ova agonija je trajala 10 godina. U međuvremenu sam ja njemu vratio i tih 10.000 evra, što u novcu, što u kamionima, ali to nije bilo dovoljno već je pokrenuo sudski postupak protiv mene tražeći da mu vratim dug od 10.000 evra, pozivajući se na taj papir koji sam potpisao. Ono što je bilo između mene i njega mi smo nekako rešili, ali on je hteo da iskoristi moje loše psihičko stanje i uzme mi još jednu glavnicu duga i tu mu je sud pomogao.

 

To je uradio na jedan krajnje surov način. U kladovskom kafiću „LORD" su me napili i bukvalno me odvukli u kancelariju advokata Ljubiše Trailovića da potpišem neki papir. Pod velikom dozom alkohola, a i sedativa koje stalno koristim, ja nisam bio svestan ni šta hoće od mene, a kamoli da sam video šta sam potpisao. Na isti način su me odveli i u sud da taj papir overimo.

Najvažnije od svega je što sam ja težak psihički bolesnik. Lečim se od 1977. godine kada sam prvi put bio hospitalizovan u bolnici za psihičke bolesnike u Topaonici u Nišu. Sledeći put sam ležao 2003. godine na klinici u Pasterovoj, gde me je uputio dr. neuropsihijatar Tomislav Vržogić iz Kladova.

Pored te činjenice, koju sudija nikad nije htela da konstatuje, oni su vodili spor protiv mene i uspeli su da me izbace na ulicu i otmu mi kuću i imanje. Po zakonu, ona je bila obavezna da zatraži da se sprovede veštačenje nad mojim zdravstvenim stanjem, da zatraži mišljenje lekara specijaliste, ali ona je vodila postupak onako kako joj je zelenaš diktirao.

Procenu vrednosti imovine na osnovu koga mi je sud oduzeo kuću i imanje izvršio je građevinski tehničar Ljubiša Popović, zaposlen u „Dunav osiguranju" u Kladovu, znači neko ko uopšte nije ovlašćen, a ni stručan. 

Procena moje imovine izvršena je od strane lica koje nije ovlašćeno za takav posao. Znači, veštačenje o vrednosti imovine nije izvršeno iako sam to insistirao na svakom ročištu. Tako je imanje čija je tržišna vrednost 50.000 evra, dato za 8.000 evra!

Advokat Ljubomir Varzesković, sada u penziji, je idejni vođa hajke koju je sudija Snežana Bađić Stamenov vodila protiv mene. On mi je pripisivao razne uvrede i preko suda su me novčano kažnjavali. Želim još da napomenem da sud u Kladovu funkcioniše tako što gospodin Varzesković podeli pare sa sudijom i sudija presuđuje po njegovom nalogu. Inače dotični gospodin važi za jednog od najboljih advokata, njegova kancelarija se vodi u Nišu.

Tako su gospoda, koja treba da zastupaju pravdu, 2003. godine dok sam ja ležao na neuropsihijatrijskoj klinici u Beogradu, objavljivali na lokalnoj televiziji javnu licitaciju za prodaju moje imovine!

Na kraju, pošto mi ništa nije preostalo, napisao sam žalbu Javnom tužiocu koji je delegirao tužilaštvo u Smederevu da preuzme moj slučaj. Zamenik tužioca iz Smedereva je reagovala blagovremeno i 05.10. 2012. godina poslala dopis Sudskoj jedinici u Kladovu da joj dostave moj kompletan predmet. Sud u Kladovu me je 17.10. iselio iz kuće, a tek onda poslao predmet Tužilaštvu u Smederevu, što još jednom dokazuje samovolju suda!

Pitam se kome služi sud - pravdi ili zelenašima? Da li je došlo vreme da svako uzme pravdu u svoje ruke?

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane