Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Vojvodina

Vojvodina

 

Kriminalci u belom-specijalisti za reketiranje pacijenata

 

Doktori prevare, za moral ne mare

     

Umesto demantija na tekst objavljen u Tabloidu broj 285 od 23. maja, 2013. godine, na strani 16 pod naslovom ''Doktori puni a budžet prazan'' , grupa radnika Instituta za KVB Vojvodine pisala je redakciji Tabloida: "...Šaljemo vam podršku da istrajete u borbi protiv korupcije, jer ovde ima puno poštenih doktora hirurga, anesteziologa i kardiologa, medicinskih sestara, spremačica, servirki i ostalog tehničkog osoblja koje živi jako teško i isključivo od svoje plate ali tu su prisutni i oni koji svojim radom kaljaju i  godinama valjaju po blatu ovu instituciju i koji poput direktorke dr Nade Čemerlić Ađić koja krajnje neprofesionalno, nestručno i menadžerski nesposobno vodi Institut za KVB Vojvodine  služeći se mobingom i drugim ucenama zaposlenih a uvučena je u  ogroman kriminal i korupciju sa čelnicima iz Izvršnog veća Pokrajine."

 

M. Grabež

 

 

Živojin Jonjev je čovek pacovske inteligencije. Oštetio je zdravstveni fond Republike Srbije za više desetina miliona evra. O ovome postoji i nalaz ovlašćenih finansijskih revizorskih grupa gde se navodi kao ''vođa organizovane kriminalne grupe''.

Dr Jonjev je na početku bombardovanja dezertirao iz  Srbije, i preko srpsko - rumunske granice pobegao za Ameriku, onog trenutka kada je pod radnom obavezom trebalo da ide na dve nedelje u bolnicu u Prištini kako bi pomogao svom narodu. U Americi je radio sa  pacovima u laboratoriji nekoliko godina. U međuvremenu je ostao bez posla i na Institutu za kardiovaskularne bolesti Vojvodine (IKVBV) i na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu. Osuđen je kao dezerter. Sličnu sudbinu je imao i njegov mentor Ninoslav Radovanović koji je takođe pobegao iz Srbije, a celo bombardovanje  je ispratio iz udobnosti svog dvorca na obali Ženevskog jezera, koji je kupio parama pacijenata iz Srbije.

Onog trenutka kada je proglašena amnestija obojica su se vratila pod pokroviteljstvom DS i nastavili sa svojim kriminalnim aktivnostima. Kada je Radovanović proteran, Jonjev je preuzeo njegove pacovske kanale za dovođenje pacijenata, i operisanje u Kamenici. I to  ne za male pare.

Kao i njegov učitelj, uvek je bežao od teških operacija, a za svoje propuste optuživao druge kolege, što je tipičan primer arogantne kukavice. Pored mnogih hitnih slučajeva, od kojih je bežao, najinteresantniji je slučaj mlade trudnice sa cepanjem aorte koju je odbio da operiše,  a nije zvao iskusnije kolege da preuzmu slučaj nego je i pored pritiska dežurnog kardiologa dr Snežane Tadić koja ga je na kolenima molila da operiše ženu, odbio panično da je operiše  zbog visokog rizika, ali za koju je to bila jedina šansa.

I pored svega ovoga Živojin Jonjev je povezan sa mnogim kardiolozima sumnjivog morala na Institutu u Kamenici, koji mu liferuju pacijenta kao što su dr Debeljački, dr Bikicki, dr Sakač i slični. Interesantan je i njegov angažman u dve privatne bolnice u Subotici i Novom Sadu, preko kojih takođe dovodi sebi pacijente u Kamenicu, a u dogovoru  provizije  sa ortakom Miklošem Fabrijem koji ide stalno u Sloveniju na Triglav da ubije muflona za 15.000 evra!

Pošto je Jonjev uspešno obnovio vozni park (pet automobila!) i izgradio veliki deo kuće, više ne zna šta dalje, od  dobavljača je tražio prošle godine krstarenje po Sredozemlju. Takođe je  u više navrata  dovodio pacijente albanske nacionalnosti sa Kosova sa zdravstvenim knjižicama drugih lica iz Preševa i Bujanovca, kako bi se besplatno operisali na IKVBV. Nešto slično radi u Kliničkom centru Srbije dr Milićević. To su već uhodane nelegalne stranputice srpskog zdravstva o čemu  saznanja ima i BIA, kao i drugi relevantni državni organi  u mandatu ranije vlade.

U poslednje vreme, pacijenti se sve češće bude iz anestezije i traže da im dr Živojin Jonjev vrati pare koje je uzeo unapred za operaciju. Dok sestre smiruju pacijenta a  psiholozi dr Nade Čemerlić -Ađić traže da se  pacijent proglasi odmah ludim, supruga dr Jonjeva, koja je organizaciona odeljenska sestra, i pored sestara sa višim strukovnim obrazovanjem stoji sa prekrštenim rukama na hodniku i samo prevrće očima.

Dr Miodrag Golubović, voli da vadi enzime pacijentima u koronarnoj jedinici, ali je i stručnjak da se napravi  nemoralno i neetički dete ležećoj pacijentkinji, koja čeka veštački zalistak. Zbog ovoga, sada plaća alimentaciju, a njegov tast Radiša Gačić iz Galenike u doba najvećih pljački,  sada radi u Velefarmu gde ima svoje magacine lekova, posebno je privlačan za direktorku Nadu Čemerlić Ađić i njene pljačkaški ''pedigre'', pa je, umesto da prijavi dr Golubovića policiji, odvela ga je u Kinu, da zajedno gledaju kineski zid, i ugovore  od njegovog tasta velike nabavke lekova za Kamenicu.

Dr Aleksandar Nikolić takođe čovek  iz pacovskih rupa, sa inteligencijom spletkaroša, socijalna i medicinska štetočina -bez političke i nacionalne konzistentnosti. Hvalio se prijateljstvom sa Markom Miloševićem i Mirjanom Milošević i bio kadar JUL-a na izborima na Novom Beogradu.

U zajednici sa svojom ljubavnicom dr Nešković, njenim mužem profesorom kardiologije, dr Neškovićem, beogradskim bonvivanom dr Loletom Vasiljevićem -kardiološkim pseudopatologom, pokušao je da skine sa vlasti   direktora IKVB Dedinje Prof dr Boška Đukanovića, ali se on pokazao kao tvrd orah pa su svi izbačeni sa Dedinja. Udomljenje su našli za kratko vreme na IKVBV takodje pod pokroviteljstvom Demokratske Stranke ali su nakon samo nekoliko meseci zbog bahatosti, nestručnosti, mase kriminalnih finansijskih aktivnosti i loše organizacije izbačeni napolje.

Interesantno je da je Nikolić na stručnom planu kao i  Živojin Jonjev bežao od teških operacija tako da  nije dozvolio hitne operacije više hitnih slučajeva između ostalog  i nekoliko cepanja aorte..

Od porodice Rodić je u znak zahvalnosti za urađenu operaciju na jednom od pripadnika ove nekad finansijski moćne porodice, dobio gajbu piva u sred nagradne igre.

Na poklopcu jedne od flaša izgrebao je nagradni  luksuzni Mercedes. Pre toga je uzviknuo: "...Zar za operaciju samo pivo?". Na to mu je gospođa Rodić odgovorila: "...Doktore, javite se kad popijete pivo!".

Nakon  izbacivanja sa IKVBV našao je utočište u Makedoniji, kod takođe kontraverznog, kleptokratskog makedonskog kardiohirurga Žana Mitreva, a nakon kraćeg vremena je spletkama u Podgorici sa pozicije šefa Podgoričke kardiohirurgije detronizirao njenog osnivača dr S. Pavićevića. Iz Makedonije je izbačen a slična situacija mu se sprema i u Podgorici.

U Srbiji nema licencu za rad kao kardiohirurg za odrasle, mada je pokušavao da preko korumpirane Vojvođanske lekarske komore na čelu sa dr Bulatovićem i dr Perinom marifetlucima da je dobije, ali je to stopirano u Beogradu.

Ovog mentalnog, profesionalnog i moralnog polufabrikata, argumentima je u  emisiji  "Utisak nedelje" bukvalno  iskasapio kolega iz DS-a, predsednik Skupštinskog Odbora za zdravstvo iz Niša. Ovo su mala vrata na koji Nikšićanin dr Aleksandar Nikolić pokušava da uđe u Srbiju, jer je svuda u regionu pokazao ko je i šta je, kako u profesionalnom tako i u moralnom aspektu. Stepen profesionalne  arogancije se vidi i u tome da je sam operisao svoju majku u Podgorici od srca što se završilo fatalno.

Kada smo kod licenci koja je njihova svrha, ako ne poštujemo, akademski način dolaska do njih preko adekvatnog školovanja. Dr Aleksandar Nikolić je pokušao da je dobije preko nevalidnih papira tzv. evropskog kardiohirurga, koje se kao suvenir kupuju na nekim kongresima za 250 evra ,a sa kojim nema pravo da radi u EU.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane