Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

...

 

Dinkić opet poklanja državnu imovinu strancima

 

Austrijanac koji je Albanac

 

Redovni sam čitalac vašeg lista ali nisam primetio da ste pisali o skandaloznom i slobodno govoreći kriminalnom preuzimanju hotela na Staroj Planini. Ukratko, priča je ova: država, odnosno Mlađan Dinkić u njeno ime, uložila je samo u izgradnju hotela 30 miliona evra. Cifra je daleko veća ako se računaju ulaganja u infrastrukturu: ski staze, ski liftove, gondolu, puteve. Potpuno opremljen hotel poklonili su na petnaestogodišnje korišćenje navodno austrijskom lancu hotela čiji je direktor sa Kosova izvesni Argon Beriša. Uslovi preuzimanja hotela ostali su nepoznati javnosti što samo može da znači da su isti krajnje nepovoljni za državu Srbiju a povoljni za Dinkića i njegovu kamarilu. Verovatno je sve unapred pripremljeno i dogovoreno. Možete li da istražite ovaj slučaj?

Austrijski lanac ''Falkenštajner'' preuzeo upravljanje hotelom ''Stara planina'' Austrijski lanac "Falkenštajner" preuzeo je upravljanje hotelom "Stara planina", i ta kompanija biće zadužena za menadžment i marketing na domaćem i inostranom tržištu. Kompanija ''Falkenštajner'', čija je centrala u Beču, ima 32 brendirana hotela, upravlja nizom hotela širom Austrije, Hrvatske, Češke i Slovačke. U prošloj godini, ostvaren je hotelski promet vredan 150 miliona evra! Generalni direktor "Falkenštajnera" za Jugostočnu Evropu je upravo pomenuti Agron Beriša. Da podsetimo, hotel ''Stara planina'' je prva grinfild investicija u domaćem turizmu u koju je država investirala više od trideset miliona evra, a Mlađan Dinkić je na sva zvona najavio velike investicije u turizmu!

Naravno, neće se ni ''Falkenštajner'' ni njihov čovek za ovo područje, Agron Beriša, zaustaviti na ovome. Pitanje je samo: gde su granice Dinićevog kriminala, dokle će da poklanja državnu imovinu raznim belosvetskim lancima za davljenje domaće ekonomije?

I kako bi to izgledalo kad bi Srbin predstavljao ''Falkenštajner'' na Kosovu, recimo, da upravlja "Grand hotelom" u sred Prištine?

 

Pozdrav, Zoran Vasić

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane