Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Hleb i ~okolada…

 

Hleb i čokolada…

                                    

Letnja rasprodaja nevažnih vesti

 

Da nije naše agilne vlade koja uvek ima nešto važno da kaže narodu  ispred malih ekrana, da nije nemira i demonstracija po svetu, da nije vremenskih nepogoda - na televizijskim kanalima bi vladala totalna letnja rasprodaja nevažnih vesti sa velikim popustom!

 Slede letnje nevažne vesti:

 U toku je sniženje specijaliteta sa Farme od 10  do 40%", „Reklamiranje novih manijaka na imanju u Lisoviću od 30 - 60 %". I posle „Farme" - „Farma", samo na  TV Pinku - upola cene. Zašto je izgubila Stanija kad je In starleta - ponos mladog sveta?!  "Bajati  političari  sa bajatim obećanjima - sniženje 70%" Velika rasprodaja repriza - sniženje od 20 do 80%", „Totalna rasprodaja tv programa od 10 do 100%"….Veran Matić na mestu Aleksandra Tijanića - šokantna kombinatorika  - popust 15 % . RTV Vojvodina duguje 8 miliona evra. Ima li zainteresovanih kupaca? Miroslav Krleža ponovo među Srbima - popust 5%...Ekskluzivno RTS otkriva u kom hotelu je spavao Krleža kada je dolazio u Beograd? Važno za gledanje do bola.

Iz navike, još od ranog jutra, uključujem televizor ali već posle pet minuta se pitam  koji je danas dan, jer ne znam da li sam ovo već gledao dva, tri ili 67 puta? Pitanje rađa pitanje - Šta će biti sa hrastom Velje Ilića? Da li je ministar Mrkonjić naš ministar ili ministar Ane Bekute? Javno licitiranje koliko je bilo posetilaca na koncertu Ace Luksa, Jelene Karleuše, Cece Ražnatović. Čudno - malo ko govori o tome kakvi su to koncerti bili,osim što se upotrebljavaju bombaški izrazi - spektakl, koncert godine, koncert veka itd - niko ne objašnjava šta se sviralo/pevalo ili kako se sviralo/pevalo.

To nije važno. Muzika se pretvorila u brojke a novinski izveštači i matematičke licitatore. Užas. Od muzike - ni nota.Matematičari se bave i rešenjem zadatka za dve nepoznate - ako je Memo (pobednik „Farme") dobio od oca stan vredan 700 000 evra a od „Farme" dobio 50 000 evra. Zašto je onda cena njegovih slika 20 evra?

 Letnja vrućina udarila u glavu pa nikako da se "skonta" rezultat neverovatno nevažan za običnog gledaoca. Ko zna, možda je to bio jedan od zadataka sa "male mature" koji je tipovan za drugi krug po ideji mini stra prosvete koji nije kriv ni za šta, jer se ne petlja ni u šta -Žarka Obradovića. Ako imate elektroniku ili nameštaj boje pinka, nipošto ne otvarajte ni frižider, ni šporet, ni zamrzivač, ni regal...Pre spavanja obavezno zavirite pod krevet jer lako može da se desi da iz bilo kog uređaja, iz bilo kog budžaka iskoči neustrašivo-rečiti i večiti farmer Raka Radović koji ima odgovore i na pitanja koja mu niko ne postavlja.

 Sve televizije su se nekako uspavale. Oni koji su ostali da dežuraju po redakcijama, maštovito su se dosetili da zovu jedni druge u goste u „svoje emisije" uz plitkoumno obrazloženje - jer to ste vi (gledaoci) tražili?! Malo danas, malo sutra, malo prekosutra i prođe emisija. I vuk (urednik) sit i ovce (gledaoci) na broju.

Na (Ne)srećnoj TV pojavila se gomila „novih" emisija. Nije važno da li je to „otpad" od TV Pinka ili pak što su to jedne te iste „nove" emisije - samo su nazivi emisija i voditelji drugi. Jedino je „Ćirilica" Milomira Marića i dalje najzanimljivija. A tek TV Pink  što je dosetljiv i originalan - na svakih sat vremena prekidaju se emisije, pogotovo zloglasna „Farma"(Narod pita), sveže bajatim jednim te istim nevažnim vestima o jednim te istim ličnostima. Prva vest - Vučić, druga vest -Dačić a ostali kako stignu.

                                                            

Zlatni sponzor

 

BOJA LJUBAVI, emisija za romantičare, zaljubljene, ostavljene, usamljene...                 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane