Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Podse}anje

 

Podsećanje

 

Ko su ljudi koji stalno viču "Di su naši novci''?

 

Gde će završiti i ko će s njima svršiti

 

Ruše se temelji najjačeg preostalog uporišta demokratske pljačke u Vojvodini. Došao je kraj dugogodišnje vladavine Bojana Pajtića i njegove porodično-partijske klike. Pitanje je samo hoće li ga narod skloniti, ili će to sam da uradi, suočen sa neizbežnom istinom o svim svojim kriminalnim aferama i bahanalijama u kojima je bio glavni akter. Hoće li i njegovi pomagači sa njim otići u istoriju beščaća, i da li će se preseliti u Sremsku Mitrovicu

 

Arpad Nađ

 

U nedelji u kojoj se odlučivalo o status Kosova, javio se iz Novog Sada i Bojan Pajtić, zahtevom da se predlog koji je donelo Izvršno veće Vojvodine, stavi na dnevni red Skupštine AP Vojvodina, kojim se traži da Srbija poštuje ustavna i zakonska prava Vojvodine!

Umesto da se gospodin Pajtić i njegova kamarila oglašava pozivima iz pritvora na Klisi, ili iz ustaničke ulice u Beogradu, razulareni peder i pljačkaš se usudio da ide i dalje. Do samog gorkog kraja, uveren da će naći saveznike u inostranstvu koji će podržati, i tako prikriti svoje zastrašujuće pljačke vojvođanskog budžeta, imovine, banaka i fondova.

Tabloid je u proteklih pet godina objavio  nekoliko desetina tekstova u kojima su novinari magazina opisivali način na koji predsednik Izvršnog veća nemilice razara privredu Vojvodine. Pominjane su i opisivane afere u kojima su građani Vojvodine, kao poreski obveznici, nemilice pljačkani.

I dok je iz srpskog budžeta u vojvođanski budžet prebacivana ogromna količina novca, Pajtićeva klika je smislila originalan način kako da pomete budžet i osnivajući Fonda za kapitalna ulaganja i Fond za razvoj Vojvodine, novac su prebacivali na njihove račune, a onda sav novac dodeljivali svojim firmama, ili kompanijama koje su polovinu novca vraćale na račune Bojana Pajtića, Dušana Elezovića, Dragoslava Petrovića, Demokratske stranke...

Bojan Pajtić je na Andrevlje, u rezidencijalne objekte vodio mnoge svoje dečaka na orgije. Ovaj deklarisani homoseksualac je tukao svoju ženu dr Vesnu Bolidovski Pajtić, a ona je sa svojim ljubavnikom dr Draganom Draškovićem harala, i hara Kliničkim centrom Vojvodine.

 I dok građani Vojvodine padaju ko snoplje, Pajtićeva klika je nemilice, osim  KC Vojvodine pljačkala Institute za kardiovaskularne i plućne bolesti u Sremskoj Kamenici.

Metals banka, kada su je opljačkali, pretvorena je u  Razvojnu banku Vojvodine, a  onda su ispraznili i njene račune i prebacili novac u Tesla banku u Zagrebu!

Tabloid je, da podsetimo, pisao kako je Pajtić iz budžeta AP Vojvodina prebacio 450 hiljada evra na račun budimske eparhije, gde je njegov otac, bivši sveštenik Lazar Pajtić ponovo u službi. U Pešti je Bojan, preko svoga oca kupio nekoliko velelepnih vila, i ima nekoliko desetina miliona evra na računima. U Sloveniji ima poslovne objekte, stanove, vile u Ljubljani i pozamašnu količinu novca. Preko Tesla banke u Zagrebu Pajtić je u Italiju, u Trst, gde je  u konzulat Srbije poslao Momčila Milovića, bivšeg direktora Fonda za kapitalna ulaganja, stavio u banke oko 100 miliona evra!

Saučesnici i mentori Bojana Pajtića su Dragoslav Petrović, koji osimšljava pljačkanje i usavrašava je do nivoa naučnoistraživačkog rada. Pajtićev skutonoša je i konobar iz Zmajeva, Dušan Elezović, dugogodišnji predsednik pokrajinskog odbora Demokratske stranke.

Tabloid je opisao na svojim stranicama kriminalne i zločinačke postupke Nenad Čanka i njegova šenlučenja. Ovaj krmak se tukao po kafana, zaštićen telohraniteljima koji ga danonoćno čuvaju, o našem trošku. Nigde na svetu čovek koji je vozeći motor u pijanom stanju pri brzini od 150 kilometara sleteo s puta, ne bi mogao da se kandiduje ni za šefa mesne kancelarije. Ali Čanak? On sve može. Tukao je svoje bivše žene, i kidnapovao svog sina, koga je, inače, uz dozvolu bivše supruge, mogao da viđa svaki dan, ali ga je Čanak oduzeo  od nje kada je ponovo zatrudnela, a rešenje je doneo Centar za socijalni rad u Novom Sadu, čija direktorka je bila član Čankove partije.

Životni i profesionalni marginalci Bojan Pajtić i Nenad Čanka, nakon svih gadosti koje su učinili poslednjih 12 godina, sada traže i  usvajanje deklaracije o zaštiti ustavnih i zakonskih prava AP Vojvodine!

Bojan Pajtić je dojadio građanima Vojvodine sa svojim pederskim aferama i dečacima, čiju ljubav plaća parama iz budžeta. Nenad Čanak, pijanac i narkoman, zbog polne nemoći toliko je agresivan da je više puta i štapom tukao svoje telohranitelje, inspektore policije koju ga čuvaju od građana Vojvodine, o čijim interesima, ovaj krmak, navodno, brine.

Oni koji su poput skakavaca opelješili Vojvodinu, sada se pojavljuju kao njeni zaštitnici!

Punu podršku inicijativi Bojana Pajtića, koji je potpredsednik DS-a. dao je i njegov kolega Dragan Đilas, koji je budžet i građane Beograda opljačkao za milijardu i dvesta miliona evra!

Nažalost, nova vlast je podlegla pritisku Aleksnadra Vučića, koji izvršava naloge Miodraga Rakića, i Pajtićeva banda se i dalje slobodno šeta ulicama Novog Sada. Amnestirana za surovo pljačkanje banka, bolnica, kliničkih centara, kompanija i građana Vojvodine.

Da li će opelješeni građani Vojvodine i dalje slediti ovu najopasniju kriminalnu družinu u Evropi?

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane