Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

 

Druga strana

 

Čast ministarkinog međunožja

 

M. Brkić

 

U prošlom broju, na ovom mestu, naša novinarka Milica Grabež opisala je katastrofalno stanje u srpskim bolnicama, koje liče na klanice, o lekarima kasapinima, i kako se umire posle rutinskih operacija, zbog nebrige, nedostatka lekova i opreme, ili se na nebesa ode voljom lekara-ubica. Vapaj bolesnika, koji nedeljama čekaju da ih pregledaju na skenerima, ili da im očitaju rezultate sa holtera, nikoga više ne zanima. Umiranje je stanje redovno.

Po nalogu ''koordinatora'' rada svih službi bezbednosti, Aleksandra Vučića, sklonjeni su svi nalazi o krađama i zločinačkom pljačkanju zdravstvenih fondova, bolnica, klinika, donacija...Ministarka zdravlja Slavica Đukić Dejanović je potpuno ravnodušna prema plaču pacijenata, prema vapajima lekara i načelnika klinika koji traže da prime još nekoliko stotina lekara, kojima nedostaju citostatici, antibiotici, sanitetski materijal...

Povodom teksta Milice Grabež iz prošlog broja, želju da sa njom obavi razgovor pokazala je portparolka ministarstva zdravlja, a zbog njene odsutnosti, glavnom uredniku obratila se Biljana Šuša, šef kabineta ministarke zdravlja Slavice Đukić Dejanović.

Gospođa Šuša (svaka šuša može postati šef kabineta) izrazila je žaljenje zbog kleveta i uvreda iznetih na račun gospođe ministarke.

 Upitana od glavnog urednika da li osporava tvrdnje da nam bolnice liče na klanice, da pacijenti umiru kao u vreme najtežih epidemija iz daleke istorije, gospođa Šuša je istakla da ne osporava te naše tvrdnje, već je ministarka uvređena konstatacijom naše novinarke o njenom ličnom raskošnom i raspusnom životu. Zapretila je podnošenjem tužbe.

 "...Gospođa razmišlja da postavi visoki odštetni zahtev" - zapretila nam je Šuša.  Uzvraćeno joj  je narodnom uzrečicom - "Što se mene tiče, gospođa od nas može da dobije k...da izbije oči!'' - odbrusio je urednik lista.

Očekujemo tužbu gospođe Slavice Đukić Dejanović. Dan ranije redakciji se javljao i njen suprug Ranko Dejanović, čuveni robovlasnik, koji je kupujući budzašto privatizovana preduzeća, đuture kupovao i radnu snagu, robove koje mesecima nije isplaćivao. A on je svoju sadašnju suprugu kupio tako što joj  poklonio novi crveni Ferari. Ministarka ima ukusa za lepo. Samo je nije briga za masovno umiranje pacijenata, njihove muke i nevolje. Čast njenog međunožja je važnija od propasti srpskog zdravstva. Ona ne želi da se pominje njen lak i raspusan život sa telohraniteljima.

U tekstu je pomenuta i smrt gospodina Dejana Milekovića, pogrešno označenog kao "Milekić". Naša novinarka je taj podatak dobila od lekara sa Prve hiruške klinike, gde je pokojnik okončao svoj život. Povodom te tvrdnje, glavnom uredniku lista stigao je demanti, kojeg, bez komentara objavljujemo. Kako je danas lako, neožaljeno, umreti u  Srbiji...

 

Glavnom i odgovornom uredniku g. Milovanu Brkiću

 

Milovane, u 'Tabloid'-u od 23/05/2013, u članku 'Kasapini sa skalpelom', autora g-đe Milice Grabež, izneto je niz neistina, na koje želim da se osvrnem. Naime, radi se o sledećem. U navedenom članku se pominje moj nedavno preminuli prijatelj, Dejan Mileković, a ne kako ste vi napisali, Dejan Milekić. Takođe se navodi da je bio pripadnik Malteških vitezova, a Dejan je bio, ne samo član, već i osnivač Templarskog reda u Srbiji (Ordo Supremus Militaris Templi Hierosolymitani).

Jedino što je tačno, a nalazi se u članku, je to da Dejan Mileković nije bio upleten ni u jednu aferu. Dejan je bio suprug, otac, novinar i veoma visoko pozicioniran templar u međunarodnom templarskom redu.

Dejan zaslužuje da mu se omogući da počiva u miru, a mi da nastavimo da žalimo za njim. Iza Dejana su ostali supruga Maja, dva sina, mnoga dela i mi, njegovi drugovi, kojima je ostao u neizbrisivom sećanju. Ja se neću pozivati na Zakon o štampi i zahtevati da se, ovo naše pismo objavi u sledećem broju 'Tabloida', ali se pozivam na ljudskost i korektnost i zahtevam da se ovo pismo, kao svojevrstan demanti, onoga što ste napisali, objavi u sledećem broju. Istina je da se Dejan iznenada razboleo, od jako teške bolesti i da je uprkos velikim naporima lekara Prve hirurške klinike, nakon veoma teške operacije, preminuo. To je istina, a sve ostalo napisano u 'Tabloid'-u od 23/05/2013, a što se odnosi na njega, nije tačno. Naša organizacija nije tajna organizacija, a to je tebi dobro poznato i naš, pokojni, drug je držao kontakte sa medijima i bio otvoren za svaku saradnju. Posle njegove smrti, kontakte sa medijima održava moja malenkost. Stoga, ukoliko imaš dopunskih pitanja, stojim ti na raspolaganju

Ordo Supremus Militaris Templi Hijerosolymitani

Milan Lajhner

Veliki kancelar

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane