Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Epizoda 92

 

Epizoda 92

 

Nismo mi od juče

 

Zoran Milojević

 

Posle oslobođenja ustaša gotovine i Markača i kriminalaca Haradinaja jasno je da sledi za dve sledi za dve godine, usvajanje optužbe hrvatske protiv Srbije za Genocid i svođenje Srba i Srbije na genocidni narod i državu. Priča je doveden ado kraja.

Počela je raspadom Ravnogorskog pokreta,  ka jedinog antifašističkog pokreta na Balkanu, a završiće se Kosovom i Metohijom bez Srba. E, pa braćo Srbi “Nećemo kralja, hoćemo Tita, narod se pita”, pa pitajte se Srbi, zašto je Srbin najveći junak kada ratuje protiv brata?

U emisiji na televiziji sa nacionalnom frekvencijom “novinari” Vukelić , Jovanović, Vučević i još neki, bljuvali su vatru jedni na druge srozavajući profesiju na dno dostojanstva, na nivo bezličnih alapača i torokuša.

U tome ih je podstrekivao samodopadujući Milomir Marić. Bilo mi je žao guščijeg pera i mastiljave olovke  kojima su pisali negdašnji novinari. Epilog emisije se očitavao u mastiljavom belegu na Marićevim usnama.

Ne verujem je da Pajtić može nešto da učini na odvajanju Vojvodine od Srbije. Ali znam da crv radi i da voćka truli, pa padne ne zemlju i pokloni joj svoju trulež. Tada se crvi uvuku u zemlju i tu se goje i bujaju. Crvi umeju da budu otporni na klimu.

Upadljivo smešni Mlađa je tako obrazlagao novi budžet, da mi se učinilo kako i sam veruje da nije bio član prošle vlade. Njegove stalne poštapalice “greške prošle Vlade” i nastojanja nove vlade deluju mi ne kao groteska, već kao burleska...

 Da mi Mlađa nije simpatičan, pomislio bih da se radi o licemerju, bezobrazluku i hoštapleraju. A ja sam inače poznat kao čovek mekog srca. I još mekšeg želuca. Inače bih odavno pozvao u pomoć tvrdi mozak i potražio objašnjenje šta je to meni smešno u ovoj priči?

Svaka druga ocena u Srbiji je pretrpela fizičko nasilje. Izgleda da će uskoro biti napravljen spomenik ženama koje su maltretirane. Ženska imperija se sprema da uzvrati udarac!

"rakče bakalin se vajka: “Kako da ne nasrnem na ženu kada ona mene ne može da podnese kada sem pijan, a ja nju kada sam trezan?!”

File pohvali Selakoviće za reforme tužilaštva i sudova! Cane Bugarin, se vratio iz sela za naš sto, “ Kod piće i miće! Rusi dali kredit za železnicu! Zoki pilot sredio vene i počeo da leti! Tijanić priznao bolećivost prema Đilasu. Zvonko sve ređe pije “u Šulcu”, a sve češće u klubu “"no života! Gotovo me opiše lepe vesti, kada: eto belaja, “Zvezda” ispade iz fudbalskog kupa. A po mojoj spavaćoj sobi kolaju priče kako će moja žena čim popravi zube da ih pokaže svojoj priji.

Mnogi me pitaju šta bih ja  prvo učinio u Srbij? Pa, evo: Prvo bih  na placu ispred skupštine podigao spomenik kralju Aleksandru  Karađorđeviću, graditelju te zgrade. On je prvi srpski Vladar koji je ujedinio Srbe u jednoj državi, prvi posle cara "ušana. Na spomeniku u prirodnoj veličini, ispod zlatnog krsta stajalo bi: “ Vaše Veličanstvo oprostite! Srpski narod!”

Potom bih na Slaviji srušio spomenik Dimitriju Tucoviću i napravio spomenik Dimitriju Tucoviću i napravio spomenik Đeneralu Dragoljubu Mihajloviću. Na  p........., ispod zlatnog krsta, pisalo bi; “Čiča oprosti! Srpski narod! “.

Tada bi Srbija našla svoju dušu hor bezgrobne, neopojane srpske braće bi zapevao “bože pravde”, a dvoglavi beli orao visoko, visoko bi uzleteo!

Na “Tviter” pape Benedikta Vuk "rašković poslao poluprijateljsku poruku:

“Isus nas spaja, a dogma razdvaja” Vuk, kao priučeni pravoslavac, ne razume katoličke “filiokve” po kojima bog sveti duh, posebno ishodi iz boga oca, a posebno iz boga sina, čime se govori da postoje dva boga. A kada se uzme u obzir u bogosveti duh, onda možda za katolike postoje i tri ili četiri boga. Vuk stalno želi da bude pevac koji prvi kukuriče, samo što nikako da nauči kukurikanje.

Protestnim šetnjama se samo ukazuje na posledice pogroma nad Srbima. Treba uperiti prst u uzrok a on je u zločinačkoj ulozi i delovanju Saveza komunista Srbije. Dok Srbi to ne shvate , među njima će i dalje najznačajnije mesto imati oni koji su u Gotovini plaćeni za svoje antisrpstvo!

U Skoplju je proslavljeno sto godina od nezavisnosti Albanije. Prisustvovali Taći i Beriša. Ako braćo Makedonci, treba vam kazna smetalo vam je što je Skoplje bio Dušanov centar, zato će te uskoro imati Škupi, kao jedan od albanskih, centara. U zdravlju ga nosili!

“Sada je na mestu gradonačelnika i predsednka DS-a bogati čovek. Na raspolaganju da su mu i državni resursi "S-a, to govore analitičari. i ova priča mi je smešna (smešni mi analitičari” koji su se toga sada setili) Osmeh u Srbiji dugo nije radost, osmeh je muka!

U filmu “Partizani” (uloge Bata i Olivera Katarina), partizani četrdeset prve oslobađaju Krupanj koji “drži manja nemačka jedinica” Po opšte poznatim činjenicama tad je Krupanj oslobodio Ravnogorski pokret. Lažovi koji su pisali scenario za film (ako su živi!?!) treba da izvrše samoubistvo. Ali, kada je komuniste bilo sramota od sopstvenih laži?

Na Kosovu ništa novo! A na Jarinju i Brnjaku, stvara se led između severnog Kosova i ostatka Srbije.  Led je sve deblji i više nećemo moći da ga razbijamo moraćemo da isključimo iz struje frižider koji stvara ovaj led.

Sačuvajte osmeh na svom licu, on će ispoštovati svaki led, posebno onaj koji se svija oko duše.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane