Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Beli kriminal

Beli kriminal

 

Srpskom zdravstvu, izgleda, nema leka: pljačkanje je prirodno stanje stvari

 

Sve će to pokriti Vučić

 

Novim vlastima ne može da se ospori pokušaj borbe protiv organizovanog kriminala u Srbiji, ali je očigledna i zaštita pojedinaca u tom kriminalu bliskih vlastima, pa se tako zdravstvo, sem "afere Srbolek" i njenih aktera, nije ni pipnulo do sada, navodi se u tekstu našeg insajdera

 

Insajder L-8

 

Došlo je do smene ili ti iznuđene ostavke Đorđa Bajeca u KC Srbije na čije je mesto postavljen proslavljeni srpski kardiohirurg Miljko Ristić. Poznato je da je sa Aleksandrom Vučićem u dobrim odnosima (a nije peder!), ali i to da je na ratnoj nozi sa Đorđem Bajecom već godinama, pa se ovaj potez vlade  Srbije smatra političkim manevrom. Naime, sin profesora Ristića, takođe hirurg, nije dobio radno mesto u KC Srbije jer je bio optužen za prebijanje Đorđa Bajeca posle višemesečnog iživljavanja nad njim, što je inače karakteristično za KC Srbije gde se mladi i sposobni stručnjaci redovno izlažu torturi poput sina profesora Ristića.

Time je najverovatnije zamisao prvog potpredsednika vlade R Srbije bila da se čovek sa višestrukim iskustvom u prljavštinama koje vladaju KC Srbije postavi za direktora koji će to raščistiti.

Međutim, njegovim postavljenjem radosni su i oni koji to ne bi smeli da budu, jer su u decenijskom kriminalu do guše.

Predrag Peško se već hvalio kako je on spasao sina profesora Miljka Ristića od robije, i kako će on lako sa Miljkom da vrati svoje pljačkaške kadrove koje  je Džo Bajec rasterao.

Da podsetimo, profesor Peško je osnivač kriminalnog Novog sindikata zdravstva, i decenijski vlasnik tendera za hiruršku opremu u Srbiji, Republici Srpskoj i Crnoj Gori, pa se sam hvalio da na tome zaradi i po 80.000 eura mesečno.Supruga mu je komšinica Darka Šarića iz Pljevalja, i na očigled svih je njegovu majku sprovodila na lekarske preglede po KC Srbije, sa pojačanom pažnjom i brigom o njoj dirljivom za svakog ko je taj prizor ugledao u krugu KC Srbije.

Veze narko klana i porodice Peško, MUP Srbije nikada nije ispitao, jer je profesor Peško imao direktnu vezu do Mikija Rakića, koji je sve istrage protiv njega zaustavljao.

Za svaki slučaj, njegova supruga Slavojka je, ako DS propadne, kao što i jeste, osigurala odstupnicu u MUP Srbije preko Svetislava Đurovića, crnogorskog kadra, koji sve podatke iz MUP-a  Srbije uredno dostavljaju vrhu DB Crne Gore, gde se da podsetimo, skriva Darko Šarić.

Naravno da činjenica o tome ko je i kako uticao na postavljenje novog direktora KC Srbije može da doprinese raspletu decenijskog kriminala u toj ustanovi, ali, na žalost, situacija u zdravstvu je takva da se medicinska mafija u svakoj pori društva ukotvila na taj način, da ko god dođe, njima odgovara.

Videćemo da li je u slučaju KC Srbije to tako, ili će časni i pošteni profesor Ristić do nove godine podneti ostavku, kao što je učinio u KBC Beograd kada nije želeo da učestvuje u paradi montiranoj od tadašnjeg RZZO i ministra (u četiri mandata) Tomice Milosavljevića.

Slično je i sa drugim zdravstvenim ustanovama u  Srbiji gde je DS postavljao kadrove, samo još donekle beogradski klinički centri ostaju zaštićeni dok Dragan Đilas vrši funkciju gradonačelnika.

 U KBC Bežanijska Kosa dr Kovčin je uspeo da izbegne kampanju za smenu koju mu je kolektiv kroz medije servirao, ali je kasnijim istupima u te-ve emisijama o zdravstvu popravio sliku o sebi. Zemunska bolnica kuburi sa sukobom Dragoša Stojanovića i Peškovog klana, koji predvodi bivši direktor Ivo Berisavac, s tim da se Stojanović vratio sportskim vezama posle pada Bajeca, jer je svestan da samo to može da ga spase.

On je zaposlio rođaku fudbalera Koromana da bi učvrstio veze sa SD Crvena Zvezda, iako o njemu tamo imaju loše mišljenje kao o lekaru. Još uvek se priča kako je upropastio košarkaškog trenera Laleta Lučića, jer nije prepoznao običan bronhitis, pošto ne ume da sluša pluća, nego je dao pogrešnu terapiju zbog koje je Lale zaglavio u bolnici sa upalom pluća pa su jedno vreme svi u Zvezdi bežali od svog doktora, da ih ne osakati, dok ga nisu pomerili u nastavu na fakultet u Kragujevcu, a odatle u Zemunsku bolnicu.

Na žalost, takvi se postavljaju na funkcije u zdravstvu bez obzira da li pripadaju Peškovom ili Bajecovom klanu, jer oni svoje  poslove ne mogu da vrše sa čestitima, stručnima i poštenima, nego sa takvima koje drže u šaci za razne propuste i greške.

Vrlo teško da će profesor Ristić imati snage da se s tim izbori, iako je poznato da je naš najbolji kardiohirurg sa ugledom u svetu, i evo, i sa  podrškom prvog potpredsednika vlade Srbije.

Ristić ne voli ni da se pomene Boško Đukanovć-alkoholičar sa Dedinja, inače Peškov kum, koji je preko njega izgradio celu karijeru i raspleo kriminalnu mrežu po zdravstvu, a sada upravo u sportu hoće da osigura karijeru i to još značajnije nego Stojanović, jer puca na Đilasovo mesto. upravo preko veza u SNS.

Iz toga može da se izvede zaključak da SNS sa profesorom Ristićem i sličnim kadrovima teži paradi za medije izvlačeći stručne kadrove, a zakulisno postavljaju na bitna mesta ljude poput Peška i Đukanovića.

U Srpskoj naprednoj stranci, od njenog osnivanja su vrlo stručni i pošteni lekari, među njima je i više profesora medicine, ali ih je, skoro sve odreda, Aleksandar Vučić omalovažio, a članstvo u stranci im je, danas, kamen oko vrata u obavljanju svog poziva!

Ova činjenica, verujem, upućuje na zaključak da je Vučić svesno ubacio profesora Ristića u igru, znajući da će on lako da odstupi, ako se suoči s kriminalom, a sam Vučić je, kao pudlica, veran politici Demokratske stranke. Dakle, od promena u zdravstu ništa...

Uprava za borbu protiv organizovanog kriminala obradila je 50 slučajeva u srpskom zdravstvu, u kojim aferama je opljačkano nekoliko stotina miliona evra, ali je Miodrag Rakić naredio Svetislavu Đuroviću da sve te predmete stavi u fijoku.

Uz pomoć naših prijatelja iz ove policijske službe, čije prodice mi lekari lečimo, dobili smo 35 kopija tih dosijea, koje dostavljamo Tabloidu, s molbom da ih objavite u izvodima, i pokažete zločinačku prirodu srpskih vlasti.

  

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane